- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
benim ilk 2 gebeliğim 3 er yıl ara ile sezeryan ile sonlandı. 2. Sezeryan üzerinden 6.5 yıl geçti, doğum insaalah mayıs ayında...ssvd yapan doktor araştırdım.ve buldum...3 sezeryan sonrası bile normal doğum yaptırmış...seninkini de yaptırırız dedi...Benim de ilk.dogumum sezeryandi.suan doktorumla normal dogum uzerine calismalar yapiyoruz. Hastane sartlari da bu duruma uygun. Ters bir sey oldugunda hemen ameliyathane ekibi hazir bulunuyor. Yuzde 3 luk bir risk orani var. Rahim yirtilmasi yani rüptür riski var. Ama sezeryan risksiz bir ameliyat mi sanki.
Bakalim hayirlisi ne ise gorucez. Daha 3 ayim.var
gerçekten normal doğum olmasını bekliyorlarmı.Yurtdışında yaşıyorum.
Asıl risk sezeryan sonrası sezeryan görüyor buradaki doktorlar.
Yani herşey yolunda gittiği sürece normale her zaman dönülebilir.
Mesela ben 10 aylık bebeğim var hamileyim.
Normal Doğum diyor doktorlar.
Korkmuyor myum owwww nasıl korkuyorum hemde
sizin adınıza çok sevindim.doktorunuz kim.istanbuldamısınız.benim ilk 2 gebeliğim 3 er yıl ara ile sezeryan ile sonlandı. 2. Sezeryan üzerinden 6.5 yıl geçti, doğum insaalah mayıs ayında...ssvd yapan doktor araştırdım.ve buldum...3 sezeryan sonrası bile normal doğum yaptırmış...seninkini de yaptırırız dedi...
Risk binde 3 dedi...sezeryaninda riski var dedi rahatlattı açıkçası..zaten saglikciyim...duymak istediklerimi de duydum, ikna oldum..
Bana uzun da bir liste verdi...son 30 ssvd yapan hastalarının isim ve tel listesi..ara konuş iyi olur dedi...iyice ikna oldum anlayacağınız...
İnşaallah kolay bir doğum olur diye umuyorum.çünkü psikolojimi ayarladım normal doğuma
sizin adınıza çok sevindim.doktorunuzu öğrenebilirmiyim rica etsem.Benim de ilk.dogumum sezeryandi.suan doktorumla normal dogum uzerine calismalar yapiyoruz. Hastane sartlari da bu duruma uygun. Ters bir sey oldugunda hemen ameliyathane ekibi hazir bulunuyor. Yuzde 3 luk bir risk orani var. Rahim yirtilmasi yani rüptür riski var. Ama sezeryan risksiz bir ameliyat mi sanki.
Bakalim hayirlisi ne ise gorucez. Daha 3 ayim.var
sizin adınıza çok sevindim.doktorunuz kim.istanbuldamısınız.
tşk ederim.istanbuldayım.burda kim var bilmiyorum.Hatay 'da yaşıyorum..doktorum adana'da..
İstanbuldan Sare DAVUTOĞLU ile görüşebilirsin..suda doğum da yaptırıyortşk ederim.istanbuldayım.burda kim var bilmiyorum.
Evet bir aksilik çıkmadığı sürece inşallahgerçekten normal doğum olmasını bekliyorlarmı.
inşallah .kaç aylık hamilesiniz .burda 6 yada 10 yıl geçmeli sezaryan sonrası dediler.yoksa rahim yırtılırmış.yurtdışında ikili test yapılıyormu.Evet bir aksilik çıkmadığı sürece inşallah
Evet ikili test yapılıyor.inşallah .kaç aylık hamilesiniz .burda 6 yada 10 yıl geçmeli sezaryan sonrası dediler.yoksa rahim yırtılırmış.yurtdışında ikili test yapılıyormu.
Artik yapilabiliyor ama sizin catinizin darligi ve bebegin kilosu gibi bircok faktor var doktorunuz karar verirÇok merak ediyorum.
Ben spinal sezaryan oldum ilk çocuğumda.şimdi 5 buçuk yaşında.
İkinciyi düşünüyorum ve normal doğum yapabilir miyim?
Bir kaç yerde hayal meyal hatırlıyorum olabiliyor ama bazı şartların olması gerekiyor bir kere sezaryan olduysan ikincide normal doğum yaptırmıyor hiç bir doktor diyorlar. Bilgisi olanları buraya bekliyorum
gerçekten 3 ay sonra hamile kalıp normal doğum yaptı.dr isimini öğrenebilirmiyim.istanbulda ise.Bizim burda ilk hamileligimizi gecirdigimiz bir arkadasimiz ilk bebegi tüptü ve paso yatmak zorunda kalmisti riskleri vardi.Sezeryan oldu sonunda.
Oglu 3 aylilkken hamile kaldi kendiliginden.Ve gule oynaya gecirdi.
Yani senesinde ayni ay kucuk oglunuda kucagina aldi ve normal oldu bu kez.
Nasip :)
Bide sezeryanda artik eskisi gb degil.Bende kizim hersey normalken dogmasini beklerken 39 haftayi bitirdigimiz gun ters döndü yani makat gelisliydi artik.5 gun daha bekledim oyle sezeryan oldum.
Ama dogdugu an gordum,odaya gectigimiz gb emzirdim,o gun yurudum ve cabuk ayaklandim.Acı muhaklak oluyor o bambaska bisy.Ama acilarda kisisel,mudahale yapan doktordan doktora bile fark oluyor.Ama ne olursa olsun haklarinizi iyi bilinKuyum
gerçekten 3 ay sonra hamile kalıp normal doğum yaptı.dr isimini öğrenebilirmiyim.istanbulda ise.
Facebook 'ta Ssvd ( Türkiyen in ilk ve tek anne grubu) na katılın birçok kişi var...bilgi doktor paylaşımı yapıyorlar...hergün kim ssvd yapmış öğreniyorsunuz...grupta doktorla da vargerçekten 3 ay sonra hamile kalıp normal doğum yaptı.dr isimini öğrenebilirmiyim.istanbulda ise.
hastaneye gidiyorsun arşiv bölümüne iniyorsun doğum yaptığın günün belgelerini istiyorsun bastabiblik onay verirse alıyorsun .Raporda nasıl kesi yapıldığı yazıyor alt segmentmi yan segmentmi hepsi yazıyor o belgeyi aldıktan snra doğum yapacağın doktora goturuyosun ona göre karar veriyor o rapor olmadan hiç bir Dr ssvd yaptirmaz çünkü segmentin yanmi yoksa altmi Dr raporunda görmesi gerekirBenim görünen karnın tam altından sağdan dola bir kesi ve hissetiğim de hep aynı şekilde kesi yapıldı.
Ama gene bilemem.
Anladım aynı doktoruma gidip danışsam iyi olur o zaman .
Bu şekilde doğum yapan varsa yorumlarını deneyimlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?