Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnşallah canım benim. Aynen ben de sevinemedim zaten. Sadece heyecan vardı o kadar... Zaten siz de mutlu olmadan tam anlamıyla mutlu olamam. Rabbim bir bir hepimizin yüzünü güldürecek inşallah...

Canım ben de psikolojik destek al. Ben de öyleydim. Kendimi değersiz, yarım hissediyordum ve bebeğimin ölümüyle ilgili hep kendimi suçluyordum. Herkesten soyutlamıştım kendimi. Evet hala eski ben değilim ve olamam da. Gülümsemelerim yarım hala, ben yarımım. Ama bu duygu da ölene kadar geçmeyecek biliyorum... En mutlu anlarımızda bile keşke oğlum da olsaydı deyip, hüzünleneceğim... Bu hep böyle olacak, biliyorum... Bunun çaresi de yok. Ama psikolojik destek çok iyi geldi bana... En azından yarım da olsa gülümseyebiliyorum artık çok şükür...

B BlackandBlack cnm çok sevindim inan burdan hamile haberi aldım mı nasıl mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Z zhdyldz1 B betusumm37 rabbim sabır versin sizi en iyi anlayanlarız malesef buraya yeni birileri geldi mi nasıl üzülüyoruz o ilk zamanlarımız aklımıza geliyor elimiz ayağımız boşalıyor anlatamam örnek çok bizde bizden önce yaşayıp sonra sağlıklı bebeklerine kavuşanları görmek isterdik aralık ve ocak ayında fatma ve eda kavuştular yavrularına şimdi Gulcin-84 var 34 haftalık ve 29 haftalık Esigul6061 22 haftalık hamile inşallah hepimiz sağlıkla alacağız yavrularımızı
yeni hamilelerimizde var benim sağlıklı 4 yaşında bir kızım var 2. kızımı kaybedince dr lar teste gerek yok olabilir dediler ama ben ısrarla yaptırdım ve 2 genimde pıhtılaşma çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

34 ü doldurmak üzereyiz. 3 günde bir kontroller devam. Allah'a şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Sanırım 3 hafta sonra kızıma kavuşucam:)
Ayy maşallah.sağ salim kavuşursun inşallah.canım bi şey sorucam ya şimdi bizde bi sahiplenememe bi kaybetme korkusu var ki anlatamam ,haftalar ilerleyince korkular azalıyor mu ya((

Canım Sakın kendini suçlama bak hepimiz Kayıplar verdik hangi anne bile bile bunları yaşamak ister ki.sen moralini bozan kötü söz söyleyen herkesi uzaklaştır çevrenden onlar sana iş gelmemiş belli.bence de bi destek al canım yeni bebek düşünüyorsun ama önce kendi sağlığını düşünmelisiniz .sen iyi ol ki yeni bebişin de sana sıkı sıkı tutunsun annesi

Um
arım hepimiz aynı durumdayız rahatlatan da o zaten inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alıp bu sefer de bebek uyumuyor diye bir grup oluşturup orda bebeklerimizden konuşuruz

B BlackandBlack Allah razı olsun hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah H hayalimbenim Aynen en iyi siz anlarsınız bizleri unutulmuyor ömür boyu kalacaktır içimizde ama inşallah biraz da olsa acısını içimize gömmek adınada olsa hayırlısıyla hepimiz çektiğimiz acı kadar sevinelim diğer evlatlarımızla rabbim olanların evlatlarını bağışlasın olmayanlara nasip etsin... Kızlar bu arada 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli evde bir iş yaparken yada dışarda dolaşırken bir anda ağlamaya başlıyorum hıçkırarak psikolojik destek almam gerekir mi sizce ?

Canim benimde 6ay oldu, acini derinden hissedebiliorum. Sana allahdan sabir ve güc kuvvet diliorum. Birakma kendini, hep daha beterlerini düsün hamd olsun de. Bende yeni yeni toparlaniorum. Cevremde ilk bebegini kaybetmis cok yasli insanlar var. Bir gün oturdum düsündüm, hayatimin geri kalan kismini böyle karamsar, duygusuz, sevgisizmi gecirmek istiorum yoksa bir sekilde devam edip ilk göz agrimi hayatim boyunca gülerek anmak ve onun varligini ömrümün sonuna kadar yasatmak unuturmamak mi. Mesela hayal ediorum, allah bana bir evlat daha verirse onunla kizimin mezarina gitmek cicekler ekmek, cocuklarima ablalarinin varligini anlatmak ve daima gülümsemek istiorum. Bir gün bende vefat ettigim zaman, arkamda biraktiklarim kizimi unutmasinlar istiorum. Acin cok taze biliorum. Yasadiklarimiz hic kolay degil. Galiba en zir sinav bu olsa gerek ama inan bana yavrularimiz bu halimizi görseler cok üzülürler. Dinimiz okadar güzelki, bize vefat eden yavrularimizla kacuscagimizi haber edior. Ne mutlu bize ki, onlar cehennem atesi görmeden cennette beklicekler bizi. Hamd olsun...
Mutsuzlugun degiskenligin cok normal. Hayatin isigi söndü, kolay degil toparlanmamiz ama gelecek olan cocuklarimiz icin güclü olmak zorundayiz.

Ayy maşallah.sağ salim kavuşursun inşallah.canım bi şey sorucam ya şimdi bizde bi sahiplenememe bi kaybetme korkusu var ki anlatamam ,haftalar ilerleyince korkular azalıyor mu ya((
Maalesef korkular azalmıyor artıyor ama karnındaki bebeğini düşünüp dik durmaya çalışıyorsun. O seni ayakta tutuyor.

Birde inşallah Dr larınız iyidir. Ben Dr umdan yana çok memnunum. Çok rahatlatıyor. Buda önemli.

Benim bildim bileli cok düzensiz adetim cnm. Hatta bazen 6ay gelmiodu. Sonra hamile kalmadan önce 1 sene boyunca her ay gördüm. Erkek hormonları yüksek çıktı bende. Doğumdan sonra tekrar baktırdım, hormonların normal dengede dendi. O yüzden hamile kalmamda problem yokmuş bu sefer. İki gün içinde adet görmem lazım. Ondan sonra clomifen haplarına baslıcam destek icin. Olmadı aşılama denicem. Sabredemiorum artık, bir an önce bende kucağımda bir bebek istiyorum.

aynen öle bende kendi kendime teselli etmekten başka çarem yok..
gelecek çocuklarimi düşünüyorum. herşey onlar için yaşamak zorundayim.. neler neler insanlar var.. ben bir bebegimi kaybetmişim hatta hiç bebekleri olamayan da var tedavüyle uğraşanda.. eşimin kuzeni 7 yıllık evliler hiç de bebekleri olmadi. bunu düşündüm neler vardi çevremde.. evlendikten 3 ay sora hamile kaldim.. benim kuzenlerim 1 yıl bekledi yapmadi düşünmüyordu işte. onlar gibi bi yıl yapmayıp gezeyim dedim.. anindan kararimi degiştirdim işde.. demekki nasip böleymiş.. kaderci olduğumu düşünüyorum.
Rabbim herşeyi bilir bu yüzden herşeye rağmen katlamak zorundayiz.. olumsuz hayata olumluye çeviremeliyiz ki mutlu olmaliyiz.

Allah razı olsun canım, sanırım duaya cok ihtiyacım var cünki hersey normal cıktı ama bir türlü olmuo...
Sende benim duamdasın inşallah icini rahatlatcak haber alırısın

34 ü doldurmak üzereyiz. 3 günde bir kontroller devam. Allah'a şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Sanırım 3 hafta sonra kızıma kavuşucam:)

Hayırlısıyla inşallah kavuşacaksın canım benim. Rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah. Canım ben de iğne vurulmaya başladım. Dün ilk dozu hemşire vurdu. Karnında morluklar oluşabilir korkma, normal dedi. Sende oldu mu? Bir de benim canım çok acıdı vurulduktan, zamanla alışıyor musun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…