Sezaryene Makyajla Girmek

hakikaten komik bi soru bence bi gece makyajı yaptırın çok hoş olur:))))

ne alaka ya nesi gereksiz ? kadın dogal makyaj yapıcak sizene ?
madem dalga gecıceksınız neden yorum yapıosunuz ki

Gayet net bı soru kadın dogumdan sonrada bakımlı olmak ıstıor dediği gibi bembeyaz bır tene sahpmış buda onu solgun gösterebılır .

konu sahıbı bu konuyla ılgılı bılgım yok ama bende ılerde anne olursam bende boyle yaparımm

doğal malzemeler kullanır ne var yanı bunda ?
tandıgım bır suru hamıle kadın makyaj yapıor gayette saglıklı bebişleri çook sükür

madem herşeyın ne kadar hoş olduguna dair bı bılgın var kandını öle göruyosun yaptıgın saygızılıgında hoş olmadını görsen ıyı olur

tandıgım bır suru hamıle kadın makyaj yapıor gayette saglıklı bebişleri çook sükür

tatlım bırıde benım dr umda zaten çok ağğır kapatıcılar olmadıktan sonra kullanabılecegımı söyledı cok şukur cok sağlıklı bı kıızm var
hem hamılelıkte cılt bozuklukları falan cok yaşanıyo yanı kendımızı kötu hıssederek öle gezıcez dımı ama

ben sadece kendi düşüncemi söledim.herkesin kendi tercihi.allah analı babalı büyütsün.ben sadece olabilcek olanı ve düşüncelerimi söledim.ben şu an doğal denilen şeylerin gerçekte doğal olduğuna bile inanmıoyurm.
bide şöle bişey var ben göz kalemi olmadan dışarı çıkmam makyajımıda yaparım ama hamileliğimden önce doğum sonrası yapmayı düşünmüyorum emzirme dönemi bitene kadarda.makyaj o dönemde illa olması gerekn bişey değil bence dediğm gibi kendi fikrim

Bende aynı fikirdeyim.Doğuma giderken ister sezeryan olsun,ister normal acil ve ani bir şey olmadığı sürece ellerim tırnaklarım saçlarım bakımlı gireceğim.
Ve bir allık bir rimel kesin olucak.

Bundan abest bir durum olduğunu düşünmüyorum.

aynen tatlım benım bende yaptım hıcte sorun olmadı sadece rumelının suya dayanıklı omasına dıkkat et yeter tatlım

bakımlı olmak güzel bişe insanlar neden abes buldu cidden anlamadım makyajında ;hamilelikte de sonrasında da bir zararı yok abartmadıktan sonra ..o zararlı bu zararlı derseniz bu kadar pimpirikli olursanız herşey daha zor geçer emin olun bence biraz rahat olup akışına bırakmak lazım makyajın ne zararı olabilir ya

makyajın bebeğe ne zararı olcak ki..bazı arkadaşlar fazla abartıyor bu işi:) makyaj malzmesi sütüne geçecek deil:) sezeryana giderken yapılabilir..ama ben sancıyla gittim, bi de suni sancı verdiler üstüne,,uf uf ufff o sancıyla zaten ne saç ne makyaj kalırdı..ter, gözyaşı... :)

tırnaklarınıza oje sürmeyin doğumda izin vermiyorlar..

mrb arkadaşlar ben anestezi teknikeriyim okuyunca başlığı nacizane fikrimi söylemek istedim bana göre tabiki insanın kendini iyi hissetmesi çok önemli fakat ordaki insanlar bazen ten renginizden bazı şeyleri anlamaya çalışıyorlar bu allerji gibi mesela fondöten filan bence gerek yok ha bi kalem olabilir ama ruj fondöten bence gerek yok tabi herkesin kendi düşüncesi bende kasımda doğum yapcam sezeryanla ama doğal halimle gircem inşallah ilkindede öyle olmuştu :))) güzel günler sizlerle olsun

selam herkese.bu konuyu bende dusunuyorum.bazilari bunu yapmayi bebegin sagligi ile kiyasliyor.emin olsunlar biz onlari cooooook fazla dusunuyoruz.sadece o ani olumsuzlestirmek istiyor insan ve o anda solgun gozukmek istemiyor.ben yutdisinda yalniz yasiyorum.1 kizim var cook sukur.normal dogum yasptim ve ilk andan esim foto cekdi dogumuma girmisdi cunki.ben o kadar kotuydumki butun resimlerde.solgun.annem bakib aglamisdi kadincigaz.ikincini dogurmak nasib olursa makyaj cantam benimle cantamda gelicek insallah.yine oyle cikimak istemiyorum.ve dogumdan sonra kizimin gozune rengsiz solgun gozukmek istemiyorum.zate3n gun ecinde makyaj yapmam disari cikarkende yapmiyorum.ara sira tabiiki yapiyorum.ama dogumda mutlaka bir kalem ve pudra kullanmayi dusunuyorum.,bide allik.RABBIM bebislerimize saglik sihhat versin insallah

açıkçası bana mantıklı geliyor. ben olsam çıktığım an yapardım. ama yapardım yani. fakat ne evliyim ne de evlenmeye niyetliyim. işin içindeki bayanlar olasılıkları daha iyi değerlendiriyor. öylesine bir gün değil. doğuma giderken de çıkarken de her dk foto çekecekler. ve bu ömürlük resmen. insan güzel çıkmak istiyor. ameliyat sonuçta 4-4lük çıkamayız. suya dayanıklı ürünlerle rimel sürerdim ben olsam. kaşlarımı belirginleştirirdim. çıktığımda da anında bir pudra ve muhakkak rüj sürerdim. gerekli yani. diğerlerini yapmazdım. mesela kalem eyeliner allık falan. yapay duruyo hani ilerde çoluğumun çocuğumun alay konusu olmak istemem:)

ben de buna benzer bişey söyleyecektim...fön bir şekilde kabul edilebilir ....ama ameliyat esnasında sizin dudaklarınızdaki, teninizdeki renk değişikliği önemli şeylerin işareti olabilir ve sezaryen bir ameliyat olduğuna göre bilinçli dr ların buna zaten izin vermemesi gerekir (oje de dahil) bana gereksizlik gibi geliyor ve ben doğum sonrası o şiş, bitkin, yorgun hali hiçbir makyaja değişmem (şahsi fikrim)

Bende 5 ay sonra doğum yapacağım inşallah.Çekilecek olan resimlerde herkes güzel çıkmak ister doğal olarak, hafif makyajın bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum.Yine de her ihtimale karşı hijyene dikkat etmek lazım tabi.Bende fönlü gitmeyi düşünüyorum,doğumdan önce değil ama sonrasında en azından bir rimel bir allık sürmeyi düşünüyorum.Bakımlı olmanın kötü ve komik bir yanı yok bence....

evet tatlım benım ebnım tam 6 yıl gectı ama şimdi resımlerıme bakınca mutlu oluyorum bakımlı ve solgun degılım tabı bı dugun makyajı tarzında yapmadım ne hekımım ne anestesı uzmanım hıc bı sakınca görmedı aksıne onlar pozıtıf amelıyata gırmemden cok hoşnutlardı

Saygisizlikmi ?? Ayol ne dedik yavrucum komik buldum soruyu sadece.Buda gayet normal ben ona bakarsan ben normal dogum yaptıgım halde ki açık tenli olmama rağmen dogum esnasindaki Fot. Ların gayet güzel sonrasında herkes makyaj yapar o ne öyle rujlu doguma mı girilir saka gibi tabi herkesin fikri ister yapılır ister yapılmaz ama ben makyajli doguma girenlere gülüyorum cevremdede bu tip kahkahaları duyuyorum sıkça;()

evet cnm herkesın fıkrı saygı duymak lazım dımı ama dedgın gıbı

sabah 7buçukta suyum gelmişti hic ağrım sızım yoktu neye uğradığımı şaşırmıştım halbukı 1 ay vardı kızımın gelmesine üzerimde saflık vardı valizim bile hazır değildi,akşamdan valizime konulacakları bir kenara cıkarmıştım..eşimi uyandırdım,bende üzerimi değiştirdim altıma ped koymama rağmen popom ıslaktı bende hiç aldırış etmedim aynanın karşısında makyajımı yaptım eşimde valizime eşyaları doldurdu gayet sakindik...daha sonra tacımı makyaj malzemelerimide yanıma aldım doğru hastaneye..doğumdan cıkınca beni kameramanlar bekliyordu hemen odaya gectık ..kuaför makyaj yaptı tekrardan bu esnada fotoğraflarımda cekildi adım adım herşey çok güzeldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…