sezeryan doğum sonrası dikiş yerlerinde kanama??:((

selvboylum

♥♥♥ Bu Dünyadaki Tek Servetim AİLEMM♥♥♥
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.528
643
198
...merhaba kızlar...
12 kasımda sezeryan doğum yaptım ve son birkaç gündür dikiş yerlerinden kan akıyor:KK17::KK14::KK14:
gebeliğim riskliydi plasenta previa vardı ve doğum biraz zor geçmişti... doktoruma göründüğümde normal dedi ve hareketlerimde dikkatli olmamı söyledi...
sezaryen doğum yapıp böyle bir şeyle karşılaşan var mıydı acaba??

Peki nasıl bir kanama? Bazen çamaşıra gelen küçük bi damla olabilir dikiş yerinizden. Ama fazla bir kanama ise doktora tekrar gitmekte yarar var

Peki nasıl bir kanama? Bazen çamaşıra gelen küçük bi damla olabilir dikiş yerinizden. Ama fazla bir kanama ise doktora tekrar gitmekte yarar var
sızıntı gibi küçük değil.. sadece çamaşırı değil üstümdekileri bile fazlasıyla kirletiyordu yani... ama doktorum taburcu olurken de ve her kontrole gittiğimde de olabilir diyordu en son perşembe günü gittim hala da bir süre devam edecek dedi... her muayenede dikişleri de kontrol etti ama bir sorun yoktu:KK64: şu aralar sanki azaldı ama çok şükür

Hmm ilk defa duydum. Zamanla geçmezse mutlaka ihmal etmeyin. Tam 1 ay olsun bakalım inş tamamen biter

ameliyat sonrası dikişlere sürülen batikondan vermiştir.. onu mutlaka düzenli kullanın, iltihaplanma olmasın.. çamaşırlarınızı ütüleyip kullanın, ağır kaldırmayın..

geçmiş olsun..

ameliyat sonrası dikişlere sürülen batikondan vermiştir.. onu mutlaka düzenli kullanın, iltihaplanma olmasın.. çamaşırlarınızı ütüleyip kullanın, ağır kaldırmayın..

geçmiş olsun..
teşekkür ederim... aslında sürekli dinlenme halindeyim şu an gazlı bezi sık sık değiştirin dedi doktorum çamaşırıma da dikkat ediyorum umarım kısa sürede düzelir...

Back
X