- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
o da henüz bebek çünkü..ne bekliyordunuz ki...Benden başkasıyla yemek yemez acındn çatlasa yedirmezler. Bugün kontrolüm vardı gittim ağlıyodu geldim ağlıyomuştu. Kv zor uyutmuş direnmiş annem annem diye hiç bişey yedirememiş ne verdiyse tükürmüş. Ben kapıdan girdim anında kalktı bağırıyor odadan annem :)))
Kendi kendine yemek yemesini beklemiyordum heralde. Bebek olduğunu bende biliyorum sadece güzel arkadaşımın biri sormuş bende durumumu izah ettimo da henüz bebek çünkü..ne bekliyordunuz ki...
ben çirkin bir arkadaşınız olarak (ablanız diyeyim yaş 38);şöyle söyliyim o zaman,bu kadar kısa aralıklarla doğum yapmak hem kendiniz için hem de ilk bebeğiniz için sağlıklı değil diye düşünüyorum..olmuş elbette ,hayırlı doğumlar dilerim ama ardı arkası için dikkat edin derim. henüz çok gençsiniz,ne aceleniz var...gerçi %95 kk kadını gibi korunurken hamile kaldığınıza eminim de:):)Kendi kendine yemek yemesini beklemiyordum heralde. Bebek olduğunu bende biliyorum sadece güzel arkadaşımın biri sormuş bende durumumu izah ettim
:) evet çirkin ablaben çirkin bir arkadaşınız olarak (ablanız diyeyim yaş 38);şöyle söyliyim o zaman,bu kadar kısa aralıklarla doğum yapmak hem kendiniz için hem de ilk bebeğiniz için sağlıklı değil diye düşünüyorum..olmuş elbette ,hayırlı doğumlar dilerim ama ardı arkası için dikkat edin derim. henüz çok gençsiniz,ne aceleniz var...gerçi %95 kk kadını gibi korunurken hamile kaldığınıza eminim de:):)
Ayaklarını diriyor hiç dönmedi hep tersti ayaklarını kasıklarımdaki kemiklere dayadığında hissediuotum :) saldayede oturuyprum altlık ayaklık yerine ayağımı koycam kaldıramıyorum acısındanHii ablamda ilk sezeryan dogum yapti 2. Hamileliginde dediginiz gibi olmustu dr ulyrasonda bakti bebek kafasini o cikis yerine dikislerin oldugu yere dayamis zorluyormuscikis kapisi olarak orayi gorup sizinkide kafayi oraya dayamis olabilir
Dövmeyle sarmaşık yaptirin guzel olur. Bi tanidigim yaptirdi ameliyat yerine hos olmuştu.Çocuğum yok ama 5 sene önce kist ameliyatı oldum sezeryan gibi kesiğim var kocaman, bazen eşim göbeğimi sever çekiştirir çok acır hala kesi yerleri seninki normaldir heralde o kadar gerilmeye
Saol cnm teşekkür ederim evet gerçekten çok zor. Dıkışlerimin olduğu yeri hissetmiyorum ama içten acıdığını duyabiliyorum. Sanki ameliyatı olmuşum onun zorluğunu çekiyorum. Ki ben sezeryan oldum ve bu kadar canım yanmadı... insan ayağını bile kaldıramazmı ya ben kaldıramıyorumkonu sahıbı
RABBIM kazasız dogurmayı nasıp etsın cnm
bnde sezaryanım
26 aylık oglusum var
dıkısımın ustundekı tuylerı alırken blıe hala acıyo
senınkı daha zor yaa
Evet görmüştüm bendeDövmeyle sarmaşık yaptirin guzel olur. Bi tanidigim yaptirdi ameliyat yerine hos olmuştu.
Evet normal hatta yengem ıkı kez yaptı normal sez sonrası hatta bir arkadaşımın arkadaşı da ıkı kez yaptı normal sez sonrası dördüncüye hamileASYA SİTARE
ablanız 2. bebegını normal mı dogurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?