Balsuratm Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2019 416 357 103 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Balsuratm #1 Arkadaşlar 2.gebeliği düşünüyorum.1.sezeryan dogum olmuştu.Sormak istediğim 2.hamile kaldığınızda rahimde dikişlerde sızlama yaşayan oldumu belirti olarak
Arkadaşlar 2.gebeliği düşünüyorum.1.sezeryan dogum olmuştu.Sormak istediğim 2.hamile kaldığınızda rahimde dikişlerde sızlama yaşayan oldumu belirti olarak
A Ayannna Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2018 4 1 1 33 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Balsuratm #2 Balsuratm .!.: Arkadaşlar 2.gebeliği düşünüyorum.1.sezeryan dogum olmuştu.Sormak istediğim 2.hamile kaldığınızda rahimde dikişlerde sızlama yaşayan oldumu belirti olarak Genişletmek için tıkla... ben 2 yil icinde 2 sezeryan oldum. hic bir deyisiklik olmuyor, normal hamilelik oluyor
Balsuratm .!.: Arkadaşlar 2.gebeliği düşünüyorum.1.sezeryan dogum olmuştu.Sormak istediğim 2.hamile kaldığınızda rahimde dikişlerde sızlama yaşayan oldumu belirti olarak Genişletmek için tıkla... ben 2 yil icinde 2 sezeryan oldum. hic bir deyisiklik olmuyor, normal hamilelik oluyor
S sapsik-88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 1.177 823 53 6 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Balsuratm #3 Balsuratm .!.: Arkadaşlar 2.gebeliği düşünüyorum.1.sezeryan dogum olmuştu.Sormak istediğim 2.hamile kaldığınızda rahimde dikişlerde sızlama yaşayan oldumu belirti olarak Genişletmek için tıkla... Ay bende sizin gibi olacağım zorlanıyor musunuz çok korkuyorum öyle ki hamileliğimin tadını çıkaramıyorum 22. Haftadayım 5 yıl sonra huzura erecekmişim gibi geliyor
Balsuratm .!.: Arkadaşlar 2.gebeliği düşünüyorum.1.sezeryan dogum olmuştu.Sormak istediğim 2.hamile kaldığınızda rahimde dikişlerde sızlama yaşayan oldumu belirti olarak Genişletmek için tıkla... Ay bende sizin gibi olacağım zorlanıyor musunuz çok korkuyorum öyle ki hamileliğimin tadını çıkaramıyorum 22. Haftadayım 5 yıl sonra huzura erecekmişim gibi geliyor