Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım bendede perde vardı hic korkulacak birsey değil aynı gun cıkıyorsun hastaneden benimde o yuzden dusmustu bebeğim hamile kalamıyordum ameliyatı oldum hemen hamile kaldim ama preeklampsi gecirdim bebeğim öldü
Başın saolsun canım bana bugüne kadar hiç perde var demedi Dr lar. Anestezi ye git dedi ama uyutuyorlar mı canım ya hiç bilmiyorum

Aynen bende senin gibiydim. Her ay adet olunca kaynar sular dökülüyordu başımdan. Adetime 10 gün kala başlıyordum test yapmaya. Hamile kalmadan bir önceki ay tatile gittik. Çok da güzel geçti o ay kesin olur dedim yine olmadı. Sonraki ay (5. Ay) evlilik yıldönümümüzdü plan yaptık haftasonu uzaklaştık evden. O ay tutundu meleğim bana. Ama yine aklımda hep vardı. Acaba olmuşumdur diye. O aya araba kullanmaya başladım ama o heyecan belki biraz kafamı dağıtmıştır.

Başın saolsun canım bana bugüne kadar hiç perde var demedi Dr lar. Anestezi ye git dedi ama uyutuyorlar mı canım ya hiç bilmiyorum
Canım ben rahim filmi cektirmedim ameliyat esnasında yapin ne yapcaksaniz dedim tamamen bayıltıldım 50 55 dakika sürdü ameliyat o gün akşam da ciktim hastaneden

Bende de pıhtılaşma çıkmıştı canım ve ben Allah'ım ne olur bir şey çıksın diye dua etmiştim hep. Çünkü her şey temiz çıkarsa sebepsiz olacak ve 2.defa gebe kaldığımda da sürekli stres yapacaktım, paranoyak olacaktım. Çok şükür ki en azından bir sebep çıkmış. Ve bu sebep karşısında da alabileceğin önlemler var çok şükür... Rabbim bir daha aynı acıları hiç birimize yaşatmasın...

İnşall
Insallah canım yaşatmasın Rabbim bende hep öyle diyordum bi sebep varsa cıksın rahminde perde var ama kesin sebeb bu diyemem ama riske atmayalım dedi. Pıhtılaşma içinde aspirin filan verecek sanırım korku içindeydim panik yapıyordum ama şükür herşeye Allah ım dermansız dert vermesin

Bugün hematolojiden sonucları aldım doktor kan pıhtılasması yok dedi bi sorun yok genetiktede herşey normalmiş bi sebebi yokmus bu sonucla yine yıkıldım enazından bi sebep olsaydı önlem alınırdı simdiden sonra hayatımda soru işaretleri olucak bi sonraki hamileliğimden daha cok korkuyorum doktor kadın doğum uzmanın uygun görürse herhangi bir sakıncası yok iğne kullanabilirsin önlem amaclı bakalım haftaya kadın doğum uzmanına randevum var o ne dicek sonuclara göre herşey Allahtan deyip rabbim böyle uygun görmüş demekten baska birşey gelmez elden hamile olan arkadasları tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı kucaklarınıza almanız nasip olur inşallah haberlerinizde bende cok mutlu oldum bizlerede umut oluyorsunuz

Geçmiş olsun canım bende pıhtılaşma testlerini yaptırdığımda genetik Dr u ben ilaç vermem ama kadın doğum doktorun uygun görürse verir dedi bende dün gittim perinatoloğa pıhtılaşma var sende dedi rahimde perdede varmış yarın film çekip onuda alacak. Perinatoloğa gidene kadar benimde cok kafam karışıktı. Ama doktorum rahatlattı cok canım sende gidince cok rahatlayacaksın emin ol Rabbim yardımcımız olsun aynı acıları yaşatmasın tekrar

Canım merak ettim hangi testler yapıldı sana? Şundan dolayı soruyorum bir arkadaşım da pıhtılaşma testlerini yaptırdım ama pıhtılaşma çıkmadı dedi. Sonra ben testlerin bir resmini istedim farklı testler yapılmış. Bana o testler de yapılmıştı ve her şey normal çıkmıştı. Daha derine inildiğinde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı. O sebeple pıhtılaşma çıkmayıp da sebepsiz kaybeden arkadaşlardan sonuçlarını görmek istiyorum her ihtimale karşın... Ben doktor değilim elbet ama pıhtılaşma ili ilgili çok araştırma yaptım, özellikle de testlerle ilgili. Sonuçlarına bir bakabilir miyim canım rica etsem...

Arkadaşlar ya burada bu pıhtılaşma olayını çok duydum.benimde yaptırmam lazımmı acaba? Dr Um senin Bebeğin sağlıkla Doğdu pıhtılaşma falan yok bosuna bunu kafana Sokma dedi. 2ayrı doktorla görüşüyorum ve birde perinatologla iletişimdeyim hatta Oğluma hamileyken gittiğim Dr.lar bunlar. Ne genetik test nede pıhtılaşma testi yapılacak bir durum yok.senin olayın binde bir de olsa Görülen bir durum , yani. Yürürken başına kiremit düşüp Ölmek gibi bir durum bu.olmaz mı olur ama çok çok düşük bir ihtimal dedi. Gittiğim hastaneden oğlumun kan ve idrar sonuçlarını istedim verdiler. Baya Detaylı bir inceleme yapıyoruz biz doğumdan sonra, hatta bazı genetik bulgulara bile Bakıyoruz dediler ve gerçekten testte belki 30 şey incelenmiş. Sonuclar hep normal normal nomal . Hatta doktor bana bazen tıp ın da yetersiz kaldığı durumlar olur ve bu durumda yapabileceğin oturup dua etmek dedi

Aynen öyle canım. Bence de senin yaptırmana gerek yok. Çünkü sen bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdin. Biz bebeklerimizi anne karnında kaybettik. O sebeple bu tip araştırmalar yapılıyor. Bizde bir problem var ki bu bebekler bizim bedenlerimizde öldüler. Ama senin bebeğin gayet sağlıklı dünyaya geldi ve ondan sonra maalesef kaybettin İstersen tedbir amaçlı yaptır için rahat edecekse...

Bende ayni durumdayim canim banada hic bi test yapilmadi 4 dr a gittim universtenin profuna ozelden randevu aldim gittim ama o da yaptirmadi test otopsimiz vardi bizim tani akcigerde enfeksiyon bu enfeksiyomda hemeb hemen her yeni doganda olurmus kimu kendiliginden atlatiyor kimi tedaviyle bizimki tedavi altindaydi ama malesef drlarfa bazen tip aciklayamiyor Allahtan dediler. Oglumun enfeksiyonuda yogun degil hatta dusuyormus o sabah kan testinde dahada dusmus iku gune taburcu ediceklerdi daja kotu durumdakiler yasiyormus. Cok ugrastim test yapsinlar diye ama yapmadilar

Birde eger pihtilasma olsa bebegin bu kiloda dogmazdi dediler. 39. Haftada 3.5 kilo dogdu oglum hatta ben son 10 gun az yiyodum dr kilosu 4 u gecer demisti nirmal olsun diye dikkat ediyodum etmesem 4 kilo olurdu sanirim. Zaten son muaynede nirmal olamiycagini soylediler hatta o zaman kilosu 3900 denildi ultrosonda catim darmis bebekte zayif olmayinca sezaryan oldum

Insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız uZun ve güzel Ömrü olan evlatlar. Bilemedim yaptırsammı

Aynı durumdayız demekki canım. Önlem alabilecek hiç bir sey yok . Benm bebeğimde 3264 gr 52cm doğmuştu.hatta doğum yaparken bi yandan da bakıyordum merakla acaba sağlıklı mı gelicek diye doğar doğmaz bu kocaman beden nasıl benim içimdeydi dedim. Doğumun Sırası var da ölümün yok işte. Bazen diyorum illa bir sebep aramamalıyım belki de diye

canım bence senin yaptırmana gerek yok. senin ki tamamen kader pıhtılaşma olsaydı bebeğini karnında kaybederdin çünkü. pıhtılaşma anneden bebeğe kan akışının gitmesini engelleyip bebeğin beslenememesi ve kaybedilmesi çünkü.. eğer pıhtılaşman olsaydı karnında kaybederdin. hee çok istiyorsan git yaptır ama. pıhtılaşması olupta bebeğini doğuranda birçok kişi var.. ben 40. haftamda kaybettim. çok daha önce doğabilirdi normal şartlarda ve doğum olsaydı bende pıhtılaşma olduğunu bilemeyecektim mesela..

canım son haftalarda pıhtılaşmadan kaybedilen bebeklerin kilosunda bi problem olmuyor genelde. her doktor başka birşey diyor. pıhtı olayı bi anlık birşey çünkü. bi anda pıhtı gitti plesantaya ve bebek beslenemedi o an. nefes alamadı belki, ve o minnacık kalpleri durdu benim oğlumda 3300 gramdı.. bende de pıhtılaşma çok çıkmadı gerçi, biraz çıktı ama orta düzey dedi doktor. benimkinin de sebebi hala tam net değil... ama yapılacak başka test yok dediler. bi sürü doktora gittimö, hatta çoğu doktor genetik testine bile gerek yok diyor...

yeni hamile olan arkadaşlar B BlackandBlack ; zelal41 doktora gittinizmi, ya da kandaki betahcg ler yükseldi dimi..hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruzz.darısı bizlere inşallah :)

Amin canım inşallah. Ben kan testini verdim sonucun çıkmasını bekliyorum. Bakalım Rabbim ne nasip ederse o olacak... Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin... Neden bilmiyorum sanki bu defa da olmamış gibi geliyor kimyasal gebelik gibi geliyor...

Haklısın canım .gerçekten kader. En iyisini Rabbim bilir .hakkımızda Herşeyin en güzelini nasip etsin insallah .

Hayır kötü düşünmek yok bak sonuclar tamda istediğimiz gibi çıkıcak gayet normal bi gebelik bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…