merhaba
ben geçen doktoruma sordum eğer bir sorun olmazsa ne zaman alırsınız bebeği diye. 5 gün önceden dedi. içim rahatladı eğer daha önce deseydi 38 de alırız filan kavga edecektim
ben bebeğin mümkün olduğunca kalması taraftarıyım. ilk bebeğimi tam gününde doğurdum ve çok faydasını gördüm(hemen süt geldi, bebğin gözleri açıktı, emmeye hazırdı...) eğer dayanabilirsen ki bu sabır isteyen birşey, mümkün olduğunca geç alınmasını sağla. doğaya karşı çıkmamak gerek
canım sağol cevapladığın için bende bekleme taraftarım en geç 5 ocağa kadar beklicem bebeğim erken gelmek istemezse bu arada bebeğin çok tatlı rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
Cevapladığın için teşekkürederim canım sana katılıyorum ilk kızım 41+5 te sezaryanla doğdu aralarında 26 ay olucak normal doğumu çok istiyorum ama doktorum kabul etmiyo başka doktora onun kadar güvenemem çünkü ilk doğumum çok rahat geçmişti bende bebeğim erken gelmek istemediği sürece beklemek istiyorum 9 ocakta zaten günüm doluyo en geç 5 ocağa kadar beklemek istiyorum sırf bir gün için bebeğimin yıl kaybetmesini istemiyorum keşke doktorum kabul etsede normal doğum yapsam bilmiyorum senin ne kadarın var ne kadarlık bebeğin
merhabalar arkadaşlar ben ilk doğumumu sezeryan la yaptım şuanda 29 haftalık hamileyim sata göre doğum 9 ocakta bunun 10 gün öncesine tarih veriyormuş doktorum öyle söyledi yani 31 aralık ta planlı sezryan olucam çoğu anne 38 haftasında tarih belirliyor bunların sancılarla alakası varmı 31 aralıkta değilde daha öncesi yada sonrası mümkün olmuyormu sancı durumu vs olmadığı sürece doktorumla sezaryen sonrası normal doğumuda konuştum olamaz dedi merak ettiğim 2. kez sezaryan doğum yapan anneler kaçıncı haftada doğum yaptınız cevaplarsanız çok sevinirim
çok sağol canım verdiğin linki bende okudum bende aynen senin gibi düşünüyorum hani sancılar başlasada öyle gitsem hata geçen muayne sırası beklerken konu sezaryan sonrası normal doğumdu bir bayan doktora sormuş ben normal doğurmak istiyorum diye aradan 12 yıl geçmiş ilk doğumdan doktorda böyle birşey mümkün değil demiş kadında sancıyla gelsem yinemi sezaryan olurum demiş doktorda 8 cm açılmayla gel normal doğum olur demiş şaka gibi 8 cm nedemek ya evde ya yolda doğurur kadın hastaneye baya uzak oturuyor bende doktorumla konuşcam bu randavumda evimle hastanenin arası gündüz trafiğinde özel arabayla 3 dakika normal olmasını ço istiyorum kızımda 41+5 kadar bekledik 32 haftada doğum pozisyonu almasına rağmen gelmedi kızım safra kesesi ağrılarım yüzünden her gece hastanedeydik eşim doktora sezaryana alın deyip isteğe bağlı sezaryan oldum kızım doğduğunda ayakları buruşmuştu annemin kızımı gördüğünde ilk tepkisi bu çocuğun günü geçmiş buruşmuş bu demesiydi fazla beklemak istemiyorum ama doktoruma söylicem bebeğim sizin verdiğiniz tarihe kadar kendi gelmek isterse normal olsun istiyorum dicem eğer kabul etmezse yine aynı mesafede başka bir hastanedd hakan seven adında bir doktor var belki sende duymuşsundur sezaryan sonrası normal doğumu destekliyormuş olmazsa oraya gidicem
benmde 2. sezeryanım olcak satlarımız sennle aynı şuan 29 haftalık hamileyim genelde 1 hafta erken oluyo 40 hafta beklenmiyo 38. hafta dolunca alınıyo
sezeryanla doğum yapcaksn sancı çekmenn ne anlamı var ki bu yüzden 38 den sonra alıyolar bebişleri
benmde 2. sezeryanım olcak satlarımız sennle aynı şuan 29 haftalık hamileyim genelde 1 hafta erken oluyo 40 hafta beklenmiyo 38. hafta dolunca alınıyo
sezeryanla doğum yapcaksn sancı çekmenn ne anlamı var ki bu yüzden 38 den sonra alıyolar bebişleri
kızlar ben ilk doğumumu mecburi sezaryanla yapmıştım 42 hafta bekledik sancım açılmam yoktu doğum kanalına da inmemişti oğlum doktor mecburen sezaryana aldı tehlikeye atmamak için şimdi de 10 haftalık hamileyim ilkinde normal doğum yapmayı çok istedim ama kısmet değilmiş bunu da sezaryanla doğurucam kısmetse 38 haftalıkken aldırmayı düşünüyorum gelişimi tamamlanmış oluyomuş çünkü bakalım kısmet
sezeryandan sonra normal dogum mumkun ben bununla ilgili bircok dogum hikayesi okudum turkiyede bunu her doktor kabul etmiyor istanbulda yasiyorsaniz istanbulda birkac doktor var sezeryan sonrasi dogum yaptiran ben yurt disinda yasiyorum benim 4 sezeryan gecmisim var buradaki doktorlar bana normal yapabilirsin dedi cok sasirdim arastirmaya devam ediyorum. yahoda ssvd diye bir gurup var orada dogum sezeryan sonrasi dogum yapmis bir cok bayanin dogum hilayeleri var okumani tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?