Sezaryen sonrasi gobek

Cnm mekik cekmeye basladin mi
Tabi ki hayır :):) Çalışıyorum eve gidince de malum yemek bulaşık vs çok vaktim kalmıyor, bir de kpss ye hazırlanıyorm :):) İstesem olacak ama :):) Benim zaten 4 kilom kaldı tek :) Kızlar ben sadece ekmeği kestim, 69 ile hamile kaldım 92 ile doğuma gittim şu an 73'üm :) İşin sırrı hem işte hem evde çalışmak :)

Tabi ki hayır :):) Çalışıyorum eve gidince de malum yemek bulaşık vs çok vaktim kalmıyor, bir de kpss ye hazırlanıyorm :):) İstesem olacak ama :):) Benim zaten 4 kilom kaldı tek :) Kızlar ben sadece ekmeği kestim, 69 ile hamile kaldım 92 ile doğuma gittim şu an 73'üm :) İşin sırrı hem işte hem evde çalışmak :)

Cnm o zaman bu göbek olayi kisinin kendisiyle ilgili bir sey yani hareketli falan olunca gobekler kuculebiliyor o zaman

H
Cnm gobegim cok deforme oldu yazmissin dogum öncesinde mi oldu
Hamilelikten sonra oldu. Öncesinde belim cok inceydi göbegim de dümdüz olmasa da incecikti. Cok fazla büyüdü. Bu yüzden sanirim iceriden karin kaslarim yirtildi, ayrildilar resmen. Simdiki halim yine de iyi ama göbek deligim falan artik basla birsey oldu. Bozuldu yani =)

Back
X