- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
sonuçlar bi belli olsun. doktoruma sölerim bebek aspirin için.. eğer bana uygun degilse vermez.. oda doktoruma baglı..
folik asitten folbiol hapı kullaniyorum. bel agrisi ve iç çamaşirimda kanama yok ama kanama gibi koku var bilemedim.erken yaptırmak bile istemiyorum. bat daha 27sinde..olmazsa hemen yaptırmıycam ümitlenmek bile istemiyorum. sevinemiycem herade buruk bir sevinç olucak benim için olursa eğer.. bakalım hakkımzda hayırlısı olsun inş. inş cuma günü çok güzel sonuçlar alirsin.. eminim olucak bu iş:)
B BlackandBlack nasıl sevindim anlatamam. İnşallah kazasız belasız atlatırsın hamileliğini:) Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.
Z zhdyldz1 B betusumm37 Allah sabırlar versin. Tekrarından sakınsın. İnşallah en hayırlı Zamanda yeniden hamilelik nasip etsin.
ben işitme engelli olduğum için bebegimi kaybetmemle beraber çok zor günler geçirdim...
özel bir insandim.. bebegimle beraber daha özel oldum..
arkamdan o laflar kulagimda...
bana kulaklari duymuyordu ya bebegini karninda öldüğü bile hissetmemiş dediler.. banada hissedemedin mi karninda hareketleri dedi..
zoruma gitti inanki..
o kişileri görmek bile istemedim hatta nefret ettim herkesten..
kocamdan da uzak tutmaya çalıştım kendimden..
ailemi herkesten işte...
değersizin biriyim dedim çok kötüyüm psikolojim öle alt üst olmuştu ki..
yerinde bile olamadim..
7-8 ayd,r böleyim. olmuyor eski halime getiremiyorum kendimi..
bu şekilde yaşiyorum..
eşimi de üzüyorum. kendimi de..
napicam ben yaa bişey söleyin banaa.
34 ü doldurmak üzereyiz. 3 günde bir kontroller devam. Allah'a şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Sanırım 3 hafta sonra kızıma kavuşucam:)Sağol canım. Amin, inşallah. Siz nasılsınız? Nasıl ufaklık? :)
Canım doktora ne zaman gideceksin Değerler çok güzel artmışKizlar dun ki testimin sonucunda artis var 244.5 olmus iki gunde 54.5 tan katlanarak her gun artmaliymis bu iyiye gidistir umarim
Ayy maşallah.sağ salim kavuşursun inşallah.canım bi şey sorucam ya şimdi bizde bi sahiplenememe bi kaybetme korkusu var ki anlatamam ,haftalar ilerleyince korkular azalıyor mu ya34 ü doldurmak üzereyiz. 3 günde bir kontroller devam. Allah'a şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Sanırım 3 hafta sonra kızıma kavuşucam:)
Canım Sakın kendini suçlama bak hepimiz Kayıplar verdik hangi anne bile bile bunları yaşamak ister ki.sen moralini bozan kötü söz söyleyen herkesi uzaklaştır çevrenden onlar sana iş gelmemiş belli.bence de bi destek al canım yeni bebek düşünüyorsun ama önce kendi sağlığını düşünmelisiniz .sen iyi ol ki yeni bebişin de sana sıkı sıkı tutunsun annesiben işitme engelli olduğum için bebegimi kaybetmemle beraber çok zor günler geçirdim...
özel bir insandim.. bebegimle beraber daha özel oldum..
arkamdan o laflar kulagimda...
bana kulaklari duymuyordu ya bebegini karninda öldüğü bile hissetmemiş dediler.. banada hissedemedin mi karninda hareketleri dedi..
zoruma gitti inanki..
o kişileri görmek bile istemedim hatta nefret ettim herkesten..
kocamdan da uzak tutmaya çalıştım kendimden..
ailemi herkesten işte...
değersizin biriyim dedim çok kötüyüm psikolojim öle alt üst olmuştu ki..
yerinde bile olamadim..
7-8 ayd,r böleyim. olmuyor eski halime getiremiyorum kendimi..
bu şekilde yaşiyorum..
eşimi de üzüyorum. kendimi de..
napicam ben yaa bişey söleyin banaa.
inşallah canım inşallahh34 ü doldurmak üzereyiz. 3 günde bir kontroller devam. Allah'a şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Sanırım 3 hafta sonra kızıma kavuşucam:)
İnşallah canım bu sefer yaşayamadığın o güzel duyguları fazla fazla yaşarsın inşallahKizlar dun ki testimin sonucunda artis var 244.5 olmus iki gunde 54.5 tan katlanarak her gun artmaliymis bu iyiye gidistir umarim
arım hepimiz aynı durumdayız rahatlatan da o zaten inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alıp bu sefer de bebek uyumuyor diye bir grup oluşturup orda bebeklerimizden konuşuruzbaşın saolsun canım. çoğumuz aynı durumdayız canım. burdaki çoğu kişi bebeğini son zamanda kaybettii. bende 40. haftamda kaybettim, doğum sancısı beklerken kalbinin durduğunu öğrendimsebebide tam olarak bulunamadı. 7.5 ay oldu benimde.. hayırlısı herşeyin. psikolojik destek almaya başladım bende. umarım iyi gelir biraz..
Canim benimde 6ay oldu, acini derinden hissedebiliorum. Sana allahdan sabir ve güc kuvvet diliorum. Birakma kendini, hep daha beterlerini düsün hamd olsun de. Bende yeni yeni toparlaniorum. Cevremde ilk bebegini kaybetmis cok yasli insanlar var. Bir gün oturdum düsündüm, hayatimin geri kalan kismini böyle karamsar, duygusuz, sevgisizmi gecirmek istiorum yoksa bir sekilde devam edip ilk göz agrimi hayatim boyunca gülerek anmak ve onun varligini ömrümün sonuna kadar yasatmak unuturmamak mi. Mesela hayal ediorum, allah bana bir evlat daha verirse onunla kizimin mezarina gitmek cicekler ekmek, cocuklarima ablalarinin varligini anlatmak ve daima gülümsemek istiorum. Bir gün bende vefat ettigim zaman, arkamda biraktiklarim kizimi unutmasinlar istiorum. Acin cok taze biliorum. Yasadiklarimiz hic kolay degil. Galiba en zir sinav bu olsa gerek ama inan bana yavrularimiz bu halimizi görseler cok üzülürler. Dinimiz okadar güzelki, bize vefat eden yavrularimizla kacuscagimizi haber edior. Ne mutlu bize ki, onlar cehennem atesi görmeden cennette beklicekler bizi. Hamd olsun...ben dagittim artık. bi kaç parçayi biraktim. diger kalanı hastane çikişi kiyafetler vardi onlari vericem.. yenisini alirim. hepsini vermek istedim. zaten önceden demişim bunu eşime dagitalim mi diye.. eşimde dursun demişti taa ki kaynanamin rüyasina girmiş. dagit dedi kaynanam.. öle denince karşı çikmişim.. sonra çok düşündüm ki önceden dediklerim aklima geldi.. kafam da çok karişik.. psikolojim tam yerinde degil. 8 ay oldu toparlayamadim çok uğraştim eski hale getirmek için.. olmuyor. olumsuz karamsar umutsuz olup çiktim... tuhaf biriyim.. ne düşündüğümü bile bilmiyorum..
Maalesef korkular azalmıyor artıyorAyy maşallah.sağ salim kavuşursun inşallah.canım bi şey sorucam ya şimdi bizde bi sahiplenememe bi kaybetme korkusu var ki anlatamam ,haftalar ilerleyince korkular azalıyor mu ya((
Benim bildim bileli cok düzensiz adetim cnm. Hatta bazen 6ay gelmiodu. Sonra hamile kalmadan önce 1 sene boyunca her ay gördüm. Erkek hormonları yüksek çıktı bende. Doğumdan sonra tekrar baktırdım, hormonların normal dengede dendi. O yüzden hamile kalmamda problem yokmuş bu sefer. İki gün içinde adet görmem lazım. Ondan sonra clomifen haplarına baslıcam destek icin. Olmadı aşılama denicem. Sabredemiorum artık, bir an önce bende kucağımda bir bebek istiyorum.Canin dr a gittin mi ? 35 guny gecen periyotlarda mutlaka kintrol edin diyolardi. Dogumdan sonea olabiliyir tabi ama yinede bi kontrol ettir. Bazen kust filan oluyor hamile kalmani engellemesin. Ben 28 gunde olurken 33-34 e ciktim o yuzden dr gittim hormon testlerine fikan baktilar sukur bi sey cikmadi. Yasadiklarimizda etkiliyir tabi
Bende degiştirmek istiorum ama beceremedim bir türlü. Nasıl yapıorsun?pardon ben h-emiriminannesi_ nick degiştirdim..
sürekli degiştiriyom herade..
aynen öle bende kendi kendime teselli etmekten başka çarem yok..Canim benimde 6ay oldu, acini derinden hissedebiliorum. Sana allahdan sabir ve güc kuvvet diliorum. Birakma kendini, hep daha beterlerini düsün hamd olsun de. Bende yeni yeni toparlaniorum. Cevremde ilk bebegini kaybetmis cok yasli insanlar var. Bir gün oturdum düsündüm, hayatimin geri kalan kismini böyle karamsar, duygusuz, sevgisizmi gecirmek istiorum yoksa bir sekilde devam edip ilk göz agrimi hayatim boyunca gülerek anmak ve onun varligini ömrümün sonuna kadar yasatmak unuturmamak mi. Mesela hayal ediorum, allah bana bir evlat daha verirse onunla kizimin mezarina gitmek cicekler ekmek, cocuklarima ablalarinin varligini anlatmak ve daima gülümsemek istiorum. Bir gün bende vefat ettigim zaman, arkamda biraktiklarim kizimi unutmasinlar istiorum. Acin cok taze biliorum. Yasadiklarimiz hic kolay degil. Galiba en zir sinav bu olsa gerek ama inan bana yavrularimiz bu halimizi görseler cok üzülürler. Dinimiz okadar güzelki, bize vefat eden yavrularimizla kacuscagimizi haber edior. Ne mutlu bize ki, onlar cehennem atesi görmeden cennette beklicekler bizi. Hamd olsun...
Mutsuzlugun degiskenligin cok normal. Hayatin isigi söndü, kolay degil toparlanmamiz ama gelecek olan cocuklarimiz icin güclü olmak zorundayiz.
Allah razı olsun canım, sanırım duaya cok ihtiyacım var cünki hersey normal cıktı ama bir türlü olmuo...Evet canım, çok şükür gerek kalmadı gibi ama daha çok düşük HCG. Cuma tekrar yaptıracağım, ondan sonra biraz daha içim rahatlar sanırım... Rabbim en tez ve hayırlı zaman da sana da nasip etsin canım. Dualarımdasınız...
kullanici ad degişir var oraya gir:)Bende degiştirmek istiorum ama beceremedim bir türlü. Nasıl yapıorsun?
34 ü doldurmak üzereyiz. 3 günde bir kontroller devam. Allah'a şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Sanırım 3 hafta sonra kızıma kavuşucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?