Sezaryen ile ölü doğum

cokozluyorum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
63
25
18
31
1 hafta önce geçtiğimiz salı günü 34 haftalık hamileyken uyandığımda hiç hareket hissetmedim. Bir kaç saat bekleyip tatlı biseyler yedim. Hala hareket hissetmediğimi görünce eşime haber verdim. Biz uyurken bizi izlediğini ve bebeğimizin hareketlerini gördüğünü söyledi icim biraz rahatladı ama hala endiseliydim. Saat 4 gibi eşim eve gelir gelmez artık rahatlamak için hastaneye gittik ve acı gerçeği öğrendim. Sezaryan oldum. Acımı anlatabilmem imkansız icimde ve dışımda yaşıyorum bu acıyı. Zaman nasıl geçecek tekrar ne zaman karnım ve kucagim dolacak bilmiyorum. Canım çok yanıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bir sebep söylenmedi bebeğim için hareketsizliginden başka hiç bir belirti de olmadi. En kısa ne kadar sürede tekrar gebe kalabilirim bilgisi olanlardan umutlu mesajlar bekliyorum..

Çok gecmis olsun. Ne desem aciniz dinmez biliyorum.

Doktorun boyle bir durumda bilgi vermesi gerekir. Iliski yasağı konusunda korunma konusunda. Neden boyle ilgisiz davranılmış.

Çok üzüldüm başınız sağ olsun Rabbim tez saman da nasip etsin tekrardan sağlıklı bi evlat

Allahım sabır versin. İnşallah sağlıkla kucağınıza en kısa zamanda almak nasip olur. Hareket etmediği zaman ki düşüncesi çok korkutucuydu Rabbim şu süreçte size dayanma gücü versin.

Çok gecmis olsun. Ne desem aciniz dinmez biliyorum.

Doktorun boyle bir durumda bilgi vermesi gerekir. Iliski yasağı konusunda korunma konusunda. Neden boyle ilgisiz davranılmış.
Doğum sonrası verilen bilgilendirme notları vardı doktorun onu vermişler. Okudum 1,5 ay ilişki yasağı yazıyordu. Olaydan önce ve sonra ruh halimden dolayı teselli verecek cümlelerden başka bişey söyleyemedi doktor.

Allahım sabır versin. İnşallah sağlıkla kucağınıza en kısa zamanda almak nasip olur. Hareket etmediği zaman ki düşüncesi çok korkutucuydu Rabbim şu süreçte size dayanma gücü versin.
Amin çok zor bi durum. Allah yaşayanlara yardım etsin

Merhaba canım aynı şekilde bende bebeğimi kaybettim kontrol için gitmiştim şeker yüklemesi yapılacaktı ama olmadıkalbi durdu bebeğimin sezeryan ile aldilar

Çok geçmiş olsun. Sezeryan ile doğumlarda rahmin kendini toparlaması için en az 2 yıl ara önerirler.ama 1 yıl içinde tekrar hamile kalan çok insan var etrafımda. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…