Sezaryen ameliyat olanlar bakabilir mi ?

melaxse

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
385
241
53
29
Kızlar 18 gün önce sezaryen oldum benim sağ dikiş bölgem elimi sürünce hafif şiş ve alt karın bölgeme bastırınca acı var batma hissi gibi korkuyorum sizinde böyle oldu mu ? Aklıma içinde makas falan unuttular mı gibi şeyler geliyor korkuyorum.Bebeği emzirirken otururken acısını anlıyorum

Normal bence 7ay oldu dikiş yerim yaniyo sıcaklardan pişik gibi bisey olmuş. Benim 4ay olmuşken kanama oldu. Dikkat et orayı kuru tut dustan sonra kurula bezle.

Ağrı oluşu normal benim ki ilk haftada ağrırdı.
Hissederdim
Ağrısını.
31 ekimde doğum yaptım.
10 kasımda iyi oldum.

Kızlar 18 gün önce sezaryen oldum benim sağ dikiş bölgem elimi sürünce hafif şiş ve alt karın bölgeme bastırınca acı var batma hissi gibi korkuyorum sizinde böyle oldu mu ? Aklıma içinde makas falan unuttular mı gibi şeyler geliyor korkuyorum.Bebeği emzirirken otururken acısını anlıyorum
Yok artık makas olsa zaten daha büyük olur 😀 benimde öyleydi. 3sene oldu hala sağ tarafı hafif şiş öyle kaldı muhtemelen iç dikişler üst üste geldi.

Yok canım bir şey unutmamışlardır dikiş atarken baş kısmı ve son kısmını iyice sıkı atıyorlar sanırım benimde öyle sol tarafımda batma yanma oluyordu çok şükür herhangi bir problem yaşamadım zaten doktorum bir hafta sonra beni ultrason muamesine çağırığ rahmime bakmıştı kafanda soru varsa doktoruna danış

Back
X