Merhaba herkese öncelikle. Babam 20 gün önce falan yere düştü ve ayağı morardı. Neyse geçer dedik ama bu sefer bacağında kırmızı şişlik oldu. İltihaptır diye düşündük o yüzden enfeksiyona gitti doktor antibiyotik verip yollamış doğru düzgün kontrol edip iltihap var mı yok mı söylememiş bile. Bu süreç içinde birkaç kez işe gitti işteyken daha da şişti. Sonra bir müddet evde dinlendi o sert şişlik yumuşar gibi olmuş. Bugün işe gitti yine şişmiş ve sertleşmiş. Diyorlarki antibiyotikle geçecek olsaydı şimdiye çoktan geçerdi. Babam şimdi cumaya kadar yine antibiyotik kullanayım sonra doktora giderim diyor. Açıkçası işten çok izin aldığı için daha fazla izin almak istemiyor artık göze batıyormuş ve babamın işi hep ayakta
içime o kadar dert oldu ki sürekli ne acaba diye düşünüyorum. Doktora birkaç gün sonra ancak gidecek o güne kadar size sormak istedim ne olabilir bu acaba bilen var mı? Ayakta durdukça şişip sertleşiyor evde dinlenince hafif inip yumuşuyor ama asla geçmiyor. Yakın zamanda da benim olduğum şehire gelme planı yapıyorlardı çok aksilik oldu ne yapsak bilmiyorum bilenler lütfen lü olabilir diye tahminde bulunsun