K kalemkitap2 Kapsama Alanı Dışında ! Kayıtlı Üye 22 Aralık 2006 1.977 6 156 Diğer 18 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_naz #21 bende 3 kere sezeryan olamıyorsun diye bir yerlerden öyle duymuştum acaba doğru mu???
eda_naz Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2007 1.254 6 116 Bursa 18 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_naz #22 1_sen verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
eda_naz Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2007 1.254 6 116 Bursa 18 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_naz #23 ASİ_KELEBEK .!.: bende 3 kere sezeryan olamıyorsun diye bir yerlerden öyle duymuştum acaba doğru mu??? Genişletmek için tıkla... Riskli bir durum 3. kez sezeryan. Ama olmaz diye birşey yok. Benim komşumun 3 çıocuğu var üçüde sezeryanla doğmuş...
ASİ_KELEBEK .!.: bende 3 kere sezeryan olamıyorsun diye bir yerlerden öyle duymuştum acaba doğru mu??? Genişletmek için tıkla... Riskli bir durum 3. kez sezeryan. Ama olmaz diye birşey yok. Benim komşumun 3 çıocuğu var üçüde sezeryanla doğmuş...
R2D2 Aklım sukut-u sever benim Kayıtlı Üye 3 Eylül 2007 869 4 641 18 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_naz #24 eda_naz .!.: Ayy çok güzel.. Merak ettim tercih ettiği hastane özelmi devlete ait mi??? Genişletmek için tıkla... İstanbul B.Evlerde oturuyor. Hastanenin adını unuttum. Doktoru müthiş bir kadın zaten normal doğum için o teşvik etti. Özel Hastanede doğum yaptı . Şimdi kızıyla mutlu mesut yaşıyor:)
eda_naz .!.: Ayy çok güzel.. Merak ettim tercih ettiği hastane özelmi devlete ait mi??? Genişletmek için tıkla... İstanbul B.Evlerde oturuyor. Hastanenin adını unuttum. Doktoru müthiş bir kadın zaten normal doğum için o teşvik etti. Özel Hastanede doğum yaptı . Şimdi kızıyla mutlu mesut yaşıyor:)
1 1_sen Ziyaretçi 18 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_naz #25 eda_naz .!.: 1_sen verdiğin bilgiler için teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla... rica ederima.s..zaten benide ilgilendiren bir durum..ilki mecburen sezeryan oldu benim..ikincisi bakalim hayirlisi ne ise oyle olsun..
eda_naz .!.: 1_sen verdiğin bilgiler için teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla... rica ederima.s..zaten benide ilgilendiren bir durum..ilki mecburen sezeryan oldu benim..ikincisi bakalim hayirlisi ne ise oyle olsun..
swan25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 179 5 26 A.B.D. 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_naz #26 https://www...................../ssvd1/ facebook grubunda sezeryan sonrasi normal dogum yapan onlarca kadin var
https://www...................../ssvd1/ facebook grubunda sezeryan sonrasi normal dogum yapan onlarca kadin var