hakikaten komik bi soru bence bi gece makyajı yaptırın çok hoş olur:))))
ben şu an annelik duygusunu tatmamama rağmen o an doğumumu sağ salim yapmam bebeğimi gördüğümdeki pozitifliği başka zaman yaşayamam heralde :) dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi.
tamam öpmek etik olmasın peki sonuçta emzirme olucak yapıln makyaj illaki bebekle temas edicek yeni doğan bi bebek sonuçta.
biz nasıl kendi aramızda farklı düşünüyozsak dr lar kendi arasında farklı düşünüyo canım.teyzem hamile doktoru kimyasal ürünleri direkt vücudun çeker demiş.kalem blie sürmüyo.illaki vücut bi kısmını alıyo.
benim düşüncem bu herkes farklı düşünür tabi bişey diyemem
hakikaten komik bi soru bence bi gece makyajı yaptırın çok hoş olur:))))
doğal malzemeler kullanır ne var yanı bunda ?
tandıgım bır suru hamıle kadın makyaj yapıor gayette saglıklı bebişleri çook sükür
doğal malzemeler kullanır ne var yanı bunda ?
tandıgım bır suru hamıle kadın makyaj yapıor gayette saglıklı bebişleri çook sükür
Bende aynı fikirdeyim.Doğuma giderken ister sezeryan olsun,ister normal acil ve ani bir şey olmadığı sürece ellerim tırnaklarım saçlarım bakımlı gireceğim.
Ve bir allık bir rimel kesin olucak.
Bundan abest bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Bende aynı fikirdeyim.Doğuma giderken ister sezeryan olsun,ister normal acil ve ani bir şey olmadığı sürece ellerim tırnaklarım saçlarım bakımlı gireceğim.
Ve bir allık bir rimel kesin olucak.
Bundan abest bir durum olduğunu düşünmüyorum.
mrb arkadaşlar ben anestezi teknikeriyim okuyunca başlığı nacizane fikrimi söylemek istedim bana göre tabiki insanın kendini iyi hissetmesi çok önemli fakat ordaki insanlar bazen ten renginizden bazı şeyleri anlamaya çalışıyorlar bu allerji gibi mesela fondöten filan bence gerek yok ha bi kalem olabilir ama ruj fondöten bence gerek yok tabi herkesin kendi düşüncesi bende kasımda doğum yapcam sezeryanla ama doğal halimle gircem inşallah ilkindede öyle olmuştu :))) güzel günler sizlerle olsun
Bende 5 ay sonra doğum yapacağım inşallah.Çekilecek olan resimlerde herkes güzel çıkmak ister doğal olarak, hafif makyajın bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum.Yine de her ihtimale karşı hijyene dikkat etmek lazım tabi.Bende fönlü gitmeyi düşünüyorum,doğumdan önce değil ama sonrasında en azından bir rimel bir allık sürmeyi düşünüyorum.Bakımlı olmanın kötü ve komik bir yanı yok bence....
Saygisizlikmi ?? Ayol ne dedik yavrucum komik buldum soruyu sadece.Buda gayet normal ben ona bakarsan ben normal dogum yaptıgım halde ki açık tenli olmama rağmen dogum esnasindaki Fot. Ların gayet güzel sonrasında herkes makyaj yapar o ne öyle rujlu doguma mı girilir saka gibi tabi herkesin fikri ister yapılır ister yapılmaz ama ben makyajli doguma girenlere gülüyorum cevremdede bu tip kahkahaları duyuyorum sıkça;()
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?