Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezaryen Göbeğimden Sıkıldım Artık :))Kurtulmak istiyorum!
Kızlar doğum yapalı nerdeyse 2yıl oldu ama dar bi pantolon falan giyince düğmenin dışına fırlıcakmış gibi çıkıo şu goobeeem :) sezaryenin böle bi sıkıntısı var evet ..mekik fazla çekemiorum bunun dışında tecrübesi olan arkidişlerim var mı acep?Nasıl kurtulunur bu dertten?
Ya insallah faydası olur al bakalım sen..ben bacağım için vakumlu bi alet aldım onu biraz kullaniim de olmazsa o kemerlerden ben de alırım yaa..dert hiç bitmio ki yok göbekti yok bacaktı basendi selülitti..erkeklerin hiç böle dertleri yok ne güzel..pufff :97:
az önce verdim şeker siparişini,hepsi burda dan,all in tronıck ,jel sürüpte takılıyomus mantıklı geldi burdada kullananlar memnun yorumlardan etkılendım verdım siparişi hadı bakalım hayırlısı
,
Hımm bi inceliim bakiim nasılmış belkim ben de hemen sipaiş ederim..hadi hayırlı olsun şimdiden ben böle bişe sipariş verince falan içimde hep umutla onu bekliorum..sende de öle oluo mu? hani zayıflıcam ya da ne biliim göbeğimden kurtulucam umudu :))
bu sefer kararlıyım şekerim,azmedip başarıcam dikkat ediyorum yememe,dun 5 gibi verdim siparişi bugun sabah msj geldi yola çıktı diye şaşırdım ne kadar çabuk ,bendede var heyecan bekliyorum bakalım, desteklemek lazım tabı sadece kemere guvenmemek lazım
kızlar bende aynı dertten muzdaribim bende sonunda kemer aldım bir haftadır kullanıyorum gelişme var ama toparlandığını hissediyorum gerginleşmiş ayrıca bu kadar çabuk etki edeceğini ummuyordum ama umarım tamamen yok olur kullanmaya devam...
şu an taktım kolumda, baştan korktum damarlarım çekiliyo gibi oldu,tek kolumu yaptım şımdı ıkıncı kolumda bıraz alıstım ama bıraz zorlanacam gibi geliyor
arkadaşlar neden plates yapmayı denemiyorsunuz?tüm videolara ulaşabiliyorsunuz netten.yada vaktiniz varsa tvden?karın bölgesi için daha etkili birşey olacağını sanmıyorum
Ben yapıorum ama bacakla ilgili olanlarını :=) o da işte 15 dk falan en fazla..bi de şu plates topunu falan alsam iyi olcak askında bu hafta bakıcam spor malzemeleri satan magazalara..Ebru şallı nın selülit savar DVD si cıkmış ya..off her gün 1 saat yapın 21 gün sonra selülitlere veda diyo..nerde bende o vakit çocukla o topun üstünde nasıl durcam ben :)))