Teşekkür ederim cevapladığınız için. Yalnız ben 40+5 derken neyi kastettiniz anlamadım mazur görün.Merhaba. Benim iki sezaryen doğumum oldu. İkisinde de sancıyı bekledim. İlk doğumumda sezeryan olup olmayacağı belli değildi. Sancım başladı ama Doğum ilerlemeyince sezeryana alındım.40+5 te. İkinci doğumum sezaryen olacağı kesindi . Yurtdışında doğum yaptım . Burda da normal doğum tarihime kadar beklediler. Verdikleri tarihten bir gün önce suyum geldiği için acil sezaryene alındım. Ama siz gene de doktırunuzu dinleyin. Hatta neden erken aldığını sorun. Belki fazla risk almak istemiyordur. Doktorunuza güvenin bence. Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum size..
Yani 40 hafta 5 gün sonra sezeryan olmuş.Teşekkür ederim cevapladığınız için. Yalnız ben 40+5 derken neyi kastettiniz anlamadım mazur görün.
Tesekkur ederim verdigin bilgi icin sezaryenin ameliyat oldugunu ben de biliyorum.Yani 40 hafta 5 gün sonra sezeryan olmuş.
Bana da Türkiye’de erken alıyorlar gibi geliyor. Doğumu bekleyin sancınız gelirse sezeryan olursunuz. Ama bunu doktorunuzla paylaşın.
Zaten sezeryan bir Doğum şekli değildir, ameliyattır. Tek Doğum vardır o da vajinal doğumdur.
30 derkenBana 37 için gün verilmişti ama ben 30 da yaptım38 normal artık yani günü dolmuş sayılır. 37 den öncesi prematüre olarak hesaplanıyor. Şimdiden hayırlı doğumlar sağlıkla al bebisini kucağına
Erken doğum yaptım yani.30 derken
Bebeğiniz iyi İnşallahErken doğum yaptım yani.
Merhaba,
22 haftalik hamileyim. Ilki sezaryendi bu da oyle olacak haliyle. Doktorum dogumumun 1 subat oldugunu soyledi fakat ben kac tane hesaplayici denediysem hepsinde subat ayinin ikinci haftasi ya da son haftasi cikti. Sezaryen ikinci dogumda bebek 38. haftada mi alinir? Ikinci sezaryen ameliyati olan ya da bekleyenler yardimci olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?