Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben de şuan coraspin kullanıyorum. Hamile kalınca ben de vurulacakmışım iğne. Onlar iyi olsun da biz her gün iğne vuruluruz problem değil... Yeter ki sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarımız olsun. Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın bizlere. Senin de bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

A

ayni problem gercekten bugun bir dizi test yptrdim yarinda pihtilasma genetikte st istememis dr yptirayim mi. Cok zor daha acimiz var bir de bu testler bir de sonuc bekle hastalik hastasi oldum inan smear testi de yptrdim troid iste yarinda pihtasma aklimdan klbime bobregime baktirayim dyorumo derece kafayi yedim

Bir de cnm ben ozel hastaneye gidiyrum drum bu hamileliginde iki doktarla caliscgz dedi diger dr arastirma hastanesinde riskli gebelik uzmaniymis sen de boyle biseylrr yap

Sen ne zaman kaybettin

Gecmis olsun cnm ne zmn kaybettin

Sen ne zaman kaybettin
Ben 8 Eylül'de kaybettim meleğimi. 5 ay oldu... Evet biz artık riskli grupta olduğumuz için iki doktor kontrol edecek bebeklerimizi. Perinatologa riskli zamanlarda yani 12,20 ve 32. haftalarda gidecekmişiz. Ben de özel hastaneye gidiyorum ama bulduğum perinatolog da özelde. Normalde çok pahalı ücretleri ama benim bulduğum doktor hem çok ünlü bir doktor hem de fiyatı diğerlerine göre çok uygun. Gerçi daha gitmedim kendisine de bakalım...

Anladmcnm ben de bugunpihtilasma testi yptrdm yarinsonuu alacgm burda bir aya falan sonuc cikiyor diyorlardi bigunde alcgm ben

Merhaba arkadaslar bende bundan bir ay önce kendi doktoruma gitmiştim kontrole bilmeyenler için 40.haftamda doğumuma bir gün kala kaybettım bebegimi ani bebek ölümü dendi kalbi durmuş yawrumun kendi doktorumdan test falan istedim hani pıhtılaşma genetik falan gerek yok diye 2 ay sonra düşünebilirsin dedi içime sinmedi başka bi doktora daha gittim onada dedim pıhtılaşma vs. test için oda gerek yok dio pıhtılaşma olsa bu haftaya kadar gelmezdi çünkü diyo herseyin normalmiş diyo diğer doktorum ise 9 ay boyunca takibimi yapan doktorum bilemedim kafam çok karışık ALLAHA sıgındım artık rabbim nasıl isterse oyle olur

inşallah bende beklıyorum tekrar hamıle kalmayı cok ıstıyorum baskasının ccuğuna bakamıyorum bıle içim kopuyo

amin canım saolasın allah hepimize sabırlar versın hasret cok tabıkı gözümün onunden hıc gıtmıyo o gece yasadıklarım birde kanamadan dolayı bobrek yetmezlığı gelıştı sezeryandan sonra çok kaldım hastanede daha yenı kendıme gelıyorum acımı yasayamadan hastalıkla uğrasıyorum

çok sevındım insallah bu sefer bı sıkıntı yaşamassın allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın

Canım Allah sabır versin.bende ani bebek ölümü nedeniyle kaybettim Bitanecik Oğlumu. Benim doktorumda pıhtılaşma genetik vs hiç bir şeye gerek olmadığını söyledi.ayın 15inde 3.ayım dolucak doğum yapalı. Sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. 3doktorla iletişim halindeyim 2si 3 ay yeterli diyor.biri 6ay bekle diyor ama beklemeyi düşünmüyorum . Rabbim bize yeninden anne Olmayı nasip etsin .dualarım hepimiz için

Amin cnm cumlemize ınşallah diğer doktor da haziranda bırak dedi biraz daha dikislerin toparlasindedi yasimin avantajını kullanarak tabiki bende hayirlisi artik diyorum plan yapmiyorum ama dahada bırakmadık korunmayı

cnm gecmis olsun benimkide 34 haftada kalbi durdu hersey cok iyiydi benim dr yptir icin rahatlasin dedi biseyde cikmadi testlerde zaten ama riskli gruptayoz kizlar bennisanda korunmayi birkcgm drum iki uzmnla hamileligini takip edecgz dedi digeri de riskli gebelik uzmani

Cnm bir kac gun arayla kaybetmisjm sanirim meleklerimizi ben de 11 kasimda kybettim

Dr sasirmis sanirum herkesin bunyesine gore bana 6 ay dedi korunnisanda birkcgm. Xaten hamile kal diyene kadar 6 ay olur

Cnm bir kac gun arayla kaybetmisjm sanirim meleklerimizi ben de 11 kasimda kybettim
Saol canım.zaman çabucak geçsin insallah. Ben de 20kasımda kaybettim tarihler yakın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…