Sezaryene Makyajla Girmek

Allahım ne kadar gereksiz insanlar var ya! Siz önce bebeğinizin sağlığını düşünün sezeryana makyajlı girecekmiş!!Komik yani sadece

Allahım ne kadar gereksiz insanlar var ya! Siz önce bebeğinizin sağlığını düşünün sezeryana makyajlı girecekmiş!!Komik yani sadece

nekadar kiricisiniz !!!
begenmiyosaniz yorum yazmak zorunda degilsiniz, kimse sizi zorlamiyor.
ayrica herkesin kendi tercihi
hanfendi hasta degilim misafirlere güzel görünmek istiyorum diyor, gayette hakli,
ayrica kim demis bebeginin sagligini düsünmüyor diye ?
bence öyle bir anne olamaz zaten,
eminim düsünüyordur merak etmeyin

bazilarida sadece konusmus olmak icin konusuyor ya, cok tuhaf gercekten

Gerçekten çok kırıcı bir yorum olmuş...

Bende 8-9 hafta sonra doğum yapacağım Allahın izniyle inşallah,ama bende saçlarım fönlü olsun,yüzüm solgun olmasın isterim yani ne var bunda.
Bebeğin sağlığı en başta geliyor zaten..Onu düşünebiliyoruz çünkü anne olacağız nasipse...

hafif makyjdan kastnız bi kalem bi rimel olmamalı çünkü ne kadr sezeryande olsa bitkin olucaksınız solgun olucksınız.biraz pudra biraz allık diceksiniz.ama yeni doğmuş bebeğinizi öpüp koklucaksınız.bi de o şekilde düşünün.sizin orda keyfiye yatmadığınızı sizi ziyarete gelen herkes bilir.zaten ziyarete gelenler genelde bayan oluyo gelen erkeklerde eşlerinin yanında gelir.ve her bayan doğumun sezeryande olsa zorluğunu bilir.sizi kınıcak birinin yada o sırada ay nede çirkinleşmiş ne kadar solgun duruyo diyenin bence o odada yeri olmamalı.ben evli değilim buna rağmen bu şekilde düşünüyorum.zaten 9 ay boyunca bebeğiniz için makyaj yapmamamış olmanız gerek 1 güncük daha sabredin nolucak ama yaptıysanız bişey diyemem sizin düşünceniz.
o anın saflığı dha önemli olmalı sizin için hafif te olsa makyaj makyajdır kimyasal kimyasaldır bence böle düşünün

tatlım ben makyajlı gırdım ama su sekılde fondeten pudra sıyah kalem rumel ruj allık far kullanmadım cunku amelıyata gırmeden cekım falan yapıldı uzun yıllar ızleneecek bışeyde soluk gözukmek ıstemedım ve öle mutluydum ne aktı ne bırşey cunku amelaıyathane soğuk ortam bence mutlu olcaksan guzel afıf makyaj yap derım

allahım ne kadar gereksiz insanlar var ya! Siz önce bebeğinizin sağlığını düşünün sezeryana makyajlı girecekmiş!!komik yani sadece

deemekkı sana komık o zAman gÜl dur ınasanlar en guzel gunlerını özel anlarını ölumsuzleştırmeyı duşunup plan yapıyolar sen makyaj yapan ınsanın evladının sağlıgını dşunmedıgı ne nerden vardın öğrenebılırmıyım

Son düzenleme:
sahsen ben olsam kesinlikle makjali girmem
gelenide makyajli sokmam
bir dunya mikrop ayriaca hastayi kontrol etmek zor oluyo makyajla
cunku morluklari goremiosunuzzz..
tama yapili sacla gelde makyajla...

ya cnm benım ölede ınsan ılk başta kendıne guzel bakımlı geldıgı zaman daha pozıtıf oluyo başkalarından zıyade bebgı öpmek konusuna gelıncede bence bebegı hemde yenı doğan bebgı öpmek hıc etık bı durum degıl anne bıle olsa
ayrıca 9 ay makyaj yapmanın agır kımyasallar kulanılmadıktan sonra bı zararı yok dr umda aynısının söyluyor

ben şu an annelik duygusunu tatmamama rağmen o an doğumumu sağ salim yapmam bebeğimi gördüğümdeki pozitifliği başka zaman yaşayamam heralde :) dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi.
tamam öpmek etik olmasın peki sonuçta emzirme olucak yapıln makyaj illaki bebekle temas edicek yeni doğan bi bebek sonuçta.
biz nasıl kendi aramızda farklı düşünüyozsak dr lar kendi arasında farklı düşünüyo canım.teyzem hamile doktoru kimyasal ürünleri direkt vücudun çeker demiş.kalem blie sürmüyo.illaki vücut bi kısmını alıyo.
benim düşüncem bu herkes farklı düşünür tabi bişey diyemem

tamam ttalım sana saygı duyarım da anlamadıgım tek konu emzırırken bebege nasıl ne şekılde makyaj temas edıcek malum memeyle makyaj bölgesı arasında mesafe okadarda yakın degıl

tamam ttalım sana saygı duyarım da anlamadıgım tek konu emzırırken bebege nasıl ne şekılde makyaj temas edıcek malum memeyle makyaj bölgesı arasında mesafe okadarda yakın degıl

ilk yorumda dediğim gibi makyajdan kasıtın kalem rimel olmadığın ıdüşünüyorum.pudra allık uçucu maddeler gayri ihtiyari saç düzeltilmesi elin yüze temasıyla o pudra allık fark etmeden ele geçiyo ve emzirmek içinde ellerinle hem bebeğini hem göğsünü tutman gerekicek.demek istediğim bu

bunu bu şekılde duşunuyosan emzırdıgın dönem boyunca hıc makyaj malzemesı kullanmıyacaksın tatlım makyajını yapan anne emzırme esnasındada hıjyenık olmayıda akıl edebılır

canım neden doğal girmeyi düşünmüyorsun inan fotoğraflarda okadar güzel ve gerçekçi görünüyonki makyaj bunu bozar diye düşünüyorum.

bunu bu şekılde duşunuyosan emzırdıgın dönem boyunca hıc makyaj malzemesı kullanmıyacaksın tatlım makyajını yapan anne emzırme esnasındada hıjyenık olmayıda akıl edebılır

akıl edebilir tabi ben ona bişey demiyorum ki dediğim gibi herkesin kendi tercihi kendi hayatı.ama ufak noktalarda düşünmek gerektiğini sölüyorum o kadar

ben fon cektırdım sabahtan makyajda yaptım oje falan ojelerı cıkardılar makyaja dokunmadılar hatta saclarım abartılı olmustu fonden uzulmustum ama bone takılınca daha guzel oldu cıktıgımda demmekkı dogal yaptırsaydım kalmayacaktı fon :)makyajımda oyle bıraz fazla yapmıstım oda oyle oldu ebeler dalga gecmıslerdı benımle doguma geldıgıne emınmısın dıye:)bu arada ben epıdural oldu yanı oyla abartıldıgı gıbı dagılmıyorsunuz zaten yatıyorsunuz:)tabı hastaneye baglı bazı hastaneler doguma eslerıde almıyorlar bazıları alıyorlar

ruju tavsıye etmem bebegı ılk kucagınıza aldıgınızda mınık bır opucuk kondurcagınızdanben halada kullanmam cunku kızımı opmeye doyamam

gerçekten çok şaşırdım:) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi gerçi gerek de duymazdım.doğum yapınca insanın yüzüne bir güzellik geliyor zaten( doğum yapmadım bu arada) bence makyaj bu doğallığı bozar.ama tercih meselesi saygı duyuyorum................

epidural olduğunu varsayarsak benim tavsiyem makyajla girmeyin,

fondoten, pudra sürerseniz, bebeğiniz doğduğu anda hemen temas için yüzünüze değdiriyorlar, birbirinizin kokusunu alıyorsunuz, fondoten bebişin cildine değmesin, hemde fondoten kokusu değilde saf annesinin kokusunu alsın bebiş,

ruj sürmeyin, benim epiduralden sonra tansiyonum düşmüştü, kusmak zorunda kaldım. tabi herkeste olucak diye bir kural yok.

göz makyajı yapmayın, doğumdan sonra bebişin ilk sesini duyduumda salya sümük ağladım, makyaj olsaydı kesin birbirine karışırdı.

fotoğraflardada çok güzel çıktım. siz kendinizi makyajsızda eminim çok iyi hissedersiniz, anne oluyorsunuz. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

maşalla cnm demekkı cok guzel kusursuz bı cıldın var sanırım benımde böle bı cıldım olsaydı solgun olmayan bende duşunmeyebılırdım ama cok soluk beyaz ve doğal halıyle cokta benı tatmım etmeyen bı cıldım var ama bı dugun makyajı degılde doğal makyaj yapan bırıyım onuda belırtmek ısterım

ne kadar saygısız bir yorum, cevap vermek zorunda değilsin!! bence böyle bir yorum yaparak siz ne kadar gereksiz bir insan olduğunuzu ortaya koymuşsunuz!!! insanların düşüncelerine saygılı olmalısın!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…