Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryan dikisyerimde kucuk bir delik ve kizariklikta var
Merhaba arkadaslar 23 gun once sezeryan ile dogum yaptım bugün dikis yerimin kenar kısmında kizariklik ve kucuk bir delik fark ettim ama herhangi bir akinti yok böyle bir durum yasayan var mı yardımcı olurmusunuz
Canimm bende dogum yapali 21 gun oldu kesi yerimin sag uc tarafinda kabuk baglamis gibi bi goruntu var ilk geldigimdede fark etmistim ama kurcalayamadim nedir diye. Simdi bakiyorumda sanki iplik gibi cekersem icten biseyler gelecek gibi ama oyle akinti yara berede yok. Bekliyorum bakalim yara iyilestikce o da iyilesir diye.
Canimm bende dogum yapali 21 gun oldu kesi yerimin sag uc tarafinda kabuk baglamis gibi bi goruntu var ilk geldigimdede fark etmistim ama kurcalayamadim nedir diye. Simdi bakiyorumda sanki iplik gibi cekersem icten biseyler gelecek gibi ama oyle akinti yara berede yok. Bekliyorum bakalim yara iyilestikce o da iyilesir diye.
İplik olabilir akinti yoksa sıkıntı yok bence benim kizariklikta iltihapmis megersem ama akinti olmadıgı icin cok sorunlu değilmiş ama uc dört gündür sezeryan yerimin göbek altı hizasının icinde sanki top gibi bir sey var dogrulurken ve kalkarken hareket ediyor gibi valla hastalık hastası oldum galiba
Merhaba arkadaslar 23 gun once sezeryan ile dogum yaptım bugün dikis yerimin kenar kısmında kizariklik ve kucuk bir delik fark ettim ama herhangi bir akinti yok böyle bir durum yasayan var mı yardımcı olurmusunuz
ben her durumda, her merak edilende doktora başvurulması gerektiğini düşünenlerdenim.
Ben 2012 nisanda doğum yaptım kızarıklığım olduğunda gittim kontrol etti yaranın temiz olduğunu böyle bir görüntünün olabileceğini söyledi .
Bir arkadaşım hamilleiğinde çok kilo almıştı ameliyat sonrası göbeği sarktığı için yarası havasız kalmış devamlı kaşıntısı vardı. Ailesi tarafından resmen zorla doktora gönderildi mantar alduğunu öğrendi. Tedavi oldu tabi.
Ne olur ne olmaz hiç bir sorun yoktur belkide ama yinede doktor görse iyi olur bence.