- 13 Mart 2015
- 4.412
- 8.188
- 358
11 aylık tosuncuk oldu :)) gözüme parmak sokuyor kalk diye :))Bebeğiniz iyi İnşallah
Ben 38+4 te gitmiştim 39+0 ı beklememiz lazım demişti doktorum 3 gun sonra sezeryan olmuştum 39 haftadan önce almıyorlar diyebiliyormMerhaba,
22 haftalik hamileyim. Ilki sezaryendi bu da oyle olacak haliyle. Doktorum dogumumun 1 subat oldugunu soyledi fakat ben kac tane hesaplayici denediysem hepsinde subat ayinin ikinci haftasi ya da son haftasi cikti. Sezaryen ikinci dogumda bebek 38. haftada mi alinir? Ikinci sezaryen ameliyati olan ya da bekleyenler yardimci olursa sevinirim.
Simdiden nasil gun verdi anlamadim valla. Gidisata gore olmuyor mu. 37+5 te sezeryan oldum, sancilarim başlamıştı.Merhaba,
22 haftalik hamileyim. Ilki sezaryendi bu da oyle olacak haliyle. Doktorum dogumumun 1 subat oldugunu soyledi fakat ben kac tane hesaplayici denediysem hepsinde subat ayinin ikinci haftasi ya da son haftasi cikti. Sezaryen ikinci dogumda bebek 38. haftada mi alinir? Ikinci sezaryen ameliyati olan ya da bekleyenler yardimci olursa sevinirim.
Yengem tüp bebekle normal doğum yaptı.İlk sezeryandı benimki 39. Haftada aldı
Ama sezeryan için bir sağlık sorunu yahut bebeğin sıkıntısı yoktu
Tüp bebek sezeryanla alınır deyip tam 39 aldı
Sizinki buradaki takvimde 12 şubat görünüyor araya hafta sonu vs girdiği için 10 gün önce alıyor gibi çok da erken değil sanki
Yengem tüp bebekle normal doğum yaptı.
Doktor riske atmamasini söylemişti ama canım Yengem göbeği kalmasın diye normal doğumu tercih etmişti.
Aynı şekil eltim de normal doğum yaptı.
Sanırım ben olsaydım risk almazdim.
Sanirim ben de olsam sizin gibi sezaryen olurdum . Onca zorlukla kazanılmış bebek sonuçta insan nasıl risk alsın ?bana da istersen normal yaptırırım dedi
ama psikolojik baskı yapıyorlar
sen hiç doğum yapmadın normal doğumu sen yapacaksın ben figüranım ama ben çok sezeryan yaptım yine yaparım bir şey olmaz diyor
bu arada iki doktorlu bir ekipti bunlar ve kadın doktor benim tedavimin başında normal doğum yaptı hatta biz sıra beklerken doğum başladı diye adamı çağırdılar gitti doğurttu geldi yarım saatte
kendi eşi de iki çocuğunu normal doğurmuş vs vs
ama zaten zor ulaşılmış bebeği riske atma deyince peki diyorsun yoksa ben neden kendimi kestireyim modunda idim
Tekrarlanan, planlı sezaryen doğumlarda bebek 38 hafta civarı alınır evet. Kendiliğinden doğumun başlanması beklenemez çünkü
Bu da yeterli bir süre. Bebeğe zararı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?