Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

I

Eski doktorum iki ay sonra birakabilirsin demişti benim de 6. 5-7 ay olacak temmuzda kaybettim Y awrumu yeni gittiğim Doktor da haziranda bırak dedi iç dikislerimebaktı biraz daha toparlansin dedi bende anlamadım gitti
Başka bir doktora daha git canım. Bu kadar uzun sürmemeli. Şeker hastalığın falan var mı? Çünkü ben bebeğimi kaybettikten 2 ay sonra 2 farklı doktora daha görünmüştüm dikişlerimin gayet güzel kapandığını söylemişlerdi. Senin yaklaşık 7 ay olmuş, bu süreye kadar çoktan kapanması gerekiyordu...

Yasin kac cnm bana daha gencsin diyo 27 yaşındayım hani sezeryan sonrası 2 sene ya 1 sene gebelik öncesi 9 ayda hamilelik 2 sene olacak bunu uygulamaya çalışıyorlar sanırım tabiki daha erken de dusunebilirim

Iki doktora gittim cnm problem yok da hani daha garantici yaklaşıyor ikincisi yok cok şükür cnm şeker hastalığım

Yasin kac cnm bana daha gencsin diyo 27 yaşındayım hani sezeryan sonrası 2 sene ya 1 sene gebelik öncesi 9 ayda hamilelik 2 sene olacak bunu uygulamaya çalışıyorlar sanırım tabiki daha erken de dusunebilirim
Ben 32 yaşındayım hatta Haziranda 33 olacağım. O kadar bekleyemem ben. Zaten oğluma da 8 ayda hamile kalabilmiştim. Bir yıl bekleyeceğim, sonra bir de hamile kalmayı bekleyeceğim, sonra 9 ay daha bekleyeceğim... oooo yaş olacak 35... Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum ama 35te ben kısmetse 2.bebeğimi doğurmak istiyorum...

Hadi bakalım amin inşallah cnm güzel haberlerini duyarız

Canim böyle düşünme ya yeniden hamile kal bak nasıl değişcek düşüncelerin.bende aynıydım ama hamile kaldıktan sonra daha iyi hissetmeye başladım kendimi çok stresli korkulu bi gebelik süresi geçirdim ama çok şükür kızıma kavuştum onunla yeniden doğdum ilaç oldu bana sardı bütün yaralarımi. Cennette ki kizimin yeri apayri ama Rabbimin hediyeleri sonsuz sende vakit kaybetme.

Amin istiyorum o kucuk mucizeyi tum kalbimle yinede sevinemiyorum tam emin olmadan hayirlisi olsun aklim hep oglumda ama inaniyorum ki ben mutlu olunca oglum cennetre daha cok mutlu olucak hakimizda hayirlisini nasip etsin yuce Mevla
Canım ne yaptın? Yaptın mı tekrar test. Merakla bekliyorum sonucu. Rabbim hayırlıysa eğer inşallah bir mucize vermiştir sana :)

Canım ne yaptın? Yaptın mı tekrar test. Merakla bekliyorum sonucu. Rabbim hayırlıysa eğer inşallah bir mucize vermiştir sana :)
Yok canim yaomadim sanirim o test bozuktu yarim saat sonra baktigimda tek cizgi vardi gecen ay 13 unde oldum eskiden 28 gunde bir olurdum 11 inde olmam lazimdi ama artik 30 ila 33 gun suruyor yani 15 ine kaar olmazaam test yaparim simdilik hastalanmadim. Allah hayirlisini nasip etsin insallah olmasamda sorun degil folik asite baslasim artik onumuzdeki ay birakirim olmadi korunmayi

Bence de bırak artık canım. İnan doktorum korunmayı birakabilecegimi söylediğinden beri umut etmeye başladım. Unutmuştum bu duyguyu ve tekrar umut etmek gerçekten çok güzel bir duygu. Rabbim en tez ve hayırlı bir zamanda doldurur inşallah kucaklarimizi. Benim yaş 33 olmak üzere...

Testler için esimde en sonunda tamam dedi hayirlisi ile ınşallah onlarda güzel çıkar bende istiyorum artik haziran çok uzak geliyor anca olur zaten rabbim bilir yinede hayirlisi

Testler için esimde en sonunda tamam dedi hayirlisi ile ınşallah onlarda güzel çıkar bende istiyorum artik haziran çok uzak geliyor anca olur zaten rabbim bilir yinede hayirlisi
Sevindim canım. Hadi hayırlısı bakalım. Çalışıyor musun sen?

Bende 31 i bitircem bu yaz gec evlenmenin dez avantajlari bazende erken evlensem bu aciyi yasasam daha erken yipranicaktim diyorum. Esime niye erken bulmadik bir birimizi bizim bi gun cocuklarimiz olurda onlafin cocuklarini gorurmuyuz diyorum o da biz gec davrandik cocuklari erken evlendirir acigi kapariz diyor Allah her seyi hayirlisini nasip etsin insallah bepimizs sende biraktin o zaman korunmayi hadi hayirlisi

Melek oğlum annesinin ilk gözağrı seni düşünüyorum .beraber geçirdiğimiz o 5günü düşünüyorum.çok özledim seni.kokunu,Minicik ellerini herşeyini özledim annem.burada Can'ları,senin gibi melek olan birsürü anne var.biz destek oluyoruz birbirimize.sizde orda hep beraber olup annelerinizi bekleyin Bitanecik oğlum .seni cok seviyorum

Melek oğlum annesinin ilk gözağrı seni düşünüyorum .beraber geçirdiğimiz o 5günü düşünüyorum.çok özledim seni.kokunu,Minicik ellerini herşeyini özledim annem
Bende yastiga basimi koydum yavrumu hayal ettim yedi aylik olucakti nerdeyse benim oglusumda 5 gun yasadi cok guzeldi teyzesi resimdeki melegimin ilk dogdu saatler zaten bi o halleri var elimde ali baranimla toprak el ele mutlular bir gun bizleri kapida karsiliycaklar biz o gun gelsns kadar onlar icin iyi anne olmaya caliscagiz.

Hep Aklımızda yavrularımız.hergün diyoruz yaşasaydı şu kadar olucaktı diye.benim bitanem de 3aylık olucaktı tabi ki güzel annesi hemde çok güzel.melek o ,hiç güzel olmazmı.inşallah Rabbim bizleri evlatlarımıza kavuşturacak cennetinde.dualarımdasınız hep.hep sizlere dua ediyorum.cennette sizleri de evlatlarınızla beraberken görmek istiyorum .bunun içinde dua ediyorum Rabbime

Amin canim ALLAH hepimizin dualarini kabul etsin insallah tum melek annelerini sonsuz mutluk icinde yavrularina kavusmus olarak gormeyi nasil eder bize yuce Allah. Ondan geldik elbette ona yuruycegiz vakti gelince ogullarimiz yol gosterenimiz isik tutanimiz olsun bize ve sonsuzlukta kavusalim insallah. Inan bazen tslefonumdqki resimleri opuyorum ne edelim Allah halimizi goruyor o bize sah damarimizdanda yakin. Isyanimiz yok ozlemimiz var merhametimiz var cok sukur bu meziyetleride bize veren yuce Mevla o neylerse guzel eyler... uzulme gonlunu daraltma bak zaman su gibi akicak bi gun kavusacagiz cennet kuslarimiza

Canım çok güzel anlatmışsın .birbirimizi en iyi bizler ve bizim durumumuzdakiler anlar ve anlatır.dediğin gibi sadece Özlem var yavruma

5 yasinda oglum var 10 gun oncede 35+4 gunluk dogum yaptim sezeryanla kizimi bilinmeyen kanamasi oldugu icin akcigerlerden kanama sebebiyle kaybettim evladimi cok kotuyum agliyorum aklimdan hic cikmiyo bebegimi bi daha hemen hamile kalmak istiyorum doktorumda 1 sene bekle diyo 3 ncu sezeryan olup riskli hamilelik geciren varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…