Sezeryan doğum yapanlar Lütfen cevap verin

Endless2425

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
9
0
6
34
Sezeryanla doğum yaptım. 20 gün oldu. Göbek deliğimden dikişlerime doğru kahve rengi bi çizgi var. Üzerine dokunduğunda çok hafif bi ağrı oluyo. Ve dikişler ne zaman tam olarak iyi olur ?

geçmiş olsun arkadaşım..göbeğindeki boydan kahverengi çizgi kadınların çoğunda geçiyor bir süre sonra..ağrının o çizgi ile alakası yok.yeni doğum yapmışsın karnında kesik var ağrı ondan kaynaklanıyor:) Allah yavrunu bağışlasın geçmiş olsun

Karnına dokunduğunda hissettiğin ağrı aynı zamanda rahiminin uüzerine denk gelen yer çok ağrıyor benim rahim aşağıya indikce takip ediyorum karnimda ssadece rahimin bulunduğu yerin üzeri ve çevresi yanma batma gibi hislerle karışık ağrı yapıyor . Kahverengi çizgide sanırım 1 yılı buluyormus tamamen kaybolması ama geciyormus bakalım bekleyeceğiz :) benim rahimim göbek deliğimden birkaç cm daha asagida ama henüz kendi eskiden bulunduğu yerine inemedi bir türlü sizde aynı durumdamisiniz acaba ? Sanirim 40 imiz çıkınca rahim de anca o zamana eski yerine iniyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…