- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Başımda ne annem vardı ne kayınvalidem evdeyken 2 gün yerleri siliyodum ellerimde be kadar hareket edersen o kadar çok çabuk toparlanırsın tabi bünyeden bünyeyede değişir kimisi haftalarca mızmızlanıyo kalkamıyo kimisi bi günde kalkıyo yaşla alakalı bişey değil bence ben 20 yaşımda Doğum yaptım yengem doğurdu 32 yaşında 1 ay mızmızlandı herşeyini biz yaptıkCanım 2 gün sonra eve geldim ayaktaydım hiçbir şey yapmadım 1 hafta içindende tamamen iyileştim
Öksürük ve hapşırık mi korkulu rüyamdı. Çok korkardım ya gülemezdim bile :)Ağır kaldırmayın, oksururken, hapsirirken, wc de çok zorlamayin. İki ay oldu doğum yapalı hala sıkıntı çekiyorum. Ameliyat sonuçta çok da basite almamak lazım
Her bünye farklı tabi ki. Ama mizmizlanmak kelimesi olmamış. Tabi siz yerleri silmişsiniz helal olsun lakin bu herkes için geçerli değil. Benim mesela inanılmaz ağrım vardı nefesimi tuta tuta küçük tuvaleti yapardım afedersiniz. O derece yani.Başımda ne annem vardı ne kayınvalidem evdeyken 2 gün yerleri siliyodum ellerimde be kadar hareket edersen o kadar çok çabuk toparlanırsın tabi bünyeden bünyeyede değişir kimisi haftalarca mızmızlanıyo kalkamıyo kimisi bi günde kalkıyo yaşla alakalı bişey değil bence ben 20 yaşımda Doğum yaptım yengem doğurdu 32 yaşında 1 ay mızmızlandı herşeyini biz yaptık
Niçin 17 saat sürdü özelde mi devlette mi peki merak ettim decanım ben 17 saatlik normal doğum sancısının ardından sezeryana girdim ve inan ki böyle rahat olacağını bilsem hiç normal doğum diye diretmezdim. Epidural oldum. sabah doğum oldu akşamına evdeydim.
Kızlar sezeryan doğum sonrası kaç günde toparlandınz
Ve toparlanmak için extra yaptığız bir şey oldu mu ?
Yok kusura bakmayın yanlış yazdım kötü Anlam da söylemek istemedim kimisi zor geçiriyor Anlamına getirmek istedim tabiki kolay bir durum değilHer bünye farklı tabi ki. Ama mizmizlanmak kelimesi olmamış. Tabi siz yerleri silmişsiniz helal olsun lakin bu herkes için geçerli değil. Benim mesela inanılmaz ağrım vardı nefesimi tuta tuta küçük tuvaleti yapardım afedersiniz. O derece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?