Allahım ne kadar gereksiz insanlar var ya! Siz önce bebeğinizin sağlığını düşünün sezeryana makyajlı girecekmiş!!Komik yani sadece
Allahım ne kadar gereksiz insanlar var ya! Siz önce bebeğinizin sağlığını düşünün sezeryana makyajlı girecekmiş!!Komik yani sadece
kızlar 15 gün sonra sezeryanla doğum yapacağım kısmetse günüm belli olduğu için (tabi inşallah oğluşum gününden önce acele etmezse) fön çektirip hafif bi makyaj yapmak istiyorum. cildim solgun gözükmein die fondoten rimel ve hafif allık.. makyajla girenler varmıı? merak ediyorum ojenin yasak olduğunu biliyorum ama makyaj hakkında bi bilgim yok ama bi sakıncası olacağını düşünmüyorum sadece dudaklar ve tırnaklar önemli die biliyorum..
allahım ne kadar gereksiz insanlar var ya! Siz önce bebeğinizin sağlığını düşünün sezeryana makyajlı girecekmiş!!komik yani sadece
hafif makyjdan kastnız bi kalem bi rimel olmamalı çünkü ne kadr sezeryande olsa bitkin olucaksınız solgun olucksınız.biraz pudra biraz allık diceksiniz.ama yeni doğmuş bebeğinizi öpüp koklucaksınız.bi de o şekilde düşünün.sizin orda keyfiye yatmadığınızı sizi ziyarete gelen herkes bilir.zaten ziyarete gelenler genelde bayan oluyo gelen erkeklerde eşlerinin yanında gelir.ve her bayan doğumun sezeryande olsa zorluğunu bilir.sizi kınıcak birinin yada o sırada ay nede çirkinleşmiş ne kadar solgun duruyo diyenin bence o odada yeri olmamalı.ben evli değilim buna rağmen bu şekilde düşünüyorum.zaten 9 ay boyunca bebeğiniz için makyaj yapmamamış olmanız gerek 1 güncük daha sabredin nolucak ama yaptıysanız bişey diyemem sizin düşünceniz.
O anın saflığı dha önemli olmalı sizin için hafif te olsa makyaj makyajdır kimyasal kimyasaldır bence böle düşünün
ya cnm benım ölede ınsan ılk başta kendıne guzel bakımlı geldıgı zaman daha pozıtıf oluyo başkalarından zıyade bebgı öpmek konusuna gelıncede bence bebegı hemde yenı doğan bebgı öpmek hıc etık bı durum degıl anne bıle olsa
ayrıca 9 ay makyaj yapmanın agır kımyasallar kulanılmadıktan sonra bı zararı yok dr umda aynısının söyluyor
ben şu an annelik duygusunu tatmamama rağmen o an doğumumu sağ salim yapmam bebeğimi gördüğümdeki pozitifliği başka zaman yaşayamam heralde :) dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi.
tamam öpmek etik olmasın peki sonuçta emzirme olucak yapıln makyaj illaki bebekle temas edicek yeni doğan bi bebek sonuçta.
biz nasıl kendi aramızda farklı düşünüyozsak dr lar kendi arasında farklı düşünüyo canım.teyzem hamile doktoru kimyasal ürünleri direkt vücudun çeker demiş.kalem blie sürmüyo.illaki vücut bi kısmını alıyo.
benim düşüncem bu herkes farklı düşünür tabi bişey diyemem
tamam ttalım sana saygı duyarım da anlamadıgım tek konu emzırırken bebege nasıl ne şekılde makyaj temas edıcek malum memeyle makyaj bölgesı arasında mesafe okadarda yakın degıl
ilk yorumda dediğim gibi makyajdan kasıtın kalem rimel olmadığın ıdüşünüyorum.pudra allık uçucu maddeler gayri ihtiyari saç düzeltilmesi elin yüze temasıyla o pudra allık fark etmeden ele geçiyo ve emzirmek içinde ellerinle hem bebeğini hem göğsünü tutman gerekicek.demek istediğim bu
bunu bu şekılde duşunuyosan emzırdıgın dönem boyunca hıc makyaj malzemesı kullanmıyacaksın tatlım makyajını yapan anne emzırme esnasındada hıjyenık olmayıda akıl edebılır
gerçekten çok şaşırdım:) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi gerçi gerek de duymazdım.doğum yapınca insanın yüzüne bir güzellik geliyor zaten( doğum yapmadım bu arada) bence makyaj bu doğallığı bozar.ama tercih meselesi saygı duyuyorum................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?