Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnşallah canım inşallah. Ben de hep Kasım doğumlu bir oğlum olsun istemiştim hem babam hem de eşim akrep Burcu olduğu için. Rabbim ikimize de nasip eder inşallah...
Canım benim insallah istediğimiz gibi olur.bende sırf Toprak'ımla aynı ay olsun diye istiyorum.

Kızlar bir şey soracağım. Özellikle kan pıhtılaşması çıkan arkadaşlara. Doktorum bana coraspin verdi normal zamanda da kullanalım diye. Ancak dün Nihan ilacın prospektüsünde şöyle bir şey yazdığını söyledi: "Doğurganlık riski olan kadınlar doğum kontrol için uygun bir ilaç kullanmalıdır." Acaba bu ilaç hamile kalmayı etkiler mi? Bir de benim adetim 4 gün gecikti ki hiç gecikmezdi ve hala olmadım, adet gecikmesi yapıyor mu bu ilaç. Gebelikten önce bu ilacı kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verebilir mi?

canım aspirin kanı sulandırdığından kanama yapar ve düşüğe neden olabilir diye yazılıyor o bilgi senin hangi genlerde sorun vardı faktör v leiden de pıhtılaşma varsa kullanman lazım benim mtfr homozigot ve bir tane de heterozigot var ama bende aspirin önceden başlatmadı dr um hamile olduğumu öğrenince cleaxan 0.4 luk başladık kalp atışı alınca da aspirin başladık
şu anda 24+6 günlük olduk dualarınız da biri de unutmayın kızlar

Hepinizin ismini bilmesem de hepinize dua ediyorum canım. Bebeği olanlara başka, hamile olanlara başka, bebek isteyenlere başka dualar ediyorum. Benim sonuçlarımın resmini aşağıda ekledim. Faktör V Leiden de sorun yok, normal...

Anlamadım ki ben de... Mantıklı düşününce kanı sulandırdığı için kanamayı arttırır ama yumurtlamaya etkisi olabilir mi? Ama yumurtlama zamanımda doktora ilaç yazdırmaya gitmiştim, yumurtan var, yumurtlamışsın demişti. Normalde 14 gün sonra olmam gerekmez mi... Aklım çok karışık valla...

Canim bende pihtilasmadan dolayi ecopirin 150 kullanıyorum doktorum bisey demedi hamilelik düşünmeden başlattı sonra da korunmayi birak aspirine devam et dedi ama hamile kalir kalmaz icme dedi kanamayi arttirir dusuk yapar diye benim de kafam karisik ama iciyorum

aynı genlerimizde sorun var cnm seni heterozigot olan bende homozigot senin homozigot olan bende heterozigot ama benim sağlıklı normal doğumla dünyaya gelmiş bir kızım var 4 yaşına girecek dr lar bu genlerin direk bebek kaybına neden olmadığını söylüyor istersen bir başka dr a daha görün ya da hamile kalıp dr a gidene kadar aspirin içme unutmuşum dersin 12. haftaya kadar başlanabilir demişlerdi bana
ayrıca yumurtan vardı ama ne zaman çatladı önemli olan o çatladıktan 14 gün sonra adet oluyorsunhala hamile olma ihtimalin var bence
duaların içinde çok teşekkür ederim bende aklıma geldikçe ediyorum

hayırlısı Olsun..
arkadaşlar ben bugün rüyamda bi sarı bebek gördüm.
babamin bebeklik fotosu vardi ayni ona benziyordu ama sarı haliydi.. yanaklari kırmızıydı çok güzeldi.
benim oğlun mu bilemedim.. sabah ezanindan önceydi..
karşımdaydi gülmüyordu bebek..
bunu bilen varmi ya etkisinde kaldim

ya herkes farklı bi,rşey söylüyor. bende aspirin içmeye başlamıştım. bırakalım mı o zamann. bilemedim kii.. o kadar özel durumumuz var doktorlar kafalarına göre takılıyor

Bende bugün pıhtılaşma testlerinin sonucunu aldım dr um bi problem yok dedi. Korunmayı bırakabilirsin dedi.

Senin adına çok sevindim canım. Bu ay korunmayı bırakan sayımız baya arttı. :) Bu bile umut oluyor insana... Hepimiz üzüntülerimizi paylaştığımız gibi hayırlı, güzel haberlerimizi de paylaşırız inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

ya herkes farklı bi,rşey söylüyor. bende aspirin içmeye başlamıştım. bırakalım mı o zamann. bilemedim kii.. o kadar özel durumumuz var doktorlar kafalarına göre takılıyor

Valla benim de aklım çok karışık. O yüzden önümüzdeki hafta cumartesi perinatolağa gideceğim. Adam bir Doç. Dr. bakalım ne diyecek. Rabbim yardımcımız olsun... Birinin dediği birini tutmuyor ki... İyi doktor bulmak da çok zor. Aranızda İstanbul'da olan varsa lütfen doktor görüşlerimizi paylaşalım. İyi bir doktor bulduğumuzda bir birimize de söyleyelim. Doktor doktor gezmekten yoruldum valla

Yaa canım ben de dün bırakmaya karar verdim zaten coraspini. Dengemi bozan ilaçları kullanmaktan kaçınıyorum. Her biri başka birşey söylüyor, aklım karışıyor... Ufff çok zor olacak bizim için çok...

ben diyeyim perinataloglar bizdeki pıhtılaşmalarda ne aspirin ne iğne kullanmaya gerek yok diyor 2 farklı perinatoloğa gittim ama kadın doğumcular seni psikolojik olarak bile rahatlatsa binde bir işe yarasa o kişide sen olabilirsin yoksa tıbben ihtiyacınız yok diyorlar ben şu anda aspirin ve iğne kullanıyorum ama perinatalog kontrollerimde hep herşey normal kes diyor ben ısrar edince gebe kendi isteğiyle kullanıyor diye not alıyor ama 32 de aspirin bırakılacak yoksa çok tehlikeli olup kanamaya neden oluyormuş ist da bakırköy de ahmet gül e gidiyorum kaybettiğim kızımda da ona gitmiştim ayrıntılı için bu sefer bana daha açık oldu bebeğinde kan akışları normal değildi ya down sendromu vardı ya da böyle olması bekleniyordu ama bebek gelişimi çok iyiydi kilosu iyiydi var sayımlarla seni panik ettiremezdik dedik ama rahat ol bu sağlıklı diyor şimdi rahatmıyım düşündüğüm kadar kötü değilim aslında ama arada korku geliyor şeytan yokluyor hemen dua ediyorum rabbim aklımı koru diyorum bebeğimi beni koru diyorum geçiyor yanlız kalmamaya çalışıyorum ama ne olursa olsun zor unutmayın BİZ SIRAMIZI SAVDIK
rabbim korusun evlat acısıyla sınamasın kimseyi

Yaa ne bileyim ben güvenebileceğim bir doktora rastlamadım henüz. Kendi doktorumu iyi zannediyordum ama geçen hafta iki arkadaşımın bebeğini ziyarete gittim. Onlara yapılan kontrollerin bir çoğu bana yapılmamıştı. Mesela biri dedi ki 5.aydan sonra her kontrolde bebeğin damarlarına, kan akışına, organlarına v.s. bakması gerekiyordu, bizim ki öyle yaptı diyor. Baksaydı fark ederdi kan akışında bir problem olduğunu diyor. Birine her gittiğinde sürekli kan ve idrar tahlili yapıyormuş. Bana toplamda iki defa idrar tahlili 3-4 kere de kan tahlili yapıldı. Doktoruma da ısrarla doğumdan sonra sordum bir anormallik var mıydı kontrollerde diye herşey gayet normaldi, hiç bir problem yoktu dedi... Sanırım doktorumu değiştireceğim...

Evet yaa aklimda bir suru soru var hamile kalinca igne baslanirmi iste napicaz neye dikkat edicez sasrdim ben ecopirin kullandigmdan beri adetim gelmeden lekelenmeler basladi bde daha uzun suruyor adetim bunu farkettim insallah zarari olmuyordur..

Amin canim insallah kimse yasamasin bu aciyi..Allahm saglikla sihatle yavruna kavusmayi nasip etsin hep dua ediyorum hepimize.canim sen bursadamiydin ben mi yanlis hatirladim bursadaysn hangi doktora gidiyorsun?

Evet yaa aklimda bir suru soru var hamile kalinca igne baslanirmi iste napicaz neye dikkat edicez sasrdim ben ecopirin kullandigmdan beri adetim gelmeden lekelenmeler basladi bde daha uzun suruyor adetim bunu farkettim insallah zarari olmuyordur..
Gecikme oluyor mu peki adetin de? Benim bugün normalde 5.günüm olacaktı hala yok... sinir oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…