Sezaryen sonrası karın içinde niş olması su toplanmasıymış

Yudus66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
180
143
33
34
Tokat
Ben 4 ay önce sezeryan doğum yaptım ama bebeğimi kaybettim :( tekrar hamile kalmak istiyorum yeni bi doktor ile kontrollerim başladı her türlü muayenemi yaptı, ultrason da sezeryan kesimin biraz aşağısında niş var dedi sezeryan sonrası olan bi durum dedi genelde sezeryan da olırmus su toplanması benim anlayacağım dilde, ama o kadar araştırdım hiç bi bilgi bulamadım bu konuda , bu durum başına gelen yada bilgisi olan var mı iki hafta sonra kontrole çağırdı yine bakacak geçmişmi diye, kendi de geçer ama geçmezse çekerim suyu dedi ama ne olacak nasıl olacak bilmiyorum :(

Ben 4 ay önce sezeryan doğum yaptım ama bebeğimi kaybettim :KK43: tekrar hamile kalmak istiyorum yeni bi doktor ile kontrollerim başladı her türlü muayenemi yaptı, ultrason da sezeryan kesimin biraz aşağısında niş var dedi sezeryan sonrası olan bi durum dedi genelde sezeryan da olırmus su toplanması benim anlayacağım dilde, ama o kadar araştırdım hiç bi bilgi bulamadım bu konuda , bu durum başına gelen yada bilgisi olan var mı iki hafta sonra kontrole çağırdı yine bakacak geçmişmi diye, kendi de geçer ama geçmezse çekerim suyu dedi ama ne olacak nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
bende ilk defa duydum başka dr sorsanız

bende ilk defa duydum başka dr sorsanız
Araştırdım sordum canım, istmocele diye de geçiyormuş tıp dilinde, sezeryan kesisinde cep gibi bişe oluyormuş içinde sıvı ve kan birikiyormuş, haftaya Histereskopi yöntemi ile halledecek İnş doktorum

Araştırdım sordum canım, istmocele diye de geçiyormuş tıp dilinde, sezeryan kesisinde cep gibi bişe oluyormuş içinde sıvı ve kan birikiyormuş, haftaya Histereskopi yöntemi ile halledecek İnş doktorum
çok gecmış olsun o zmn cnm

Back
X