- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Hangi ay nisan dan sonraysa ablamın kızından da ufaksın :)))) ya büyüyünce çocuklar guzel olacak tabi ama ufaksın be Ya . Okul sıralarında olman lazımdı aslıdna ama Allah n ışıne karışılmaz . Çocuklarınla Mutlu ol tabıkı cok Mutlu ol . Bende kızım ıkı yaşında olsun oyle cocuk ıstıyorum ama normal denıcem inş sez ıstemıyorum sende oyle yap . Facebook ta ssvd grubunu takıp etBen bi ölüp geliyorum
Kızlar meraba. Ya benim doğumuma 18 gün kaldı inşaallah. Sezeryan olacak bu doğumumda. Doktorum yürüyüş yapmamı yasakladı. İlk doğumumla arası kısa olduğu için sıkıntılı olduğumu söyledi. Ki ben hiç yatmadım 6. Ayıma kadar çalıştım sonrada ev çocuk iş güçişte... Bu sıralar eski dikiş izlerimin olduğu yerde yani tam karnımın altı kasık bölgem orada yürüdükçe müthiş bir acı oluyor. Yürümesinide geçtim ne sağa sola dönebikiyorum yatakta bacağımı oynatsam acıyı hissediyorum. Çorabımı bile giyemiyorum. Utanır oldum kıyafetlerimi eşim giydiriyor. Bacaklarımı kaldırıp giyemiyorum çünkü. Sezeryan arası kısa olup böyle bir durum yaşayanınız varmı
Bebegın kaç aylıkken hamile kaldın ? Ablam uc bucuk yıl ara verdı sıkıntı yaşamadı hatta normal doğurdu . 96 limiisn
Okadar cok var Kı Hemde . Hatta Mehmet Ali Erbil'in annesı abisini sez Mehmet Ali'yi normal yapmış ta o zamann . Benım yengem yaptı ablam yaptı tanıdığım uzaktan tanıdığım başka insanlar yaptı . Cok var hem de cok Nasıl olurda duymazsınız hatta benım Doktorum uc yıl sonra gel normal yaptırcam sana dedi ben cok üzüldüğüm ıcın . Facebook ta ssvd adlı grubu kesin bakın sureklı ssvd haberi oluyor orda guzel bir grupNormal? Sezeryandan sonra oluyo mu
1 sene 1 yaş oldu tamCnm ne kadar arası iç dikislerin açılmıştır muhtemelen
1 sene 1 yaş oldu tam
Okadar cok var Kı Hemde . Hatta Mehmet Ali Erbil'in annesı abisini sez Mehmet Ali'yi normal yapmış ta o zamann . Benım yengem yaptı ablam yaptı tanıdığım uzaktan tanıdığım başka insanlar yaptı . Cok var hem de cok Nasıl olurda duymazsınız hatta benım Doktorum uc yıl sonra gel normal yaptırcam sana dedi ben cok üzüldüğüm ıcın . Facebook ta ssvd adlı grubu kesin bakın sureklı ssvd haberi oluyor orda guzel bir grup
Ay korkutma kız beni zaten aklım gidiyor geceden beri bitmek geçmek bilmeyen bir ağrıdır var. Ellerim ayaklarım son iki gündür pat pat şişti dünden beri tuvalete çıkışım sıklaştı. Dün nstde ağrılarım çıkmıştı ama daha var dedi doktorumValla cnm benim komsumun iç dikisleri açılmıştı olabilirmiki
Sıkıntı ne çözemedim ki zaten. Dikiş yerlerimdeki acıyı gerçekten anlatamam inş açılma olmamıştırmaşallah diyorum.sizin hayatınız sizin seçiminiz.ama bu yaşa dikişlerin acıması ilginç vücut çok genç zaten,kolay toparlanması lazım.genelde 30 ve üstü olanlarda bu sorunlar olabiliyor.
hareketli bir yapınız varsa olması muhtemel.belki de sorun sadece aranın sadece sık olmasıdır.Sıkıntı ne çözemedim ki zaten. Dikiş yerlerimdeki acıyı gerçekten anlatamam inş açılma olmamıştır
Yerimde durmamki işimi gücümü gene yaparım oğlum sürekli kucağımda şu son 1 ay böyle oldu yoktu böyle bişeyim şimdi bacağımı 3 cm yıkarı kaldırsam içim yırtılıyor gibi oluyorhareketli bir yapınız varsa olması muhtemel.belki de sorun sadece aranın sadece sık olmasıdır.
Ben valla korunurken kaldımben çirkin bir arkadaşınız olarak (ablanız diyeyim yaş 38);şöyle söyliyim o zaman,bu kadar kısa aralıklarla doğum yapmak hem kendiniz için hem de ilk bebeğiniz için sağlıklı değil diye düşünüyorum..olmuş elbette ,hayırlı doğumlar dilerim ama ardı arkası için dikkat edin derim. henüz çok gençsiniz,ne aceleniz var...gerçi %95 kk kadını gibi korunurken hamile kaldığınıza eminim de:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?