Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar eşim dayanamadı kan testi yaptiralim dedi. Yaptırdık, sonuç 0.31. Bu ay kısmet değilmiş...
Hayırlısı olsun canım bir daha ki aya insallah...doktorum izin verdi gecen ay ama hala birakamadim korunmayi ins sizden cesaret alicam...hepimize Allahim hayirli uzun omurlu evlatlar versin guzel sorunsuz hamilelik gecirelim hepimizin kucaklari bebislerimizle dolsun:)

Amin canım inşallah. Ben de ilk bıraktığımda içim umutla dolmuştu. Sonra korkular sarmaya başladı ya oğlum üzülürse, ya oğlumu unutursam diye ama onu da atlattım çok şükür. Ama inan korunmayı bırakmak bile psikolojik açıdan çok iyi geliyor insana...

Amin canım inşallah. Ben de ilk bıraktığımda içim umutla dolmuştu. Sonra korkular sarmaya başladı ya oğlum üzülürse, ya oğlumu unutursam diye ama onu da atlattım çok şükür. Ama inan korunmayı bırakmak bile psikolojik açıdan çok iyi geliyor insana...

Evet canim insanin aklina bir sürü şey geliyor tekrar nasıl olur? nasil o aylar gecer? yine boylemi olur ?dogru zaman mi? diye diye kurdum kafamda korkuyorum..hepimize dua ediyorum Allahim dogru zamanda kucagimiza alabilecegimiz evladimizi versin ins..bebisi umut bile etmek çok güzel eminim korunmayi brakinca bana da iyi gelicek :)Allahim cok aratmadan hepimize saglikli uzun omurlu evlatlar versin.

Evet canim insanin aklina bir sürü şey geliyor tekrar nasıl olur? nasil o aylar gecer? yine boylemi olur ?dogru zaman mi? diye diye kurdum kafamda korkuyorum..hepimize dua ediyorum Allahim dogru zamanda kucagimiza alabilecegimiz evladimizi versin ins..bebisi umut bile etmek çok güzel eminim korunmayi brakinca bana da iyi gelicek :)Allahim cok aratmadan hepimize saglikli uzun omurlu evlatlar versin.

Doğduktan bir hafta sonra bağırsak kangrenine yakalandı.erken doğumda görülebilen birşeymiş.
[/QUOTE]
Kuzummm, kıyamam... Rabbim yazdıktan sonra illa bir sebep oluyor... Erken doğum sebebini bulabildiler mi peki canım? Bir daha aynı şeyleri yaşamamak için bunun da sebebi araştırılmalı bence canım. Rabbim aynı acıyla sınamasın bizleri inşallah...

Kuzummm, kıyamam... Rabbim yazdıktan sonra illa bir sebep oluyor... Erken doğum sebebini bulabildiler mi peki canım? Bir daha aynı şeyleri yaşamamak için bunun da sebebi araştırılmalı bence canım. Rabbim aynı acıyla sınamasın bizleri inşallah...[/QUOTE]. Hamileliğim kanamalı geçti çikolata kisti zaten erken doğum sebebiydi doktor başından beri 28.haftayı tamamlayalım inşallah diyordu.birde kanamalı geçince o da erken doğumu tetikledi.yani bende zaten erken doğum beklenen bir durum.

. Hamileliğim kanamalı geçti çikolata kisti zaten erken doğum sebebiydi doktor başından beri 28.haftayı tamamlayalım inşallah diyordu.birde kanamalı geçince o da erken doğumu tetikledi.yani bende zaten erken doğum beklenen bir durum.[/QUOTE]
Anladım canım. Rabbim en hayırlı ve tez zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bebekler nasip eder inşallah sana. Rabbim sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklere hamile kalmayı nasip etsin. Senin için bol bol dua edeceğim canım. Rabbim "Ol" dedikten sonra olur. Sakın umutsuzluğa kapılma...

Anladım canım. Rabbim en hayırlı ve tez zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bebekler nasip eder inşallah sana. Rabbim sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklere hamile kalmayı nasip etsin. Senin için bol bol dua edeceğim canım. Rabbim "Ol" dedikten sonra olur. Sakın umutsuzluğa kapılma...[/QUOTE]
Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.çok teşekkür ederim durumumuzu en iyi aynı duyguları yaşayan insanlar anlıyor.

Canım,güzel Yürekli arkadaşım okadar mutlu oldum ki beni hatırladığın yazdığın ve dua ettiğin için.allahım evladına uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin sizi hiç ayırmasın.çok istiyorum Kasım anneleriyle sohbet etmek.okuyorum takip ediyorum ama yazamıyorum üzmeyim kimseyi diye.kimi Kasım annesinin bebeği uyku problemi yaşıyor kiminin gaz ,kimi zorluklar yaşıyor ama hepside cok mutlu.allah sizleri hep güldürsün.dediğin gibi aynı zamanlarda hamilelik yaşadık.tüm duaların için Allah Razı olsun.dualarını esirgeme benden ve benim gibi olan arkadaşlarımdan.güzel haberler vericem insallah sanada. Toprak ımın yeri hep ayrı kalıcak ama kardeşlerini de onun kadar sevicem insallah.

Sen hic merak etme allah sana en kisa zamanda evlat nasip edecek.sende baslican dert yanmaya uykusuzluk gaz dis falan.sen gonlunu ferahtut.bak su anda bunlari yazarken ezan okunuyor.insallah duamiz kabul olacak.sen kendini uzme topragin kardesi icin kendine iyi bak iyi beslen..iyi bak kendine canim.ayrica ne zman istersen yaz bizim gruba onlarda seni cok ozledi.

Amin canımm inşallah .çok teşekkür ederim sana.yanımda olduğun ve desteğini duanı esirgemediğin için.2015 Kasım annesi oldum.inşallah 2016kasım annesi de olurum :)

Amin canımm inşallah .çok teşekkür ederim sana.yanımda olduğun ve desteğini duanı esirgemediğin için.2015 Kasım annesi oldum.inşallah 2016kasım annesi de olurum :)
İnşallah canım inşallah. Ben de hep Kasım doğumlu bir oğlum olsun istemiştim hem babam hem de eşim akrep Burcu olduğu için. Rabbim ikimize de nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…