youtube ta var sanırım netten aratıncada cıkar canımşutarafagittikızlar normal doğum videosu varmı
ben de sezeryanla dogum yaptim.belimden bir igne vuruldu yani narkoz.sonra basladilar ameliyata benim saglik sorunum oldugu icin fazla naorkoz vermediler bu yuzden doktorlarin ellerini kesislerini hep hissettim.ama aci yoktu sadece uyusuk bir sekilde hisler vardi.zaten cok kisa suruyor 10 dakika icinde bebek doguyor.ben ilk gunu ayaga kalkmadim.ikinci gunu hemsire sabah geldi beni wc ye götürdü cok afedersiniz ihticami gördüm.yani cis yapmak zorundaydim nedeb bilmiyorum ama.sora odanin icinde beni iki uc kere yürüttü.ilk yürümeniz oluyor karnin yirtilacak gibi agriyor sonra alisiyorsun.agrilar sadece gülerken öksürken oluyor birde egilip kalkarken.her sabah gelip ameliyat yerine bakiyorlar ama pansuman yoktu bende sadece cikacagim gunu yapildi.bes gun sonra ciktim eve geldim ve temizlik yaptim cok rahattim agri vardi ama abartaak kadar degil.agrilik olarak sadece cocugumu tasidim biraz agir birsey tasiyinca karniniz agriyor zaten bir süre sonra kadin dr ye gittim ve ameliyat iplerini aldirdim ve bitti isdeee.arkadaslar dogudan sonr aen önemli sey ayaklariniz usutmeyin yani patik terlik ne bulursaniz giyin.haa birde ben hala bel agrisi cekiyrum yani bazen bununda o belden yapilan igneden oldugunu söylüyorlar.allah hepinize hayirli dogumlar versin
kızlar normal doğum videosu varmı
evet ben de haftaya sezeryanla doğum yapacağım ben de merak ediyorum arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim:))))))
Slm kızlar bn de bi 7ay oldu sezeryan doğum yaptım öncelikle çok zor onu söyyim çıktıktan bi üç saat kadar bacaklarnz hisedemyorsnz ayrıca bebeğinizi emzirmkte oldukça zor ayrıca sürekli serum verildiği içn bi idrar içn bişy taklyor idrar torbasına kalkamyorsnz ya onun sabaha kadar yani bnmki öyleydi dolması gerekyor bunun içn yanınıza bol bol su alın çünkü doktor sürekli su içmenzi istyor bn bi üç gün kadar kaldım hastanede çok zor geçti ayrıca en az bi ay kadar insan toparlanamyor alllah kimseyi sezaryane muhtaç bırakmasın en iyi ve sağlıklısı normal doğuma.s.bende belden uyusturmayla sezeryanla dogum yaptım.kızm şimdi 7aylık.yanında götrceklerin listesi veriliyo.onları alyon yanına pijama peçete vs.nst baglandım.sonra lavma yapıldı.ardına sonda takıldı.ameliyat haneye girdim.belden 2snde uyusturdular.ayaklarımı hissetmedim.onlar masaya koydu ayaklarımı hiç kıpırdatamıyposun.sonra dogum süresince karnımda elleri hissettim.ama acı yok.5dakika sonra bebegmi gösterdiler bana.onu götrdüler.ben yarım saat sonra çıktım.okadar güzel bi duygu ki.kesinlikle tavsiye ederm.ilk ben gördüm.sesini ilk ben duydum.süperdi.2gün sonra ayaga kalktım.tam olarak 1hafta sınra düzelmiştim.canım oldumu.aydınlatabildim umarım seni.:teytey::teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?