sezaryan doğum bilgilerinize ihtiyacım var !!!!

asya2009

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
44
26
18
merhaba arkadaşlar; benim sata göre doğum tarihim 22 nisan dün doktora gittik sezaryan için gün almaya doktorum 38+3 ken alabiliriz dedi sizce normalmi gebelik şekeri var bende oyüzden tedirgin oluyo insan alınıcaksa alınsın diyorum ama biraz daha beklemelimiyim sizce ilk doğumum sezaryan bu arada.

merhaba arkadaşlar; benim sata göre doğum tarihim 22 nisan dün doktora gittik sezaryan için gün almaya doktorum 38+3 ken alabiliriz dedi sizce normalmi gebelik şekeri var bende oyüzden tedirgin oluyo insan alınıcaksa alınsın diyorum ama biraz daha beklemelimiyim sizce ilk doğumum sezaryan bu arada.
Öncelikle Allah tamamına erdirsin canım.Ben de geçen yıl mart ayında doğum yaptım.Sana tavsiyem Dr unu dinle Dr un bütün yönleriyle degerlendiriyordur ben 37+3 te doğum yaptım kan sulandırıcı iğne kullandığım için zaten sezeryan ılacaktım 39 hafta ama bunun yanında bebeğim erken aşağı indi ve Dr um karnında yer kalmadığını bebegin çok sıkıştığını kalp atışlarınun düzensiz olduğunu söyledi ertesi gün sezeryan oldum 3470 gram doğdu bebeğim kalp atışlarının takibi için 10 gün küvezde kaldı.Ben Dr undan binlerce kez razıyım böyle bişeyi farkettiği ve erken aldı.şu an hiçbir sağlık sorunu yok.Sezeyanımda belden anesteziliydi 7 saat sonra ayağa kalktım.Agrı larım oldu ama hiç önemli değil önemli olan bebegin sağlığı.Sezeyandan korkacak hiçbir şey yok Dr un bebegin kilosunu içerdeki durumunu değerlendirip bunu planlar için rahat olsun.

bildiğim kadarıyla şeker doğumda sıkıntı. bu yüzden normal doğum beklenmeden sezeryan yapılıyor. o yüzden doktorunuza güvenin.

zaten önceki doğumunuz sezeryanmış.ikinciyi normal yapmak riskli diye biliyorum?hayırlısı olsun güzel haberlerinizi alırız inş.

Banada 38'de doğumdan bahsetti doktorum. Şeker hastasıyım. Gebeliğe bağlı değil, 9 senedir var. Ama ben normal doğum yapacağım. Yani aksilik gelişmezse. Suni sancı ile başlatılcak doğum. Şeker hastalarının %90 ı heralde sezaryan yapılıyor. Daha normal doğum yapanı göremedim. Allah yardımcımız olsun. Şekerli olmak risk muhakkak, bi de ben normal yapcam güya. Doktoruna güven derim.
Sezaryan senin tercihin mi yoksa şekerden dolayı doktorun mu yönlendirdi?

ilk çocuğum sezaryan olduğu için buda mecbur sezaryan allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşalah

planlı sezeryanda 38. haftayı uygun buluyor dr lar. zaten başka problemlerde varsa doğum stresine sokmak istemiyolar bebeği. inşallah sağ salım almıssınızdır bebegınızı

Sezaryenin yapilacagi normal hafta 39.haftadir.ben de 38+3 te sezaryenle dogum yapmistim

Back
X