- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
Teyzem lokal anestezi ile sezeryan yaptı. Bu dediklerini yaptırmamıştı. İlk defa duyuyorum bunu ve bende sezeryan düşünüyordum. Şuan korktum. Neden böyle yapılıyormuş ki?Merhaba ben salı günü sezeryan olucam şimdiden korku sardı ben en çok sonda takılması ve lagman yapımından korkuyorum int doktora Gore değişir yapılmaya bilir yazıyor.sezeryan doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz sizde bu işlemler yapildi mi ?yapıldıysa çok acı oluyor mu?şimdiden teşekkür ederim
Sonda takarlar çünkü bu bir ameliyat ve yine alınan çıkarılan idrar takibi filan yapılır ama lavman sanmıyorum yapılsın.Merhaba ben salı günü sezeryan olucam şimdiden korku sardı ben en çok sonda takılması ve lagman yapımından korkuyorum int doktora Gore değişir yapılmaya bilir yazıyor.sezeryan doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz sizde bu işlemler yapildi mi ?yapıldıysa çok acı oluyor mu?şimdiden teşekkür ederim
teşekkür ederim rahatladim Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBen yeni sezaryen oldum canım lavman yapılmadı ama sonda takıldı. Sondann öyle cok bi acısı yok hissediyorsun sadece o kadar. Ama doğum Hikayeleri dinleyip okumamanı tavsiye ederim herkesin bir olmuyor çünkü. Rabbim sag salim kucağına almayi naisp etsin bebeğini.
çok teşekkür ederim içimi rahatlattinizHiç kendinizi strese sokmayın ben de doğum öncesi çok telaşlanmıştım.
Lavman yapıldı bana, ben sadece utanmıştım biraz, odanın banyosunda hemşire bir sıvı sıkıyor gidiyor acılı ağrılı bir işlem değil.
Sonda da sezeryan olduğu için takılıyor çünkü en az 3-4 yataktasınız, idrarın bir şekilde çıkışı lazım.
Çok sonda hikayesi okumuştum ve çok gergindim ama odada ameliyathaneye götürülmeden takıldı hiç hissetmedim.
Sağlıkla bebekleriniZi kucağınıza alırsınız inşallah, hiç stres yapmayın acıyan şeyler değil bunlar.
Amin cümlemizle beraber inşallah.stres yapmaktansa dua edin yeter birde bu günlerinizn keyfini çıkarın geliyo uykusuz geceler :)teşekkür ederim rahatladim Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
inş sağlıkla kucağınıza alirsinizSonda takarlar çünkü bu bir ameliyat ve yine alınan çıkarılan idrar takibi filan yapılır ama lavman sanmıyorum yapılsın.
Sonda acı verem bişey değil merak etme :)
Ben de normal istiyorum kısmetse ve ıkınırken kaçırmaktan korktuğum için lavman olacak mesela doktorumla konuştum.
Ben kızımı sezayenla doğurdum ne lavman yapıldı ne sonda takıldı akşam saat 21.45 te doğurdum sabahta tuvalete gittimMerhaba ben salı günü sezeryan olucam şimdiden korku sardı ben en çok sonda takılması ve lagman yapımından korkuyorum int doktora Gore değişir yapılmaya bilir yazıyor.sezeryan doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz sizde bu işlemler yapildi mi ?yapıldıysa çok acı oluyor mu?şimdiden teşekkür ederim
canm ben 2 normal 1 sezeryan doğum gecidim 2. Çocuğum 4.500 gram olunca 3. Cüye gözüm korktu normal doğumdan zaten bebekte iriydi diye doktor sezeryan yaptı bende senin gibi çok korktum ama korkulacak kadar kötü değil gülerek gittim ben ve geceden birşey yemiyosun zaten ben geceden kendim bağırsaklarımi boşalttım lavmana gerek kalmamıştı ama genel anestezi olcaksa sonda uyanıkken takliyo biraz acılı oluyo ama epidurl olacaksa tahminimce uyusukken takıyorlar ama benim çok güzel geçmişti ve o gün akşama ayaktaydim ertesi gün eşim ziyarete geldiğinde beraber kafeterya da kahve içmeye inmiştik darısı başına canm inşallah hayırlısı yla girer çıkarsın ve benim gibi ağrısız olurMerhaba ben salı günü sezeryan olucam şimdiden korku sardı ben en çok sonda takılması ve lagman yapımından korkuyorum int doktora Gore değişir yapılmaya bilir yazıyor.sezeryan doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz sizde bu işlemler yapildi mi ?yapıldıysa çok acı oluyor mu?şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?