Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hemen geldim bak ya bi de klima varmış evde kalk hemen işini gücünü hallet spora başla .enerji patlaması yaşıyorum sanırım şimdi gidip plates yapıcam kardeşimin düğünü var 25 ağustosta ona kadar 2 kilo vermeye çalışıyorum malum bu zamana kadar bebek olcak diye diyet falan yapmadım şimdi madem olmuyor bari kendime çeki düzen vereyim dedim hadi kalk sen de spor yap

var ya olmaz olaydı. heheheh canım kocanın karışımlarını sen mi yedin naptın nerden bu enerji :9: evdemi yapıcaksın platesi? ya ben spora gidiyordum korunmayı bırakınca onu da bıraktım bu aralar çok hareket etmiyorum canım ya batıma bir hafta var e benim rahim şekli de malumunuz. ay ne güzel erkek kardeşinin mi düğün? benimde kardeşimin düğünü var oda 23 eylülde ondan önce bayramdada eşimin çooook yakın kuzeninin var bende dediğin gibi hamile olurum hamilelik adı altında kamufule ederim dedim ama napalım gitcem öyle kilolu kilolu :37::37: ay sen yap ama yaa fit hamile olursun ne güzel.

var ya olmaz olaydı. heheheh canım kocanın karışımlarını sen mi yedin naptın nerden bu enerji :9: evdemi yapıcaksın platesi? ya ben spora gidiyordum korunmayı bırakınca onu da bıraktım bu aralar çok hareket etmiyorum canım ya batıma bir hafta var e benim rahim şekli de malumunuz. ay ne güzel erkek kardeşinin mi düğün? benimde kardeşimin düğünü var oda 23 eylülde ondan önce bayramdada eşimin çooook yakın kuzeninin var bende dediğin gibi hamile olurum hamilelik adı altında kamufule ederim dedim ama napalım gitcem öyle kilolu kilolu :37::37: ay sen yap ama yaa fit hamile olursun ne güzel.
yok şekerim kız kardeşimin düğünü ( facete nişan fotoları var) .
spor yumurtalara da çok iyi geliyormuş ama bak hem kendini daha iyi hissedersin zorlamadan yumuşak sakin o zaman faydasını görürsün

calakaaan naber kuzucum .ben sabah kalktım ütü yaptım, yemek yaptım, camları sildim, ortalığı topladım, lavobaları ovdum, çamaşır astım. nasıl? iyi mi performans? sayende temizlik manyağı oldum .iyi oluyor ama hakkaten iyiyim alllah allah:44:o temizlik hastası kadınların neden öyle olduklarını anladım ben de öyle oldum .toz mu var itinayla alınır şekerim

maşallah maşallah :)))

spor yumurtalara da çok iyi geliyormuş ama bak hem kendini daha iyi hissedersin zorlamadan yumuşak sakin o zaman faydasını görürsün[/QUOT

hayırlı olur inşallah canım. bana iyi geliceğini hiç sanmıyorum ilk korunmayı bıraktığımız ay ben spor yapıyordum ve ondan önceki 1 ay da yaptım ama bana faydası olmuyor sanırım.

Son düzenleme:
spor yumurtalara da çok iyi geliyormuş ama bak hem kendini daha iyi hissedersin zorlamadan yumuşak sakin o zaman faydasını görürsün

çok güzelmiş kız kardeşin ya hayırlı uğurlu olur inşallah canım.

günün 2. yarısının sonundan tekrar merhaba o kadar uzun ki günler sanki 1 gün deil 2-3 gün yaşıyomuşum gibi geliyorbazen
spor gerçekten faydalı arkadaşlar ruhende bedenen de iyi hissettiriyor özelliklede yürümeyi tavsiye ederim haziran ayında yürüyüş ve diyetle 5 kilo verdim korunmayı bırakana kadar bedenimi hazırlamaktı amacım
benim yarın tam 3 ay bitecek eylülde bırakırız korunmayı diye düşünüyoruz ama tabi öncesinde bir doktora görünecez
sezaryen yerim bazen sızlıyor oda beni korkutuyor hayrlısı artıkk
daha foliğe başlamadım ben bu hafta içi aksilik çıkmasa gitmek istiyoruz..
doğa doktorunun dediklerine bayıldım güzel motive etmiş seni yaptıklarından ve enerjinden öyle gözüküyor:)

merhaba canım iyiyim hamdolsun nasıl gitsin valla çalışıyorum işteyim yazında pek gitmiyor ama :( napacan el mahkum valla artık hiç işe gelmek istemiyor canım allah biliyor kalbimi nedense hiçbirşey yapmak istemiyorum allahım güç versin hepimize inş. sen naptın nasılsın tatile geliyon mu istanbula gel biraz değişiklik olur senin için biraz hava değişikliği iyi gelecek nefes almaya çalış bakalım arkadaşım doktora gitmişin nasıl geçti sanırım biraz bekleme süresi vermiş gb sağlı olsun arkadaşım önce sağlık biliyorsun sağlığın yerinde olmayınca hiçbirşey olmuyor ...önce sağlık rabbim herkeslere ve bizlere önce sağlık sıhhat versin inş. arkasından da hayırlısından eli ayağı düzgün hayırlısından devletimize milletimize hayırlı olacak hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim cümlemize inş. kızlar allahım gönlümüzdeki güzellikleri nasip eder inş..

Evet aynurcum doktor bana bir az toparlanmam gerekdigini, gezmek,eglenmek,ve daha iyi seyler dusunmemi,tatilin i yi gelecegini soyledi.istanbulu iki gun icinde gezdik coook guzeldi,istanbul icin aslinda iki gun coooook az, ama ne yapalim buda iyi,simdi antalyadayim,gercekden burasi iyi geldi,ama tabiki nerde olursam olaim o hep benimle,kalbimde,ama egledigim ve guzel vakit gecirdigim icin kendmi suclu hiss etmiyorum cunku oglum benim mutlu olmami cok istiyor buna eminim.neyse hepinize sabir ve guzel gunler diliyorum.

Evet aynurcum doktor bana bir az toparlanmam gerekdigini, gezmek,eglenmek,ve daha iyi seyler dusunmemi,tatilin i yi gelecegini soyledi.istanbulu iki gun icinde gezdik coook guzeldi,istanbul icin aslinda iki gun coooook az, ama ne yapalim buda iyi,simdi antalyadayim,gercekden burasi iyi geldi,ama tabiki nerde olursam olaim o hep benimle,kalbimde,ama egledigim ve guzel vakit gecirdigim icin kendmi suclu hiss etmiyorum cunku oglum benim mutlu olmami cok istiyor buna eminim.neyse hepinize sabir ve guzel gunler diliyorum.

ohhh arkadaşım gez bakalım biraz değişiklik iyi gelecektir emin ol biraz zamana bırakalım kendimizi rabbimiz herşeylerin en hayırlısını biliyor hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inş...

Merhaba kızlar,
Ne var ne yok? Hepiniz iyisiniz umarım.
Ben ameliyat olmaktan vazgeçtim.Olumsuz düşünmüyorum,inşallah bu defa herşey yolunda gidecek.

Merhaba kızlar,
Ben ameliyat olmaktan vazgeçtim.Olumsuz düşünmüyorum,inşallah bu defa herşey yolunda gidecek.

merhaba canım nerelerdesin ya kaç zamandır yoksun. tatildemiydin. olumsuz düşünmediğine sevindim biliyorum ben ikinciye hepimizin yüzü gülücek.

merhaba canım nerelerdesin ya kaç zamandır yoksun. tatildemiydin. olumsuz düşünmediğine sevindim biliyorum ben ikinciye hepimizin yüzü gülücek.

Tatilden döneli oldu baya.Arada girdim ama denk gelemedik sanırım.İnşallah bu defa bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşacağız.
Sen nasılsın çalışmalar tam gaz devam mı ;)

Merhaba kızlar,

geçen hafta doktora gittim taş için ultrasona girdim taş maş yok e dedim doktora noldu bilmiyorum dedi :)))
nadiren de olsa düşebilir belki öyle olmuştur dedi
yani taşım yokmuş ama kafamda karıştı
taş olduğu anlaşıldıktan sonra kullandığım ilaçlar ağrılarımı kesmişti ağrıların sebebi başka diyelim çünkü yeni sezeryan olmuştum e ozaman ultrasonda çıkan taş neydi üffffffffff

geçen hafta doktora gittim taş için ultrasona girdim taş maş yok e dedim doktora noldu bilmiyorum dedi :)))
nadiren de olsa düşebilir belki öyle olmuştur dedi
yani taşım yokmuş ama kafamda karıştı
taş olduğu anlaşıldıktan sonra kullandığım ilaçlar ağrılarımı kesmişti ağrıların sebebi başka diyelim çünkü yeni sezeryan olmuştum e ozaman ultrasonda çıkan taş neydi üffffffffff

Başka bir hastaneye daha git canım.Olmadığından emin ol,çünkü safra taşı böbrek taşı gibi değil.Düşecek yeri yok,düşerse yine vücut içinde kanala falan düşüyormuş ki bu da çok tehlikeli oluyormuş.

Başka bir hastaneye daha git canım.Olmadığından emin ol,çünkü safra taşı böbrek taşı gibi değil.Düşecek yeri yok,düşerse yine vücut içinde kanala falan düşüyormuş ki bu da çok tehlikeli oluyormuş.

bende düşmez diye biliyorum gideyim bari eşimde kızacak yok dedi işte illa çıkaracan die :)))

Back
X