Sezeryan dikişleri :(

o da henüz bebek çünkü..ne bekliyordunuz ki...

Normal dogum gibisi yok . Sez oldun dıye gene sez olmak zorunda degılsın . Normal denıyor insanlar artık

Kendi kendine yemek yemesini beklemiyordum heralde. Bebek olduğunu bende biliyorum sadece güzel arkadaşımın biri sormuş bende durumumu izah ettim
ben çirkin bir arkadaşınız olarak (ablanız diyeyim yaş 38);şöyle söyliyim o zaman,bu kadar kısa aralıklarla doğum yapmak hem kendiniz için hem de ilk bebeğiniz için sağlıklı değil diye düşünüyorum..olmuş elbette ,hayırlı doğumlar dilerim ama ardı arkası için dikkat edin derim. henüz çok gençsiniz,ne aceleniz var...gerçi %95 kk kadını gibi korunurken hamile kaldığınıza eminim de:):)

Hii ablamda ilk sezeryan dogum yapti 2. Hamileliginde dediginiz gibi olmustu dr ulyrasonda bakti bebek kafasini o cikis yerine dikislerin oldugu yere dayamis zorluyormuscikis kapisi olarak orayi gorup sizinkide kafayi oraya dayamis olabilir

:) evet çirkin abla

Hii ablamda ilk sezeryan dogum yapti 2. Hamileliginde dediginiz gibi olmustu dr ulyrasonda bakti bebek kafasini o cikis yerine dikislerin oldugu yere dayamis zorluyormuscikis kapisi olarak orayi gorup sizinkide kafayi oraya dayamis olabilir
Ayaklarını diriyor hiç dönmedi hep tersti ayaklarını kasıklarımdaki kemiklere dayadığında hissediuotum :) saldayede oturuyprum altlık ayaklık yerine ayağımı koycam kaldıramıyorum acısından

esinle aran nasil babanne deyince hatirladim konunu tatil iyi gelmis sana..ee bebegin dogunca diger bebis daha cok ilgi istiycek nasil yapcaksiniz
o zaman kv le yavrunun vakit gecirmelerini saglayin sevdigi seyleri yapsin onunla onada alissin ki size diger bebis dogunca faydasi olsun.

Çok şükür abla iyiyiz bir sıkıntımız yok. Tatil çok iyi geldi. Babanneyi ne yaptıysam istemiyor yukarıdada yazdığım gibi yemek bile yemiyor aç bi şekilde ağlaya ağlaya uyumuş ben gelince annemm mamma dedi bişiler hazırladım yedirdim. Uyumadı bile kapı örtüldü duymuş bağıroyor bana içerden annemmm :)

Oyy canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..29 yaşındayım bir yaşında oğlum var inan çok zorlanıyorum tek başıma..inşallah kayınvalidenle iyisinizdir seni yalnız bırakmaz hiç..bazen çok özeniyorum böyle senin gibi erkenden çocuğu olanlara..ne güzel evlatların büyüyünce kardeş gibi olucaksınız bense daha bir çocuk var nene gibi olucam yanlarında heralde :)

16 ay arayla iki sezeryan yaptım ama hiç böyle bir şikayetim olmadı. Muhtemelen doğumdan sonra geçecek şikayetiniz. Karın büyüyüp gerginleştiği için acı veriyordur. Hayırlı doğumlar.

Bilmiyorum ama o bölgedeki acı tarifsiz. Ayakkabı çıkarırken hani arkalarına basmak için azda olsa bi güç srfedersiniz ya ben onu bile yapamıyorum bacak bacak üstüne atmak istesem cesaret edemiyorum çünkü bacağımı kaldıramıyorum bikini bölgesini kaplamış durumda acı ağırlaştıkça acısıda artıyor diyorum ya eşimden utanır oldum giyinemiyorum demeye

konu sahıbı
RABBIM kazasız dogurmayı nasıp etsın cnm
bnde sezaryanım
26 aylık oglusum var
dıkısımın ustundekı tuylerı alırken blıe hala acıyo
senınkı daha zor yaa

Çocuğum yok ama 5 sene önce kist ameliyatı oldum sezeryan gibi kesiğim var kocaman, bazen eşim göbeğimi sever çekiştirir çok acır hala kesi yerleri seninki normaldir heralde o kadar gerilmeye
Dövmeyle sarmaşık yaptirin guzel olur. Bi tanidigim yaptirdi ameliyat yerine hos olmuştu.

konu sahıbı
RABBIM kazasız dogurmayı nasıp etsın cnm
bnde sezaryanım
26 aylık oglusum var
dıkısımın ustundekı tuylerı alırken blıe hala acıyo
senınkı daha zor yaa
Saol cnm teşekkür ederim evet gerçekten çok zor. Dıkışlerimin olduğu yeri hissetmiyorum ama içten acıdığını duyabiliyorum. Sanki ameliyatı olmuşum onun zorluğunu çekiyorum. Ki ben sezeryan oldum ve bu kadar canım yanmadı... insan ayağını bile kaldıramazmı ya ben kaldıramıyorum

Dövmeyle sarmaşık yaptirin guzel olur. Bi tanidigim yaptirdi ameliyat yerine hos olmuştu.
Evet görmüştüm bende ama ben kilolu olduğumdan o kesiden sonra göbeğimde sarkma oldu kaslar kesiliyor ya ondan heralde, yani dövme yaptırsamda görünmez zaten benim incecik çizgi şeklinde kaldı dikiş izi falan yok

ASYA SİTARE

ablanız 2. bebegını normal mı dogurdu
Evet normal hatta yengem ıkı kez yaptı normal sez sonrası hatta bir arkadaşımın arkadaşı da ıkı kez yaptı normal sez sonrası dördüncüye hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…