Sezaryen doğum sonrası zayıflama günlüğüm (Spor + Beslenme)

Tuqce_KP

Yaz kızım :D
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
891
19
318
İzmir
Merhabalar. 13/03/2023 de 80 kg ile sezaryen doğuma girdim. Ardından 2 yıl ücretsiz izinde 0 hareketlilik ile bu yıl Ocak ayında 74 kg ile işe başladım. Günlük tempo ile kendigilimden 71 kg ye düştüm. 64 kg iken. Hamile kaldım. İlk hedefim 64 kg ye düşmek. Ardindan ideal kilom olan 53 kg a düşmek istiyorum. Spor gecmisim olmadığı için öncelikle Leslie ve yürüyüş + beslenme ile kilo vermek istiyorum. Bu süreçte neler yaptığımı ve her pazartesi sabahı tartilarak kilomu buraya yazacağım.

Merhaba. İnşallah süreciniz istediğiniz gibi geçer. Şuan bende 26 haftalık hamileyim. 72 kiloyum 😢 Doğum sonrası nasıl toparlanacağımı düşünmeye başladım.

Merhabalar. 13/03/2023 de 80 kg ile sezaryen doğuma girdim. Ardından 2 yıl ücretsiz izinde 0 hareketlilik ile bu yıl Ocak ayında 74 kg ile işe başladım. Günlük tempo ile kendigilimden 71 kg ye düştüm. 64 kg iken. Hamile kaldım. İlk hedefim 64 kg ye düşmek. Ardindan ideal kilom olan 53 kg a düşmek istiyorum. Spor gecmisim olmadığı için öncelikle Leslie ve yürüyüş + beslenme ile kilo vermek istiyorum. Bu süreçte neler yaptığımı ve her pazartesi sabahı tartilarak kilomu buraya yazacağım.
Merhaba,çok benzermiş benimle,kasım2023 te 94 kilo ile doğuma girdim 63-64 kiloydum hamile kaldığımda :)) boyum 174 bu arada, 6 ay sonra işe 84 kilo ile başladım bu sene mayısta 75 leri gördüm,haziran ortası gibi dedim ki bu böyle olmayacak,benim düzenli spor geçmişim var ama dopum sonrası asla eski düzenim olmadı ve sonunda başardım haziran ortası evde tekrar pilates yoga strechinge başladım chat gpt ile program oluşturdum kastan kaybetmeden yağdan gidecek şekilde beslenmeye ve haftada min 3 gün egzersize başladım,egzersizleri yapma saatim gece 22:00-23:00 ancak oluyor ama ölsemde yorgunluktan yapıyorum ve 64 kilodayım şu tarih itibari ile hedefim 22 agustosa tatile kadar 62 bilmiyorum ulaşabilir miyim ama oluyor inanılmaz motiveyim bunu bir türlü başlayamayan kişilere motivasyon olsun diye yazmak istedim ha gayret başla yeter ki 💪🏻✌️

Back
X