Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

böyle hissetmen çok doğal canım. biz doğana kadar hatta herzaman kaybetme korkusu yaşayacağız... öyle düşünmemeye çalış. eğer sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü olacaksa olsun zaten.

benim tansiyonum her akşam yükseliyor ne yapıcam kızlar.. limon suyu içiyorum geçiyor bu seferde çok uykum geliyor tansiyon yüzünden... erken yatiyorum kötüleşiyorum birden ya.. nabicam kızlar..
ateşim de yüksek hep.. kaç derece bilmiyorum..vucüdüm titreniyor ellerimde çok tuhaf his var
son 1 haftadir böleyim
B BlackandBlack hcg sonuçlarin nasıl şimdi? ben daha yaptırmadim. kasık agrimasi oluyor fakat ateşim yükseldiği içim yumurtam çatlamiş olabilirim..

Kızlar hcg sonucum 230.22 çıktı :) doktor beğendi sonucu ama salı günü tekrar yapmamı istedi testi. Sanıyorum Salı günü de yukselirse sonuç herşey iyi gidiyor demektir... Gulcin-84 canım sende de pıhtılaşma vardı sanırım. İlk gebe olduğunda doktorun sana da bu kadar sık hcg testi yaptırıyor muydu? İgneye başladım pazartesi bugün kan verdikten sonra kanım hiç durmadı. Normalde bir iki damla kanar dururdu. Şimdi 5dk falan kanı durdurmak için bastırdım... aspirin o kadar etkili değil ama iğne bayaa etkili...

çok sevindimm yasemincim:) inş sali günü dahga yüksek olur... rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş... bende kan verirken öle olmamiştir birden durmuştu durmayan pirtlaşma mi oluyor??

çok sevindimm yasemincim:) inş sali günü dahga yüksek olur... rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş... bende kan verirken öle olmamiştir birden durmuştu durmayan pirtlaşma mi oluyor??

Bilemiyorum ki canım. Ben her zaman yaşadığım ve bugün yaşadığım durumu kıyasladım sadece. Kullandığım iğne pıhtılaşmayı önleyici bir iğne ve bu sebeple kolum çok kanadı kan alındıktan. Ona yorum yaptım sadece. Aspirin kullanıyorum ben uzun zamandır ama aspirinde böyle olmamıştı hiç...

Ama sana şunu söyleyebilirim ki kanama olduğunda zaten kanın pıhtı oluşturup, kanamayı durdurması lazım. Bu normal olması gereken bir tepki. Ben pıhtılaşmayı önleyici iğne kullandığım için kanım durmadı, kanamaya devam etti...

doktora ne zaman gidiceksin canım peki. keseyi görmek için. hamileikte kan alma oluyor sonuçta . normalmi acaba. doktora bir sor bakalım.. bu kullandığın iğnenin dozuya da ilgili olabilir mi acaba. dozlara göredir heralde iğneler .

moralim çok bozuldu. ağlamak istiyorum hem de çokk. oğlum doğsaydı ismini ALİ koymak istiyordum. şimdi işyerindeki kız hamile oğlu olcak ve adını ALİ koyacakmış. ben napım şimdi. kendimi nerelere vurayım. öffffffffffffff öffffffff...

arkadaşina demiş miydin oğlum olursa ali koycam diye.. üzülme.. yine koyarsin.

Üzülme canim yaa yine koyarsin insallah :-( iş arkadaşın gelip gider, takma kafana

Bu coook güzel bir haber canım hayirlisiyla kucaginada almak nasil olsun insallah

Doktor pazartesi gittim canım. Hcg değerlerine göre zaman verecek. Salı günü testi tekrarla beni haberdar et dedi. Ne zaman gelmen gerektiğini Salı günü söyleyeceğim dedi. Vajinal ultrasonla bakmak istemiyor karından da hcg 4000 civarı olduğunda görünür dedi. Salı günü 1000 civarında çıkarsa cumartesi keseyi görmek için çağırır diye düşünüyorum. Bugün doktora görünmedim canım. Gittiğimde sorarım normal mi bu durum diye ama büyük ihtimalle normaldir diye düşünüyorum...

Bu coook güzel bir haber canım hayirlisiyla kucaginada almak nasil olsun insallah

Aminnn canım. Rabbim bir bir güldürsün biz melek annelerin yüzünü. Ben daha sahiplenemedim. Hala kaybedecekmisim gibi geliyor ya da baglanmaktan korktuğum için öyle hissediyorum...

Herhangi bir sorun bulunmadı diye niye üzülüyorsun.bana Dr um şöyle diyor her hamilelik süreci kendine özel diğeri ile kıyaslanamaz.sende bundan sonraki hamileliğinde hiçbir sorun yaşamayabilirsin bence olumlu düşünmelisin

Aminnn canım. Rabbim bir bir güldürsün biz melek annelerin yüzünü. Ben daha sahiplenemedim. Hala kaybedecekmisim gibi geliyor ya da baglanmaktan korktuğum için öyle hissediyorum...
bence bağlanmaktan korktuğun için. eğer nasip ederde hamile olursam diyorum ultrasona filan hiç bakmam heralde diyorum. hiç görmeyeyim diyorum

Amin canım. Sanırım bu duyguları hepimiz yaşıcaz, cok normal. Hareketlerini hissedince ona saglikli bir sekilde kavusmanin heyecanini yasarsin, korkularin biraz olsun azalir insallah. Bende iki gün önce test yaptim. Ikinci cizgiyi görür gibi oldum. Tabiki havalara ucuyordum. Sonra tekrarladım ve negativ cıktı. Bugünde adetim gelcek gibi görünüor. Bakalım bi gelsinde hormon haplarına baslıcam bu ay.

Rabbim hayırlıysa eğer nasip etsin inşallah canım. İnşallah bize güzel haberler verirsin :) Normalde BAT ne zamandı canım senin? Geçtiyse ve bugün gelmezse kan testi yaptırsana yarın :)

Rabbim hayırlıysa eğer nasip etsin inşallah canım. İnşallah bize güzel haberler verirsin :) Normalde BAT ne zamandı canım senin? Geçtiyse ve bugün gelmezse kan testi yaptırsana yarın :)
Benim düzensiz cnm. Bi 38. gün oluo bi 40. Bugün 41. Günümdeyim ve koyu akıntım var. Aksama kadar adetim gelir diye düsünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…