• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytanla Evlenmek...

Luthian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
154
10
33
Konya
İki gündür gördüğüm rüyaları düşünmekten bi hal oldum kızlar...Normalde bilinçaltı der geçerim ama hani bazı rüyalar vardır hakikaten etkilenirsiniz...Bu cinsten onlar işte.Ve birbirinin devamı şeklinde ilerlemesi rüyaların daha bi ilginç geldi. Dün rüyamda şeytan olduğunu bildiğim simsiyah giyinmiş uzun boylu karizmatik bi adam bana evlenme teklif ediyordu. Uzağımdayken korkuyordum ama yanına gidince içimde öyle bir sevgi oluştu ki Allah affetsin demesi bile tuhaf ama resmen rüyamda aşık oldum. İkimizde konuşyoduk ama telepati gibi kafamda sesini duyabiliyordum. ''Benimle evlenir misin '' dedi bende kafamı salladım evet der gibi elimi tuttu ve yüzük parmağımda siyah dövme gibi yüzük şekli oluştu. Hemen uyandım. Önce takmamaya çalıştım ama adamın yüzü gün boyu çıkmadı aklımdan.Bugun ki rüyamda da bi yaratık gördüm yarı insan yarı yaratık daha dogrusu. Kısa kesmeye çalışıorum sizleri sıkmamak için. Yaratıgı elinden tutup ıslak çimento/toprak gibi bişeyden çıkarıyodum. Yine önce korktugumu hissettim. Yaratık elimi tuttu ve bana ''nişanlından mı korkuyosun ?'' diyince o olduğunu anlayıp sarıldım. Yaratığa sarıldım resmen :KK64: Ama yine o büyük sevgi içimdeydi. Yüzünü ellerimin arasına alıp okşadım falan...Çok tuhaftı. ''Artık evlenelim '' diyince parmağımda o yüzük deseni parladı yine aniden. Ve bu sefer alnımda bi delik açıldı ve içinden yılan çıktı.Önce kan akıyo sandım ama o gülümseyip alnımı silince alnımdan çamur aktıgını farkettim. Her gece okuyup yatarım rüyalara bu kadar takılmaması gerektiğini de düşünürüm aslında ama buraya yazmaya karar verecek kadar etkilendim kızlar...Nedir bu ya ?

Korku filmi izlediniz mi son günlerde ? Ya da sizi korkutacak bir şey oldu mu ?

fantastık fılm kıtap vs ıle hasır nesır olduysanız bılıncaltınızda kalmıstır yok okumadım dıyorsanızda nısanınız hayırlı olsun:KK55:

İki gündür gördüğüm rüyaları düşünmekten bi hal oldum kızlar...Normalde bilinçaltı der geçerim ama hani bazı rüyalar vardır hakikaten etkilenirsiniz...Bu cinsten onlar işte.Ve birbirinin devamı şeklinde ilerlemesi rüyaların daha bi ilginç geldi. Dün rüyamda şeytan olduğunu bildiğim simsiyah giyinmiş uzun boylu karizmatik bi adam bana evlenme teklif ediyordu. Uzağımdayken korkuyordum ama yanına gidince içimde öyle bir sevgi oluştu ki Allah affetsin demesi bile tuhaf ama resmen rüyamda aşık oldum. İkimizde konuşyoduk ama telepati gibi kafamda sesini duyabiliyordum. ''Benimle evlenir misin '' dedi bende kafamı salladım evet der gibi elimi tuttu ve yüzük parmağımda siyah dövme gibi yüzük şekli oluştu. Hemen uyandım. Önce takmamaya çalıştım ama adamın yüzü gün boyu çıkmadı aklımdan.Bugun ki rüyamda da bi yaratık gördüm yarı insan yarı yaratık daha dogrusu. Kısa kesmeye çalışıorum sizleri sıkmamak için. Yaratıgı elinden tutup ıslak çimento/toprak gibi bişeyden çıkarıyodum. Yine önce korktugumu hissettim. Yaratık elimi tuttu ve bana ''nişanlından mı korkuyosun ?'' diyince o olduğunu anlayıp sarıldım. Yaratığa sarıldım resmen :KK64: Ama yine o büyük sevgi içimdeydi. Yüzünü ellerimin arasına alıp okşadım falan...Çok tuhaftı. ''Artık evlenelim '' diyince parmağımda o yüzük deseni parladı yine aniden. Ve bu sefer alnımda bi delik açıldı ve içinden yılan çıktı.Önce kan akıyo sandım ama o gülümseyip alnımı silince alnımdan çamur aktıgını farkettim. Her gece okuyup yatarım rüyalara bu kadar takılmaması gerektiğini de düşünürüm aslında ama buraya yazmaya karar verecek kadar etkilendim kızlar...Nedir bu ya ?
Çok ilginçmiş gerçekten,belliki bir şeyden etkilenmişsin.:KK50:

Burada esinden sikayet edenlerin konularini derinlemesine mi okudunuz acaba :KK53:

Hahaha ben de ilk öyle bir şey sandım. Evlendiğim ilk gece şiddet gördüm tarzı filan. Aman neyse bu onun yanında hiçbir şeymiş.

Konu sahibesi ben de bir ara çok değişik rüyalar görürdüm, mahşer günün gördüm , Tanrı katına çıktım, korku dizileri çektim rüyamda neler neler... Ama ben fazla severim korku filmi izlemeyi, okumayı, rahat duramam yani.

Cok korku filmi izlemişsindir, etkisinde kalmıssındır.

Haklısınız belki birşeyden etkilenmişimdir bilinçaltı sünger gibi sonuçta farketmesekte çekiyo herşeyi...Böyle korkutucu rüyalar görürdüm ama rüya der geçerdim buna diyemedim işte. Allah hayırlara getirsin demekten başka da yapıcak bişey yok ama düşündükçe bi tuhaf oluyorum.

buna bol yorum yaparım
1-üstün açık kalmış(orjinalini biliyosun bu sözün):p
2-sailor moon (ay savaşçıları çizgifilmi bilinçaltında kalmış):p
3-alacakaranlık film kuşağının da etkisi olabilir tabi
4VE EN ÖNEMLİSİ RÜYA İLE AMEL EDİLMEZ

Tam benlik rüya fantastik, gerilim filmi gibi :) İnşallah hayra alamettir. Olmadı evlenmek üzere olduğun biri varsa iyice bir kurcala işarette olabilir

Bekarsanız eşinizden önce birkişi girebilir hayatınıza cazibesine aldanma doğru kişi değil .. Ben böyle yorumladım Allah affetsin ama içime gelen bu

Haklısınız belki birşeyden etkilenmişimdir bilinçaltı sünger gibi sonuçta farketmesekte çekiyo herşeyi...Böyle korkutucu rüyalar görürdüm ama rüya der geçerdim buna diyemedim işte. Allah hayırlara getirsin demekten başka da yapıcak bişey yok ama düşündükçe bi tuhaf oluyorum.
rüya ile amel edilmez doğru ama burada rüyanızı anlatmasaydınız...ve böyle kötü rüyaları..önemsizde olsa rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar... hayrolsun deyip çıkılır işin içinden...büyü gibi şeylerle ruhani varlıklarla falan bu aralar ilgilendiğiniz uğraştığınız oldumu...şeytan ateşten yaratıldığı için her kılığa girebilir...kalp gözünüz açıkmıdır yada 6. hissiniz kuvvetlimidir.
gece yatarken 3 nas ve felak okuyun elinize üfleyip bütün vücudunuza sürün...Peygamber Efendimiz böyle söylemiş...yanınıza ve rüyanıza kötü şeyler yanaşamaz inşallah..

Sizi korkutmak istemem ama pek sıradan bir rüya gibi gelmedi bana ya da arkadaşların dediği gibi çok korku filmi seyrediyorsunuz. Hayatınızda biri varmı bilmiyorum varsa yada bundan sonra olacaksa çok temkinli davranın. Görünüşte çok iyi çok beğendiğiniz biri olabilir ama içinin nasıl olduğunu anlamaya çalışın. Ani kararlar vermeyin. Allah hayra çevirsin.

Back
X