• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan Doğum ?

38 haftalık bir hamile olarak şunu soyliyim doğumu hele ki şimdiden düşünmemeye çalış. Bu günü gelince seni ekstra strese sokmaktan başka biseye yaramaz. Ben mesela kesinlikle daha sağlıklı olduğuna inandığım için normal doğum istiyorum ve çok şükür şimdilik durumum buna müsait ama yasayacaklarimi hiç sorgulamiyorum. Çünkü kendimi biliyorum sorgularsam,sorup sorusturursam ya sezeryana dönerim yada şu en güzel zamanlarimi Allah'ım napicam nasıl olcak diye tırnaklarımı yiyerek geçiririm. Kendimden yola cikarak söylüyorum en rahatı akışına bırakmak ve yaşayıp görmek. Bu arada iki doğumda benim için iki ucu b.klu değnek çünkü hayatımda hiç ameliyat olmadım ve sezeryanda benim için aşırı korkutucu olabilir üzerinde düşünürsem 🤣
Tavsiyelerinizi aklımda tutucam. Sağlıklı güzel doğumlarınız olsun inşallah :KK200:

23 mü
Ben çok üzülüyorum ya bana neyse ama üzülüyorum 26-27 yaş öncesi çocuk doğuranlara üzülüyorum 🥲 gezin tozun gençlik başka
Bana gore de erken ama tercih meselesi iste o yasta ev isi kv gorumce elti olaylari bazilarina tatli geliyor 😏

Bana gore de erken ama tercih meselesi iste o yasta ev isi kv gorumce elti olaylari bazilarina tatli geliyor 😏
2 senelik evliyim işim var hazırsam bu sorumluluğa çocuğu yaparım çocuk yapmakla görümce elti olaylarının ne alakası var

Sezeryanla doğum yaptim.
Birkaç gün zordu ama toparladık.
Bence kafaya takmayın ya
Allah bir kolaylık verir.
Rahat olun

2 senelik evliyim işim var hazırsam bu sorumluluğa çocuğu yaparım çocuk yapmakla görümce elti olaylarının ne alakası var
20li yaslarin basinda evlenmekle ilgili konusuyoruz
insan da 26 27den sonra daha da olgunlasiyor
Bize gore 20 21 22 23 vs erken yaslar

Düşünme bu kadar bir şekilde doğuyor düşündükçe gözünde büyütürsün birde doğum sezeryan videolarından uzak durun yüzümdeki benleri aldırmadan önce tuttum videosunu izledim o bile etkiledi

Düşünme bu kadar bir şekilde doğuyor düşündükçe gözünde büyütürsün birde doğum sezeryan videolarından uzak durun yüzümdeki benleri aldırmadan önce tuttum videosunu izledim o bile etkiledi
Yok izlemeyi düşünmüyorum zaten teşekkür ederim yorumunuz için:)

Merhaba hanımlar.

Çocuk istiyoruz. Sezeryana daha sıcak bakıyorum çevremden dolayı. Ama doğum korkusu ve sonraki süreç için korku var bende. Ne kadar çocuk istesem de bu korku beni engelliyor. Sizin deneyimleriniz nelerdi? Teşekkürler şimdiden.

(((((Arkadaşlar daha doğum yapmadım biliyorum. Herkesin deneyimi farklıdır bunu da biliyorum. Sadece o deneyimleri merak ettim)))))
Valla beni sezeryan doğum konusunda o kadar korkutmuslardi ki. Sezeryan da oldum 7 ay önce hiç ama hiç korkulacak bisey yokmuş. Çok basit ve düşündüğüm kadar ağrısı olmayan bir islem.
İlk 4 saat ağrım vardı azıcık
Bidaha da ağrı çekmedim. Ertesi gün ev işimi dr yaptım kontrollü şekilde. Bebeğime de güzelce baktım

Valla beni sezeryan doğum konusunda o kadar korkutmuslardi ki. Sezeryan da oldum 7 ay önce hiç ama hiç korkulacak bisey yokmuş. Çok basit ve düşündüğüm kadar ağrısı olmayan bir islem.
İlk 4 saat ağrım vardı azıcık
Bidaha da ağrı çekmedim. Ertesi gün ev işimi dr yaptım kontrollü şekilde. Bebeğime de güzelce baktım
Süper darısı benim başıma olur inşallah. Teşekkürler yorumunuz için

Sezeryan iyi ki var ama ciddi konularda yapılan bir ameliyattır. Zordur, riskleri yüksektir ama ehil ellerde kolaydır.
Ben ilk oğlumu sezeryanla aldım kucağıma. 2.çocuğumu vajinal doğurdum. Allahım dedim vajinal doğum ne kadar güzelmiş, o kasılmalar, o doğum anı. Dünyanın en güzel duygusuymuş ya. Doğuma hazırlık eğitimi aldım, özel ebem doulam vardı. Müthiş bir doğum yaşadım hamdolsun. Öyle tadı damağımda kaldı ki hemen 3.ye gebe kaldım ve inşallah bunda da suda doğum yapacağım. 2. Çok hızlı ilerledi suya yetişemedim.
O kafanızda kurduğunuz kötü seneryolardan ancak doğuma hazırlık eğitimiyle kurtulabilirsiniz.
Başkalarının sözlerine inanmayın. İnsanlar kasılmaları nasıl karşılayacaklarını bilmedikleri için korkuyorlar. Her şeyin başı eğitim eğitim eğitim!

Göbek zamanla gidiyor diyorlar gitmiyor mu
Benimki dört kiloya yakın doğdu. Zor bir doğumdu ama doğdu yani
7 yıl oldu önceden 60 kilo iken dümdüz bir karnım vardı boyum uzun sayılır, sezeryandan sonra inanın şuan tartıda 55 kiloyuda görsem hala karnım var asıl ondan daha takıntılı olduğum şey dikişlerin üzerinde duran deri parçası onun için ameliyat düşünüyorum

Belli olmazki. Ben aylarca sezeryan diye gittiğim Dr suyum gelince doğumhaneye göndermişti. Siz girmeyecekmisiniz dedim yooo ben ameliyat yapıyorum sen normal doğurcan demişti. Yüzüme nasıl bir ifade yerleşti ise artık gülmüştü caaanım hoca ya

7 yıl oldu önceden 60 kilo iken dümdüz bir karnım vardı boyum uzun sayılır, sezeryandan sonra inanın şuan tartıda 55 kiloyuda görsem hala karnım var asıl ondan daha takıntılı olduğum şey dikişlerin üzerinde duran deri parçası onun için ameliyat düşünüyorum
İnşallah düzelir sorunlarınız estetik sorunlar da insanın canını sıkıyor

Back
X