Sezeryan doğum sonrası titreme ve ayaklarda ağrı

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
31
Merhaba.1 hafta önce sezeryanla doğum yaptım.titreme,terleme ve ayaklarımda ağrılar var.tiyreme oldukta göğüslerden ağrıyor.sağdım sütü bir şey değişmedi..Hastanede 3 gün kaldım.bu sürede ilaç vermediler. Ama eve verdikleri kağıtların içinde kan arttırıcı ilaç ve ven trombozu için ilaç yazmışlar. Bugun gördüm bende hemen aldım içtim.
Bu durumu yaşayanlar kendi yaşadıklarını yazsın lütfen

Ben de 7 yil önce sezaryen ile doğum yaptım. Bazen üşüme titreme soguk soğuk terleme sırtıma iğneler batiyor gibi hissediyordum. O süreçte doktorum normal oldugunu anestezi etkisi bol bol sade kahve sıcak içecekler ic demişti. 10 -15 güne kayboldu. Hatta belim bacaklarım o kadar ağrıyordu ki katlayamıyordum. Doğum sonrasında uzun süre kan ilaclari kullandım zaten kansızlıgim vardi. Sizin doktorunuz ne dedi acaba merak ettim

Ben de 7 yil önce sezaryen ile doğum yaptım. Bazen üşüme titreme soguk soğuk terleme sırtıma iğneler batiyor gibi hissediyordum. O süreçte doktorum normal oldugunu anestezi etkisi bol bol sade kahve sıcak içecekler ic demişti. 10 -15 güne kayboldu. Hatta belim bacaklarım o kadar ağrıyordu ki katlayamıyordum. Doğum sonrasında uzun süre kan ilaclari kullandım zaten kansızlıgim vardi. Sizin doktorunuz ne dedi acaba merak ettim
Doktoruma randevum sonraki haftaya. Gidince soracağım. Doktorum gebelik süresince ilgilendi doğuma girmiyor. O yüzden zor oldu benim içim

6 ay önce spinal sezeryan oldum. İlk titreme atağında tansiyonum fırladı çok zor geçti
Sanırım ilk 3 ayda bikaç defa tekrarladı bidaha, da olmadı. Doktorlar bununla ilgili hiçbişey önermedi tedavi için.
Bir de bel ağrısı çok kötüydü bebeğimin altını değiştirirken çok zorlanıyordum
2 ay oturarak uyudum
3 aydan sonra hepsi geçti çokşükür

6 ay önce spinal sezeryan oldum. İlk titreme atağında tansiyonum fırladı çok zor geçti
Sanırım ilk 3 ayda bikaç defa tekrarladı bidaha, da olmadı. Doktorlar bununla ilgili hiçbişey önermedi tedavi için.
Bir de bel ağrısı çok kötüydü bebeğimin altını değiştirirken çok zorlanıyordum
2 ay oturarak uyudum
3 aydan sonra hepsi geçti çokşükür
En fenası bel ağrısı. Hepsi belki geçiyor ama bel ağrısı hiç geçmedi bende.ilk hamileliğimde sezeryandı.şimdi iki katına çıktı o ağrılar

Back
X