Sezaryanla 2kez anne olanlar acil yazin lutfen

Bunu da ilk kez duydum.
Kim dediyse fazla iddiali.
Ssvd yapan doktorlar diyor. Araştırdığım bir konu olduğu için ilgili gruplardan okudum.
Gerçi bizim ülke uçlar ülkesi, bir kısım doktor fazla güvenli çizgide kalır bir kısmı fazla cesur olur:)
Standartı da yoktur zaten, her bünye farklı sonuçta o sebeple konu sahibi bir doktora gidip muayene olarak en doğru bilgiye ulaşır zaten.

Ben varım canım kızım 8 aylikti ve ben hamile kalmıştım şükür sorun olmadı hatta kızımı emirzmistim belli süre doktor birşey olmaz demisti

Kesinlikle. Benim doktorum 2.sezeryan icin bile 3 sene diyorsa ssvd'ye 5 sene verir ki ben de 5 sene diye biliyorum ssvd icin.

Ben! 4 aylıkken hamıle kaldım. Doktor aldırabileceğimi cok riskli oldugunu, dogumda cok kan kaybederim bebek rahme yapışır bir sürü şey söyledi. Suan bebişim 2.5 aylık. İnan ilk dogumdan daha kolay oldu sakın aldırma.. eğer doktor bebek şöyle olmus almak zorundayız demezse ihtimallerle aldırmayın şimdi koklamaya doyamıyorum

Doktorlar en az 18 ay korunmayı öneriyor yine de kişiden kişiye değişebilir en doğrusu doktorunuza danışmak. Burda Ayşe Fatma ile örneklenebilecek bir durum değil bence.

Risk sadece sizin acinizdan degil. Bebek icin de sorunlar olusabiliyor.
Ilk dogum sonrasi folik asit, demir gibi değerlerin eksikligi artiyor. Ikinci hamilelik yakin olunca bebekte dusuk, ntd gibi hastaliklar olusabiliyor .

Dikkatli olmak lazim. Ikiniz icin cok iyi bir doktora gidin yeterli.

Ablamin kizlarinin arasinda 11ay fark var :) 1 yas bile degil. oda sezeryandi. Ve ablam kiloluydu. iyi doktor bulursan hic bir sorun olmaz.

Doktorlar en az 18 ay korunmayı öneriyor yine de kişiden kişiye değişebilir en doğrusu doktorunuza danışmak. Burda Ayşe Fatma ile örneklenebilecek bir durum değil bence.
Ortada gebelik olmasa ne zaman hamile kalabilirim dense ideal gebe kalma zamankndan söz edebilirdik ama burada artık olan olmuş ve top doktorda artık muayne edecek risk var mı yok mu beraber değerlendrecekler.

Sezaryenden 8 ay sonra 2. ye hamile kaldım, yine sezaryen doğum yaptım.
2. sezaryenden 11 ay sonra 3.ye hamile kaldım. o da sezaryen doğum oldu.

Büyüdüler bile. Hepimiz sağlıklıyız.
Ve üçünü 2-2 olarak bir arada emzirdim, hiç ara vermeden :)

Ortada gebelik olmasa ne zaman hamile kalabilirim dense ideal gebe kalma zamankndan söz edebilirdik ama burada artık olan olmuş ve top doktorda artık muayne edecek risk var mı yok mu beraber değerlendrecekler.
Ben de farklı bir şey dememişim ,doktorunuza danışmanız gerekiyor dedim

Arkadasim 3. Sezeryani oldu 6 ay sonra kazara birdaha hamile kaldi hic sorun yasamadi
2. De hic sanmam sorun olacagini
Hayirli olsun

Ilki 7.5 aylikken hamile kaldim. Sukur rahat bir hamilelik gecirdim rahat bir sezeryan gecirsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…