arkadaşlar merhaba
cok yakında Allahın izniyle genel anestezi ile sezeryan doğuma giricem. aranızda bana tüm ayrıntılarıyla sezeryan doğumu anlatabilecek birileri varsa cok memnun olucam.hastaneye ilk adımdan eve atılan ilk adıma kadar.yani ne gibi hazırlıkla gidiliyor orada ne gibi hazırlıklar yapılıyor vs vs vs .kısaca saat saat anlatırsanız cok ama cok sevinicem.internetten yeteri kadar okudum bide sizlerden dinlemek istiyorum.hepinizin bebişlerini Allah bağışlasın .şimdiden teşekkürler......
Banada Narkozdan Sonra Burnuma Bana Solk Aldirmayacak Bişey Taktilar.soluksuz Kalip çirpinarak Bayildim.sezeryan Olan Arkadaşlarima Sordum.hiç Birine Böyle Uygulama Yapilmamiş. Bana Neden Yaptilar Hala Bilmiyorum.neden Sormadin Dr A Diyeceksiniz.ilk Defa Sezeryan Olduğum Için.böyle Yapildiğini Düşündüm
Antalya da mı yaptın canım dogumu ? bende antalyadayım merkezde..merak ediyorum hangı DR ve Hastane iyidir diye..buraya yenı tasındık çünkü.
kızlar sezaryandan kaç gün sonra dışarı çıkabiliriz yani ben en geç 2 hafta sonra günde 2-3 saat kadar işe gitmeliyim. sizce gidebilirmiyim??
Banada Narkozdan Sonra Burnuma Bana Solk Aldirmayacak Bişey Taktilar.soluksuz Kalip çirpinarak Bayildim.sezeryan Olan Arkadaşlarima Sordum.hiç Birine Böyle Uygulama Yapilmamiş. Bana Neden Yaptilar Hala Bilmiyorum.neden Sormadin Dr A Diyeceksiniz.ilk Defa Sezeryan Olduğum Için.böyle Yapildiğini Düşündüm
Evet gidebilirsin. Ben sezaryandan 9-10 gün sonra evde bütün işleri yapabiliyordum işe de gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?