Sezaryanla 2kez anne olanlar acil yazin lutfen

nur selma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
24
14
3
28
merhaba arkadaslar.ben 6ay once sezaryanle anne oldum.fakat simdi 1aylik yarimlik hamileyim adet olarak hamile kaldim o yuzden gec bildim fakat aldirmak da istemiyorum. Basina gelen oldumu boyle az zamanda basarili hamilelik geciren?cok riskli diyolar cunki

Benim başıma gelmedi ama doğum sonrası kontrolümde doktoruma meraktan sormuştum, bir daha en erken ne zaman hamile kalabilirim diye, o da 6 aydan sonra çok sorun olmayacağını söylemişti. Siz de bir doktora danışın isterseniz.
Bir de yarımlık hamilelik nedir, merak ettim duymamıştım böyle bişey.

Benim annemde sezaryenle iki kere doğum yapmış .
Doktora danış sen en iyisi ama iyi bir Dr bul

Büyük kızım 6 aylık iken ikinciye hamile kaldım. İki bebeğimde sezaryen oldu. Herkes peşpeşe sezaryen doğumlarda ikinci doğumun daha zor olduğunu söylerlerdi aksine benim ikinci Doğum daha kolay geçti. Hastaneden çıktığımda hiç ağrım yok gibiydi. Doğumdan sonra hemen sütüm de geldi.

Ayni durumda esimin kuzeni dogum yapti sorun yasamadi ama tabi doktorunuzun ne dedigi daha önemli....

Doktoruna danış ama sezeryan sonrası 40. Günde hamile kalıp 9 ay sonra tekrar doğum yapan birini tanıyorum.

Bende bebeğim 4 aylıkken öğrendim Bi ay sonra düştü maalesef ama dünyaya getrecektim dusmeseydi sonra kızım 13 aylıkken yeniden hamile idim ikinci doğumum çok kolay geçti ilkine göre hemen toparlandim

Iki sezeryan arasi 3 yil en sagliklisi diye biliyorum doktorum boyle soylemisti.
Iyi bir doktora danisin. Daha ic dikisleriniz iyilesmedi malum.

Kuzenim üst üste sezaryen yaşadı. İlk sezaryandan 5.5 ay sonra hamile kalmis.

İkincisinde doguma iki hafta kala sezeryanla almıştı. Hiçbir şey olmadı. Korkma.

Canım hiç üzüp sıkma kendini boşuna. Ben Aralık 2009 da doğum yaptım. Temmuz ayında 7 aylıkken ikinciye hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğimde sıkıntılı değildi ikincisinde de bir sıkıntı olmadı. Ama ilkinden daha çok yoruluyorsun tabi peşinden koşman gereken bir bebek daha olduğu için. İkincisi de mecbur sezeryan oldu tabi arada çok zaman olmadığı için.

Iki sezeryan arasi 3 yil en sagliklisi diye biliyorum doktorum boyle soylemisti.
Iyi bir doktora danisin. Daha ic dikisleriniz iyilesmedi malum.
Ssvd için bile 18 ay yeterli diyorlar.

Kuzenim ikizleri 9 aylık olunca tekrar hamile kalmıstı ve ilk hamileliği cok sorunlu gecmişti. Hic bir sorun yasamadı 2. Gebeliğin de. ama bedenimiz cok yıpranıyor işte tam kendini toparlayamadan tekrar hamile kalınca. Allah kolaylık versin.

16 ay arayla sezeryan oldum bir problem yaşamadım. Şimdiden sağlıklı doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…