sezeryan doğum

benimde 8 ay olucak yakında..çok korkuyorum doğumdan ..yani öyle şeyler anlatılıyo ki..mesela ilk doğumda suni sancı vermenin bir zararı oluyo mu..bi tanıdığa verilmiş rahmi patlıyacakmış nerdeyse..bebeği doğurmadan kendini yere atmış yataktan...işte böyle şeyler ...

ben de sezeryanla dogum yaptim.belimden bir igne vuruldu yani narkoz.sonra basladilar ameliyata benim saglik sorunum oldugu icin fazla naorkoz vermediler bu yuzden doktorlarin ellerini kesislerini hep hissettim.ama aci yoktu sadece uyusuk bir sekilde hisler vardi.zaten cok kisa suruyor 10 dakika icinde bebek doguyor.ben ilk gunu ayaga kalkmadim.ikinci gunu hemsire sabah geldi beni wc ye götürdü cok afedersiniz ihticami gördüm.yani cis yapmak zorundaydim nedeb bilmiyorum ama.sora odanin icinde beni iki uc kere yürüttü.ilk yürümeniz oluyor karnin yirtilacak gibi agriyor sonra alisiyorsun.agrilar sadece gülerken öksürken oluyor birde egilip kalkarken.her sabah gelip ameliyat yerine bakiyorlar ama pansuman yoktu bende sadece cikacagim gunu yapildi.bes gun sonra ciktim eve geldim ve temizlik yaptim cok rahattim agri vardi ama abartaak kadar degil.agrilik olarak sadece cocugumu tasidim biraz agir birsey tasiyinca karniniz agriyor zaten bir süre sonra kadin dr ye gittim ve ameliyat iplerini aldirdim ve bitti isdeee.arkadaslar dogudan sonr aen önemli sey ayaklariniz usutmeyin yani patik terlik ne bulursaniz giyin.haa birde ben hala bel agrisi cekiyrum yani bazen bununda o belden yapilan igneden oldugunu söylüyorlar.allah hepinize hayirli dogumlar versin

2.dogumum benimde belden iğneyle oldu ve 5 sene olmasına ragmen bendede bel ağrısı kaldı...kimseye tavsiye etmiyorum normal dogum en sağlıklısı. dogumdan sonra wc ihtiyacını yapmadan salmıyorlar hastaneden çünkü eger kabızlık gibi bir durum olursa iç dikişleri zorlayıp yırtabiliyormus kontroller oyüzden...zaten ilk 2 gün sıvı içecekleride ondan veriyorlar..özellikle kayısı hoşafı:1no2: allah herkese sağlıklı dogumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin....sağlıcakla kalın....

ben 12 saat yoğun bakımda kaldım wc çıkmak felan yoktu sonda takılıydı 12 saatin sonunda odana çıkacağın zaman işte o an çok kötüydü başın dönüyo dikişler çok acıyo işte bundan dolayı hala korkarım 1 doğumum birde sezeryan gibi açık ameliyatım olmasına rağmen ve mayısta doğumum var ALLAH yardımcım olsun.acaba yapılan uygulamamı değişk bazıları acı hissetmiemişler

bende sezeryan la dogum yaptım belden igneyi yedim ama am su an gayet iyiyim ameliyattan 8 saat sonra yürümeye başladım tabiki hafif agrıların oluyor ama agrı kesici vuruyolar bir gun kaldık hastanede 1 hafta sonra dikişlerim alındı gayet rahattı ne kadar cabuk ayaga kalkarsan o kadar cabuk iyileşiyorsun allah hepinizin yardımcısı olsun ben cok korkuyodum ama korkulcak bişi yokmuş sakın kafanıza takmayın nette ne kadar dogumla ilgili yer varsa okudum oldu bitti bebeginize kavusunca unutuyosunuz her şeyi zaten

canım merhaba sakın bır vıdeo ızleme ne kadar dayanıklı ve hazırlıklı olursan ol onu ızlemek suankı duygularını karman karısık kapıyor.tavsıye etmem ama emınım cok merak edıyorsundur
merakına yenılme
daha sonra ızlersın

normal dogum daha iyi aslında insan dünyaya yeni gelmiş gibi oluyor sezeryan daha farklı benim ikici bebegim sezeryan sezeryanda daha çok heyecanlanmıştım normal dogum yaptıgımda hiç birşey anlayamamıştım çünki aniden olmuştu ama sezeyanda o anda hiç acı olmuyor bebeginizin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorsunuz çok güzel normal dogumdaacım bitsin dayanamayıp kurtulmaya bakıyorsunuz bir yandanda iyi benim sekiz ay oldu ogluşum var yanlız karnımı hala hissetmiyorum oda sezeryandanmış bebegim saglıklı mutluyum Allah bu güzel yolda herkezi kurtarsın en güzeli bebeginizi kucagınıza almak bütün herşey unutuluyor

a.s.bende belden uyusturmayla sezeryanla dogum yaptım.kızm şimdi 7aylık.yanında götrceklerin listesi veriliyo.onları alyon yanına pijama peçete vs.nst baglandım.sonra lavma yapıldı.ardına sonda takıldı.ameliyat haneye girdim.belden 2snde uyusturdular.ayaklarımı hissetmedim.onlar masaya koydu ayaklarımı hiç kıpırdatamıyposun.sonra dogum süresince karnımda elleri hissettim.ama acı yok.5dakika sonra bebegmi gösterdiler bana.onu götrdüler.ben yarım saat sonra çıktım.okadar güzel bi duygu ki.kesinlikle tavsiye ederm.ilk ben gördüm.sesini ilk ben duydum.süperdi.2gün sonra ayaga kalktım.tam olarak 1hafta sınra düzelmiştim.canım oldumu.aydınlatabildim umarım seni.:teytey::teytey::dance:

Slm kızlar bn de bi 7ay oldu sezeryan doğum yaptım öncelikle çok zor onu söyyim çıktıktan bi üç saat kadar bacaklarnz hisedemyorsnz ayrıca bebeğinizi emzirmkte oldukça zor ayrıca sürekli serum verildiği içn bi idrar içn bişy taklyor idrar torbasına kalkamyorsnz ya onun sabaha kadar yani bnmki öyleydi dolması gerekyor bunun içn yanınıza bol bol su alın çünkü doktor sürekli su içmenzi istyor bn bi üç gün kadar kaldım hastanede çok zor geçti ayrıca en az bi ay kadar insan toparlanamyor alllah kimseyi sezaryane muhtaç bırakmasın en iyi ve sağlıklısı normal doğum

Normal baslayan dogumum sezeryana dondu aslinda hazirliksiz yakalandim ben de... dogum anini es geciyorum :) ancak uyandigimda ilk sorum bebek iyi mi oldu.. gece 1de dogm yaptim. Sabah 8e kadar su ve yurume yok dediler.. aslinda en zor gecen anlardi benm icin. Agri yoktu, agri kesici igneler sag olsun ama yatmaktan nefret eden biri olarak kac kez saati sordm bilmiyorum :) uyusaydm iyi olurdu ama aklim bebegmdeydi. Saat 8 olunca suyumu ictim, meyve suyu da icmistim kan sekerm toplansn diye, sonra ilk kizima yurudum :) yattigim yerden yarm yamalak gormek yetmemisti... esimin destegi ile kalktm ayaga, gittim yanina izledm onu.. o an altini actim, bir daha da kimseye elletmedm hep kendm ilgilendim :) ilk gun ozellikle yattigin yerden kalkmak zor ve agrili... o yuzden olabildigince dinlen.. 2. Gun hastaneden ciktm eve gelince bir baktm ortaligi topluyorum :) dusumu aldm, pansumanimi yaptim, bebegmle ilgilendm... 4. Gun oturma odasini temizleyecek gucu buldum. 5. Gun kontrole gittim, ayni gun alisveris dahi yaptim market arabasindan destek alarak :) 6. Gun bebegmin gobegi dustu, ilk banyosunu yine ben yaptim artik yere de oturup kalkabiliyordum. Ben yattigim yerden kalkmakta zorlandigim icin gece uykusu disinda hic yatmadm uzun oturdum hep, keske yatsaymisim diyorum cunku dikislerm sisti 40. Gunum hala da hafif sislik var. Ama korkulacak ya da zorlayan baska bir sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…