Sezeryan dikişleri :(

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
Kızlar meraba. Ya benim doğumuma 18 gün kaldı inşaallah. Sezeryan olacak bu doğumumda. Doktorum yürüyüş yapmamı yasakladı. İlk doğumumla arası kısa olduğu için sıkıntılı olduğumu söyledi. Ki ben hiç yatmadım 6. Ayıma kadar çalıştım sonrada ev çocuk iş güçişte... Bu sıralar eski dikiş izlerimin olduğu yerde yani tam karnımın altı kasık bölgem orada yürüdükçe müthiş bir acı oluyor. Yürümesinide geçtim ne sağa sola dönebikiyorum yatakta bacağımı oynatsam acıyı hissediyorum. Çorabımı bile giyemiyorum. Utanır oldum kıyafetlerimi eşim giydiriyor. Bacaklarımı kaldırıp giyemiyorum çünkü. Sezeryan arası kısa olup böyle bir durum yaşayanınız varmı

Karin buyudukce eski dikisleri zorluyo. 2 sene ara verin denir genelde. Ilk dogumdan tekrar gebe kalma arasi 2 sene yani. Senin hemen olmus galiba?

Kaç yıl ara verdın ablam uc bucuk yıl ara verdı hıc sıkıntı yaşamadı hatta normal yaptı . Bende ıkı yıl sonra ıstıyorum inş normal d denıcem

Arkadaşım doğum yaptı 4ay sora tekrar hamile kaldı.oda aynen sürekli acıyo derdi.doğurdu şimdi gayet iyi şikayet yok.bebekten dolayı gerildi oyüzden...

ilk dikiş yeri ağrıyordur, ne kadar ara verdiniz 2 yıldan önce önermiyorlar sezeryandan sonra

Şimdi yazını okuyunca korktum bende. Benim kızım 11 aylık ve ikinciye hamileyim, 2 aylık o da. Aralarında ne kadar var peki bebişlerinin?

1 sene 1 ay var şuan. Artık yürümeye bile zorlanıyorum zaten o yüzden son 1 ay kala yürüyüş yasaklandı

Bebeğim iriymiş 37. Haftamızdayız 3700_3800 arası kilosu. Karnım kocaman oldu :) kendi kilom hiç yok sadece 8 kilo aldm ilkinde 12 kilo almıştım.

Okuyunca şaşırdım, böyle birşey duymadığım için.
Allah yardım etsin, bence doktorunuzun tavsiyesine uyun, sağlık için .
Tez zamanda şifa bulun ve evladınızı kucağınıza sağlıklı bir şekilde alın inşallah...

çok gençsin yav...senin yaşındayken vizeler finallerdi tek düşüncem, bir de arada erkek arkadaşımla sinemaya gidiyorsak benden mutlusu olmazdı =) ne diyeyim, konunla ilgili verebileceğim bir tavsiye yok ama bebişlerinle mutlu bir hayat dilerim.

Araları benimkinden azmış. Allahtan az kilo almışsın canım. Yoksa daha zor olurdu durumun herhalde. Doktoruna uyacaksın o zaman yapacak başka bir şey yok. Diğer bebeğinle ilgilenen biri var mı peki? Sana yardımcı olan.

Çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Var kv varda onunla durmuyor istemiyor babayla 1 saat zor duruyor. Sürekli kucak istiyoruz bide yürümeye çabalıyor artık dişler çıkıyor temelli bencil oldu. Annem annem yakamı bırakmıyor :) çok zor oluyor 1 hafta babanneme tatile gittim oğlumla çok eğlendik evde benden başka çok zaman geçiren olmuyor oda benden başkasını istemiyor

Benden başkasıyla yemek yemez acındn çatlasa yedirmezler. Bugün kontrolüm vardı gittim ağlıyodu geldim ağlıyomuştu. Kv zor uyutmuş direnmiş annem annem diye hiç bişey yedirememiş ne verdiyse tükürmüş. Ben kapıdan girdim anında kalktı bağırıyor odadan annem :)))

Bebeğim iriymiş 37. Haftamızdayız 3700_3800 arası kilosu. Karnım kocaman oldu :) kendi kilom hiç yok sadece 8 kilo aldm ilkinde 12 kilo almıştım.
Bebegın kaç aylıkken hamile kaldın ? Ablam uc bucuk yıl ara verdı sıkıntı yaşamadı hatta normal doğurdu . 96 limiisn

Çocuğum yok ama 5 sene önce kist ameliyatı oldum sezeryan gibi kesiğim var kocaman, bazen eşim göbeğimi sever çekiştirir çok acır hala kesi yerleri seninki normaldir heralde o kadar gerilmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…