Sezeryan dikislerime yakın gebelik

Busraeyll

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
2
0
1
33
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce doktora gittim 2 çocuğun var 3ncuye hamileyim ama bebek sezeryan dikislerime çok yakınmış öyle söyledi doktorum benim gibi olan varmı yada o süreci yaşıyan şuanda 6 haftalık hamileyim çok korktum biraz da ne yapmam gerekiyor

Çok geçmiş olsun ama inanın duymadım ben hiç böyle bişey acaba bebek aşağıda yukarıya çıkmamış demek mi?

Alttan muayene ile baktı doktor dikislerine yakın kese dedi bunun için kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne gönderdi yarın sabah gidicem ama bende merak içindeyim nasıl bişey olucak bilmiyorum korkuyorum da

Alttan muayene ile baktı doktor dikislerine yakın kese dedi bunun için kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne gönderdi yarın sabah gidicem ama bende merak içindeyim nasıl bişey olucak bilmiyorum korkuyorum da
Merhaba, muayene oldunuz mu?
İkinci gebelik ile şimdi ki gebeliginizin arasında ne kadar zaman vardı buna bağlı bir durum olabilir mi acaba?
Sağlıkla sihhatle bir gebelik geçirirsiniz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…