• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen ve Öksürük

enenisa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
695
1.329
133
37
Yeni doğum yaptım. Sezaryanlıyım..3. Doğumum. Diğer doğumlarda başıma gelmeyen bu doğumunda başıma geldi. Mahvoldum. Geniz akıntısı, öksürük. Dikişleriminde acıması çabası.

Yaşayan var mı? Nasıl geçti? Dr un dediği şeyleri yapıyorum. Dikişlerim zarar görür mü?

Hiç iyi değilim..

Yeni doğum yaptım. Sezaryanlıyım..3. Doğumum. Diğer doğumlarda başıma gelmeyen bu doğumunda başıma geldi. Mahvoldum. Geniz akıntısı, öksürük. Dikişleriminde acıması çabası.

Yaşayan var mı? Nasıl geçti? Dr un dediği şeyleri yapıyorum. Dikişlerim zarar görür mü?

Hiç iyi değilim..
Hayırlı olsun bebeğiniz...genel anesteziden kaynaklı öksuruk olmuştu..gerçekten çok zor dikişler fena ağrıyordu..bol su içerek atlattım ben.dikislerden ben de korktum birşey olmadı ama çok şiddetli öksürük olursa bence zarar görebilir...siz de bol su için oneririm

aklıma yenı dogum yaptıgımda kayınvalıdemın dolmaya bol karabıber koyması sonucu oksuruk ve hapsuruk tutması geldı
oyy :( kotu oluyor

gecmıs olsun

Hiç iyi değilim..
Bende Doğum yaptığım gün öksürmeye başlamıştım sanırım anesteziden çok korkmuştum doktor korkma içten dikiş atılıyor öyle kolay bir öksürükle patlamaz demişti çok gülmüştük :D

Bende sizin gibiydim doğuma girdiğimde cok hastaydim hem hamilelik kaşıntısı hem de alerjik öksürük beni mahvetmişti
Sadece bir farkımız olmuş sizin dikiş yerleriniz ağırmış benim hiç ağrım olmadı yani bir gram bile ağrım olmadı doğum yaptığım gün hastaneye gelenler selen sanki 3 günlüksün dediler sıfır ağrı yatıp kalkarken falan da ağrım olmadı..doktorunuz size ağrı kesici yapmadı mı enazından hemsireye söyleyip sizin ağrınızı dindirmesi gerekirdi..sonuçta anneyiz ve ilgilenmemiz gereken çocuğumuz var..hatta doktorum bana çok güçlü bir ağrı kesici verdi ağrın olmıycak ama eğer olursa şunu alıp iç anında ağrın geçicek demişti..ben gerek duymadım

Back
X