Sezeryan dikişleri :(

Ben bi ölüp geliyorum
Hangi ay nisan dan sonraysa ablamın kızından da ufaksın :)))) ya büyüyünce çocuklar guzel olacak tabi ama ufaksın be Ya . Okul sıralarında olman lazımdı aslıdna ama Allah n ışıne karışılmaz . Çocuklarınla Mutlu ol tabıkı cok Mutlu ol . Bende kızım ıkı yaşında olsun oyle cocuk ıstıyorum ama normal denıcem inş sez ıstemıyorum sende oyle yap . Facebook ta ssvd grubunu takıp et

Cnm ne kadar arası iç dikislerin açılmıştır muhtemelen

Normal? Sezeryandan sonra oluyo mu
Okadar cok var Kı Hemde . Hatta Mehmet Ali Erbil'in annesı abisini sez Mehmet Ali'yi normal yapmış ta o zamann . Benım yengem yaptı ablam yaptı tanıdığım uzaktan tanıdığım başka insanlar yaptı . Cok var hem de cok Nasıl olurda duymazsınız hatta benım Doktorum uc yıl sonra gel normal yaptırcam sana dedi ben cok üzüldüğüm ıcın . Facebook ta ssvd adlı grubu kesin bakın sureklı ssvd haberi oluyor orda guzel bir grup

Duydum da inanmamistim
Devlet Hastaneleri pek o riske girmez diye düşünüyorum
Yengem 3 doğum yaptı üçünü de sezeryan yaptılar

Özel mi sizinki

Valla cnm benim komsumun iç dikisleri açılmıştı olabilirmiki
Ay korkutma kız beni zaten aklım gidiyor geceden beri bitmek geçmek bilmeyen bir ağrıdır var. Ellerim ayaklarım son iki gündür pat pat şişti dünden beri tuvalete çıkışım sıklaştı. Dün nstde ağrılarım çıkmıştı ama daha var dedi doktorum

maşallah diyorum.sizin hayatınız sizin seçiminiz.ama bu yaşa dikişlerin acıması ilginç vücut çok genç zaten,kolay toparlanması lazım.genelde 30 ve üstü olanlarda bu sorunlar olabiliyor.

maşallah diyorum.sizin hayatınız sizin seçiminiz.ama bu yaşa dikişlerin acıması ilginç vücut çok genç zaten,kolay toparlanması lazım.genelde 30 ve üstü olanlarda bu sorunlar olabiliyor.
Sıkıntı ne çözemedim ki zaten. Dikiş yerlerimdeki acıyı gerçekten anlatamam inş açılma olmamıştır

hareketli bir yapınız varsa olması muhtemel.belki de sorun sadece aranın sadece sık olmasıdır.
Yerimde durmamki işimi gücümü gene yaparım oğlum sürekli kucağımda şu son 1 ay böyle oldu yoktu böyle bişeyim şimdi bacağımı 3 cm yıkarı kaldırsam içim yırtılıyor gibi oluyor

Bugün yolda kontrole giderken hastalandım kısmi baygınlık geçirdim diyelim. Kendimdeydim mide bulantısıyla başladı herşey bir anda ter boşaldı bütün vücudumdan acil taksiye bindim eczanenin önünde indirmesini istedim tansiyonum için ordan çıkana kadar biraz daha iyiydim tansiyonum notmal 11/7 çıktı durağa geçtim bir ter faha boşaldı titremeye başladım ama zangır zangır titriyorum içim titriyor resmen. Taksi çağırdım acil hastaneye geçtim orda ufak bi baygınlık yaşamışım şuurum açık ama konuşamıyorum bile doktorum beni aldı içeri ve bebeğimin kalp atoşlarının yavaş olduğunu söyledi nst bağlan doğuma alıcam dedi şok oldum devlet hastanesindeki doktor bana herşey yolunda dedi nst bakıp aynı nst kendi doktorum baktı ve çok sinirlendi nasıl normal olduğunu söyleyebiliyorlar diye. Bu nstde şuan için herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama yakın takibe alındım cumsrtesi tekrar çağırdı sabah erkenden hazırlıklı ol heran doğuma alıcam dedi

korkutma cnm kendını
ınsallh saglıklı sıhhatlı dogum yaparsın
kendını cok kasma tavsıyem
guzel seyler dusun:)

Korkmuyorum sikinti stres yapmiyorum ama niye boyle oluyor anlamiyorum

Ben valla korunurken kaldım Gerçi sayılır mı, haplarımı almayı unuttuğum zamanlar vardı. Artık benim sadık yarim 3 aylık iğnelerdir

Hic bisey fayda etmiyor tupleri bagli hamile kalan arkadasim var allah istediten sonra aglasanda zirlasand o senin rahmine yerlesiyor. Tabi bbazilari aldiriyor ben onlara cok uzuluyorum kimin verdigi cani kimden esirgiyor

ben oğlum 14 aylıkken kızıma hamile kaldım hamileliğim çok rahat gecti sezeyan dikişlerimde filan erilme agrı sızı olmadı ancak doğumdan sonra cok zor toparlandım ilkide anlamamıştım sezaryen o kadar kötü değilmiş hemen toparlandım filan diyordum ama ikinci sezaryen koydu yani cok afedersiniz agda yaparken dikiş yerlerinin oldugu yer hala acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…