İki gündür gördüğüm rüyaları düşünmekten bi hal oldum kızlar...Normalde bilinçaltı der geçerim ama hani bazı rüyalar vardır hakikaten etkilenirsiniz...Bu cinsten onlar işte.Ve birbirinin devamı şeklinde ilerlemesi rüyaların daha bi ilginç geldi. Dün rüyamda şeytan olduğunu bildiğim simsiyah giyinmiş uzun boylu karizmatik bi adam bana evlenme teklif ediyordu. Uzağımdayken korkuyordum ama yanına gidince içimde öyle bir sevgi oluştu ki Allah affetsin demesi bile tuhaf ama resmen rüyamda aşık oldum. İkimizde konuşyoduk ama telepati gibi kafamda sesini duyabiliyordum. ''Benimle evlenir misin '' dedi bende kafamı salladım evet der gibi elimi tuttu ve yüzük parmağımda siyah dövme gibi yüzük şekli oluştu. Hemen uyandım. Önce takmamaya çalıştım ama adamın yüzü gün boyu çıkmadı aklımdan.Bugun ki rüyamda da bi yaratık gördüm yarı insan yarı yaratık daha dogrusu. Kısa kesmeye çalışıorum sizleri sıkmamak için. Yaratıgı elinden tutup ıslak çimento/toprak gibi bişeyden çıkarıyodum. Yine önce korktugumu hissettim. Yaratık elimi tuttu ve bana ''nişanlından mı korkuyosun ?'' diyince o olduğunu anlayıp sarıldım. Yaratığa sarıldım resmen
Ama yine o büyük sevgi içimdeydi. Yüzünü ellerimin arasına alıp okşadım falan...Çok tuhaftı. ''Artık evlenelim '' diyince parmağımda o yüzük deseni parladı yine aniden. Ve bu sefer alnımda bi delik açıldı ve içinden yılan çıktı.Önce kan akıyo sandım ama o gülümseyip alnımı silince alnımdan çamur aktıgını farkettim. Her gece okuyup yatarım rüyalara bu kadar takılmaması gerektiğini de düşünürüm aslında ama buraya yazmaya karar verecek kadar etkilendim kızlar...Nedir bu ya ?