min aminevlatlarını kaybeden ve aramıza yeni katılan arkadaşlara sabır diliyorum.Rabbim inşallah en kısa zamanda uzun ömürlü sağlıklı yeniden evlatlar nasip eder .
aminn canımm inşallah hepimize nasip etsin rabbim . çok özlüyorum ama haklısın ben üzülürsem bebeğim annesini göremez.Rabbim onlara üzüntü nedir bildirmiyor çünkü. ben iyi olursam mutlu olursam meleğim beni görür. güçlü olmalıyız yapıcak başka birşey yokCanımmm yine bizleri aldın götürdün uzaklara ...ne güzel Tercüman olmuşsun hislerimize...allahım sana öyle bir evlat versin ki bütün acılarını dindirsin yaralarını sarsın seni hiç ama hiç bırakmasın ...canım lütfen çok üzme çok Bırakma kendini Hem Toprak bebek de annesini böylesine üzgün görmek istemez ki
Öncelikle başın Sağolsun canım Allah SABIRLAR versin acın çok taze .normal doğum olunca korunma erken bırakılabiliyor.ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama doktor 100mg olandan verdi gün aşırı kullan dedi.hiç korkma camım Allah'ın dediği olur sen kontrollerini testlerini Yap duanı et taktir Allah'ın .allah hiç birimize ikinci kez aynı acıları yaşatmasın inşallahMerhaba kızlar bende iki ay oldu ölü doğum yaptım normal doğum 25 haftalıktı kızım testlerim temiz cikti doktorum mayıstan sonra tekrar hamile kalmayi dusunebilirsin dedi hamile kalir kalmaz aspirin ve kan sulandiriciya başlicaz dedi ama çok korkuyorum
Amin canım kimseye yaşatmasın inşallah çok zormuş ilk defa dün sabaha kadar ağladım iki aydır bi damla gözyaşını dökemiyordum içim çok acıyor herkes yaşadığım acıyı çok cabuk unuttuÖncelikle başın Sağolsun canım Allah SABIRLAR versin acın çok taze .normal doğum olunca korunma erken bırakılabiliyor.ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama doktor 100mg olandan verdi gün aşırı kullan dedi.hiç korkma camım Allah'ın dediği olur sen kontrollerini testlerini Yap duanı et taktir Allah'ın .allah hiç birimize ikinci kez aynı acıları yaşatmasın inşallah
Canim Allah aratmadan sagliklisini omurlusunu nasip etsin insallahBenim bildim bileli cok düzensiz adetim cnm. Hatta bazen 6ay gelmiodu. Sonra hamile kalmadan önce 1 sene boyunca her ay gördüm. Erkek hormonları yüksek çıktı bende. Doğumdan sonra tekrar baktırdım, hormonların normal dengede dendi. O yüzden hamile kalmamda problem yokmuş bu sefer. İki gün içinde adet görmem lazım. Ondan sonra clomifen haplarına baslıcam destek icin. Olmadı aşılama denicem. Sabredemiorum artık, bir an önce bende kucağımda bir bebek istiyorum.
Amin canim hepimize bolca sabır versin gönüllerimize ferahlik versin inşallah.. Hayirli sağlıklı uzun ömürlü evlatlarimiz olsun inşallah.. Hep dualarimdasinizBaşın sağolsun canım allah sabrını bol versin en kisa zamanda inşallah sağlıklı evlatların olur
Allah sabir versin. Innsallah vakti gelince saglikli omurlu hayirli evlatlarla dolsun hpimuzin kucagi. Hep diyoruz bu sayfaya yeni anneler katilmasin insallah diye ama malesef bu olmuyorAmin canım kimseye yaşatmasın inşallah çok zormuş ilk defa dün sabaha kadar ağladım iki aydır bi damla gözyaşını dökemiyordum içim çok acıyor herkes yaşadığım acıyı çok cabuk unuttu
Amin canım siz doğum dan sonra ne zaman regl oldunuz ben normal doğum yaptim ama hala olmadım iki ay olduAllah sabir versin. Innsallah vakti gelince saglikli omurlu hayirli evlatlarla dolsun hpimuzin kucagi. Hep diyoruz bu sayfaya yeni anneler katilmasin insallah diye ama malesef bu olmuyordunya dondukce bu gercek var malesef Allah buyuktur insalllah hem bu dunyada hem ahirette kavusacagiz yavrularimiza Allah iki dunyada da kucugimizi bos birakmasin. Cok aci cektik gidisleriyle ama kavusmamiz kim bilur nasilda guzel olucak
Aynen oyle canim bu gunumuze sukredi yasamak zorundayiz. Ne ilkiz ne son olucagiz. Vakti gelince kavusacagimiz mujdeleniyor. Allah bize ebediyette cocuk sahibi olmayi mujdeledi sukurler olsun insallah bu dunyada da kucagimiz bos kalmaz. Artik guzel gunleri dusun biz uzuldukce yavrularimiz daha vok uzulur. Annem bi komsumuzdan bahsetmisti yillar once amcasinin arabasinin altina girmis adamda gormemis malesef cocugu 2-3 yasindaydi kaybetiler amca cildiriyor resmen kendi sebep oldu diye ama cocugin annesi gidio kaynini tutuyor oglum kendine gel Allah onu bana vermemis verseydi bu olay olmazfi kendini suclama diye senesi dolmadan Allah ona ikiz erkek cocuklari yollamis. Bazi serlerde isyan etmemek gerek tabiki yasadiklarimiz uzucu ama beterin beteri var ve sukretmek lazim sinav dunyadi ve sinavimuz hic bitmiyecekaynen öle bende kendi kendime teselli etmekten başka çarem yok..
gelecek çocuklarimi düşünüyorum. herşey onlar için yaşamak zorundayim.. neler neler insanlar var.. ben bir bebegimi kaybetmişim hatta hiç bebekleri olamayan da var tedavüyle uğraşanda.. eşimin kuzeni 7 yıllık evliler hiç de bebekleri olmadi. bunu düşündüm neler vardi çevremde.. evlendikten 3 ay sora hamile kaldim.. benim kuzenlerim 1 yıl bekledi yapmadi düşünmüyordu işte. onlar gibi bi yıl yapmayıp gezeyim dedim.. anindan kararimi degiştirdim işde.. demekki nasip böleymiş.. kaderci olduğumu düşünüyorum.
Rabbim herşeyi bilir bu yüzden herşeye rağmen katlamak zorundayiz.. olumsuz hayata olumluye çeviremeliyiz ki mutlu olmaliyiz.
Ben 40 im ciktiktan sonra oldum canim. Ilk 20 gun lihusa kanamam oldu 40 im cikincada oldum diye haturliyorum yani 1.5 ay sonra filanAmin canım siz doğum dan sonra ne zaman regl oldunuz ben normal doğum yaptim ama hala olmadım iki ay oldu
herşey yolunda çok şükür ama zaman zaman korku geliyor hemen hastaneye koşuyoruz dua ediyorum falan kucağımıza alana kadar inanması zor sanırım bu arada bende iğne oluyorum morarma arada oluyor altı sertleşiyor falan ama olabilecek şeylermiş korkma olursaAminnn canım inşallah... Hayırlısıyla hepimiz bir bir güzel haberleri alacağız inşallah canım. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah... Senin nasıl gidiyor? Ufaklık iyi mi?
ben avcılar medicana da demet çakmak a gidiyorum bide perinataloğa gidiyorum 12-22 ve 32 de oda bakırköy de ahmet gül cnmistanbulda oturan ve tekrar hamile olan arkadaşlar hangi doktorlara gidiyorsunuz ..
Evet herkes unuttu hiç olmamış gibi davranıyor.işte annenin farkı da burda ortaya çıkıyor onlar bizim kuzularımız herkes unutsa da onlar bizimle sonsuza kadar yaşayacakAmin canım kimseye yaşatmasın inşallah çok zormuş ilk defa dün sabaha kadar ağladım iki aydır bi damla gözyaşını dökemiyordum içim çok acıyor herkes yaşadığım acıyı çok cabuk unuttu
Amin canım siz doğum dan sonra ne zaman regl oldunuz ben normal doğum yaptim ama hala olmadım iki ay oldu
herşey yolunda çok şükür ama zaman zaman korku geliyor hemen hastaneye koşuyoruz dua ediyorum falan kucağımıza alana kadar inanması zor sanırım bu arada bende iğne oluyorum morarma arada oluyor altı sertleşiyor falan ama olabilecek şeylermiş korkma olursa
istanbulda oturan ve tekrar hamile olan arkadaşlar hangi doktorlara gidiyorsunuz ..
Ben preeklampsi gecirdim ve tekrar hamile kaldigimda yine olma olasılığı var nasıl bir illetse bi anda kuzumu aldı bendenEvet herkes unuttu hiç olmamış gibi davranıyor.işte annenin farkı da burda ortaya çıkıyor onlar bizim kuzularımız herkes unutsa da onlar bizimle sonsuza kadar yaşayacak
İnşallah benimde bi an önce gelir reglimCanım başın sağ olsun. Rabbim sabırlar versin. Sınavların en büyüklerinden biri olan evlat acısıyla sınanıyoruz bizler. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize... Benim 40'ım yaklaşık 25 gün kadar sürdü canım. Ondan bir hafta sonra da normal adet gördüm ama kanamam 9 gün kadar sürdü. Normalde 6-7 gün civarı oluyorum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?