sezaryen dogum yapan arkadaslar sut hemen gelirmi yardim

Arkadaslar hemen sutunuz geldimi yoksa husrana mi ugradginz yardmci olun lutfen 4 hafta snra insallh dogumum var ve sutum gelmzse die endiseliyim.
. Nasıl doğum yaparsan yap ilk 2 gün ilk ağız sütü diyorlar sanırım sarı şeffaf bir sıvı geliyor çocuk için önemli birşey bağışıklık oluşturuyor sonra süt geliyor , bıkmadan usanmadan emzir sen yoruluyorsun çocuk yoruluyor ama 3 günden sonra gelir sütün analık zor iş :)

Evg zor ama benim derdim onun beslenememsi ve anneyle bebegin bagini olusturabilecek tek sey emzirmek senn kokunu taniyo sana alisiyo ck guzl bi dygu olsa gerek bunlrdan mahrum kalmktn korkyrm.

Canım hiç bir sorun yok ise ise senin yerinde olsam inan normal doğumu secerdim gerçekten sezeryan çok zor yapılışı sonrası her aşaması sıkıntılı ... Hakkında hayirlisi saglikla gelsin bebisin

Bende duymamstm eski konulrda okudum herks ole bisi yok diyodu biri evet oldu demsti.snra bende bi sezaryen yapan arkdsma srdm evt yaptlr dedi.ama arkadsm normal dgm yapiyodu bi sorun olusms bebekle ilgli snra sezaryen yapmslr apar topar.ben soyle dusunuyrm galiba normalden donen sezaryenlere yapiylr galiba sncta acilmada oluyo cnku planli sezaryende el girecek kdr acilma olmz galiba.

hmm normal doğum açılmalarında arada bişey parça mı kaldı acaba arkadaşınızda ?

sonda falan çıkarılıyor sezeryan sonrası,bırde öncesinde takılması ve lavman var tabi.. ama sonrasında bi de el mel varsa orda bi dursun o ebe :) kaçarım :)

Bende sirf ebelerin el sokmasi isi yuzundn normal dogmdan vazgcyrm ama dkrm ole bisi yok ben ebelerme solyrm fazla elle muayne etmeyn ben edcm die dedi.biraz rahtldm 3 hafta once bebgm donmemsti.suan 36+3 haftaligz ve donmus simdi ama ben normal dgmdn korktgm icin sezaryene sicak bakyrm.dr konstk bugn biraz isindm normal doguma ama bakalm nasip hangisi olursa.15 subata kadar kendlgndn dogarsa normale tm dedik eger gelmzse sezaryene donecm.ole bi sonuca vardk bakalm 3 hafta var ve dk dk terchlerm degisiyo

zaman daraldıkça ınsan kararsız kalıyor..stres yapıyor..bırkaç gun önce bende o stresı bayağı yaşadım..şimdi rahatım diyebılırım..

prenses normal doğum ya da genel anestezili sezeryan olacağım.. iki kez ameliyat oldum o nedenle başıma ne gelecek bılıyorum az çok..ama epidural normal doğum bılmıyorum nasıl bı tecrübe..gözğmde buyuyor..

Kac haftaliksin.iki kez ameliyt oldm derken dogmdn mi bahsedysn.ben de sezaryanin bu sut gelmeme olayi ve karin yapisikligi die bisi oluyoms o yuzdn biraz soguyorym.normalnde asaginn keslip buyumesi bana dert oluyo 23 yasindaym blmyrm ya.

Stell tea al ic bence 2 3 gun onceden bence acayip sut yapiyor emzirmeden ve dogumdan sonra banyo yapmadan sut gelmiyor

Kac haftaliksin.iki kez ameliyt oldm derken dogmdn mi bahsedysn.ben de sezaryanin bu sut gelmeme olayi ve karin yapisikligi die bisi oluyoms o yuzdn biraz soguyorym.normalnde asaginn keslip buyumesi bana dert oluyo 23 yasindaym blmyrm ya.

31. haftamdayım..ilk gebeliğim..

ilk ameliyatım kapalı ameliyattı 2013te oldum..geldi geçti çok şükür..

ikinci ameliyatım eylülde 2,5 aylık hamileyken oldu..yumurtalık kistım yumurtalığımı döndürüp boğmuş..kangren olmuş acil ameliyat oldum..sezeyan gıbı boydan dikiş var..tek farkı rahimde kesi dikiş yok..o da geldi geçti çok şükür..

bebek emmeye başlayınca geliyormuş süt..gelmezse diye ben sağım makinesi aldım..

kayısı hoşafı falanda tavsiye etti arkadaşım süt yapıyormuş..

bn basurla bırlıkte (olursa) dikiş ağrısı olursa dayanırmıyım bılemıyorum işte..orası karnımdan daha hassas ama dayananınkıde can dıyorum ne bıleyım..

ameliyattan çok korkardım iki kez geldi başıma..ALLAH, ŞÜKÜR YARDIM EDIYOR..

hayırlısı ne ıse o olsun dıyorum hep..

Aynn allah yardm edyo dagina gore kar veryo.saki8 millti dinleyip fazla yemeye dayanma sut sivida cnku bol bol komposto ve su.4 5ltre sivi tuketn dylr.bende arastrdm ayva kmpostosu kayisi uzum yapicm tuketicm.hem tuvalt problemn oluyms kayisida hem ona ii gelyms hem sute.

40+1 de doğum yaptım sezeryan ama öncesinde sancı çekmiştim sütüm geldi doğumdan sonra...

Planli sezaryen degil zaten sennki o yuzdn gelms sanci cekmissin.vucdn hazirlanms ama planli sezaryende birden bjre alinnca sut geliminde biraz problem yasaniyo

Planlı sezeryan olmayınca vücut normal doğumu başlattığı için süt geliyor . teyzemin suyu gelmişti sancı baslisti sezeryan günü heyecandan hemen sütü gelmişti onun ikinci dogumuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…