Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şiiişşşşt, çaktırmaaa. ben de evrene mesaj yollaya yollaya doğayı hamile bırakacağım
pöffff, yarın dr. maceram başlıyooor...![]()
uğurböcüküm günaydın hayırlı sabahlar işten önce sitedeyiz napalım burda rahatlıyoruz demi.....nasılsın
inayy senin BAT geldii vami bişilerrr veeee aynurr seninkide geldi ama sen 25inden önce sölemezsin
hadi güzel haber istiyoruz topikcekkk
şiiişşşşt, çaktırmaaa. ben de evrene mesaj yollaya yollaya doğayı hamile bırakacağım
pöffff, yarın dr. maceram başlıyooor...![]()
henüz birşeyler yok ama bu ay birşey olmaz sanırım çok dikkat etmedim yumurtlama günlerim tam kızın ameliyatı öncesiydi pek düşünemedik![]()
o iş hiçç belli olmaz inayım kısmette varsa oluveriri inş....
Anliyorum, ama benimki normal dogum olucakdi zaten, hersey yolundaydi,tam vaktinde sancilarim baslamisdi, once bana sabaha kadar surer dedi sora tekrar gitidiyimde aceleyle doguma aldi, bana cok fazla guc iyneleri yaparak, bebegimin bogulmasina neden oldu. Aslinda gercekdende sabaha kadar surmeliymis, sabaha kadar sancimi cekip tam acilis olmasi gerekiyordu. Sonradan bize daha once benim gibi dord anneyide boyle gozu yasli birakdigini soylediler, sanki onceden soyleseydiler nolurdu, bana kimse onceden soylemedi ama ben kimse benim yasadigimi yasasin istemiyorum, ve herkesi uyariyorum. Neyse ya seninde dedigin gibi oyle yada boyle olan bize oldu, bizim canimiz yandi, ama bir sey daha var o bebekler o dunyada bizim sifaatcimiz olucaklar, ama o doktorun cezasini cok fena verecekler.
Bir sey daha soyliyim benim bidliyim sezeryan olunca vaktinden 2 hafta once yapilmali? Bizim gelin iki bebegide oyle oldu. Ne diye tam 40. haftaya kadar beklemislerki? Ayrica 40. haftan dolduysa sancilarin baslamamismiydi?
evt herkes aynı şeyi söledi benim oğlum 38 haftalıkken 3700 dü ben normal istedim hep ama doktor normal çok zor çatın çok dar dedi hemde kafası hiç aşağı inmemişti ama bi sorunda yok bekleyelim dedi bizde bekledik ...![]()
evt herkes aynı şeyi söledi benim oğlum 38 haftalıkken 3700 dü ben normal istedim hep ama doktor normal çok zor çatın çok dar dedi hemde kafası hiç aşağı inmemişti ama bi sorunda yok bekleyelim dedi bizde bekledik ...![]()
E YUH YANİ 3700 KİLOLUK BEBEĞİMİ KAYBETTİRDİLER CANIM YA, OF OF BENİM Kİ KORDONDAN 34 HAFTADAN SONRA HİÇ KİLO ALMAMISTI 2,200 DE KALMISTI, GERÇİ ÖMRÜ VARSA 700GR BEBEKLER BİLE YASIYOR, KADERİMİZDE BU ACI VARMIS ÖTESİ YOK ELDEN HİÇ BİR SEY GELMİYOR MALESEF, BENİM Kİ DOKTOR HATASI KESİNLİKLE TANSİYONUM VARDI DEFALARCA YALVARDIM DOKTORA BEBEĞİMİN KİLO ALIMI AZALDI DEDİM YOK YOK HERSEY İYİ DERT ETME DEDİ BANA, ŞİMDİ SAĞOLSUN DOKTORUM HERGÜN DERT EDİCEM ÖMRÜM BOYUNCA
kızlar bugün benim doğum günüm ama en berbat doğum günümü yasıyorumkayınvaldemler geldi sabah zaten birsey yapıcak olsaydık bile onların varken yapamayız, ayrıca içimden de gelmiyor, ama gene de doğum günümü evde kayınvaldemlere hizmet ederek geçirmek istemezdim
(((
canım benim Rabbim sabrını arttırsın yüreğini ferahlatsın inşaallah bencede çok duymuşsundur bu lafları ama çok şükürki kucağın boş kalmamış evinin kapısından içeri kucağın boş girmemişsin şükretmelisin bence benim ilk bebeğimdi bende herşeyini hazırlamıştım evimin kapısından içeri kucağım boş karnım boş girmek çok zordu(
hastanede geçirdiğim gün çok zordu herkes bebeğini alıp odasına geçti benim yanımda annem vardı sabaha kadar o bebekler ağladı ben ağladım hep dua ettim oğlumu bana bağışla diye hayırlısıyla diye ama 2 gün dayanabildi kuzucum...hep hayırlısını istedik muhakkak vardır bundada bir hayır diyoruz ve sabrediyoruz Rabbim nefsimize uydurupta isyan ettirmesin...
Amin allah herkese sabir versin bir daha bununla sinamasin.. Tesekkur edrim
Benimkisi 3300 du, catimda baya normaldi hatta doktorum kendisi sen bununla hatta 4 kilo bile dogurursun demisdi. 10 nisanda ultrasonla bakdilar, aslinda 18 i tahimini dogum vaktimdir 10 nisanda bakdilar ve basi tamamen inmis 18 ne kalmaz iki uc gune gelir demisdi, tam 13 u aksam uzeri sancim basladi, az once anlatidgim gibi isde guc iyneleri yapib bebegi tamamen cata indirib orda bogdular. Off neyse anlatdikca o geceyi hatirliyorum, ve hala butun bunlari yasadigima inanamiyorum. Neyse elbet Allahin bir bildigi varmis, her kotu bildigimizin altinda iyi birseyler mutlaka vardir. Allah hepimmizin yardimcisi olsun. Bana herkes eger iyi bir doktorum olursa cok rahat dogura bilecegimi soyluyorlar, ama ben ayni seyleri yasamakdan o kadar cok korkuyorum ki, bu defa alah kismet ederse sezeryan olmayi dusunyorum.
Kızlar bugün benim doğum günüm ama en berbat doğum günümü yasıyorumkayınvaldemler geldi sabah zaten birsey yapıcak olsaydık bile onların varken yapamayız, ayrıca içimden de gelmiyor, ama gene de doğum günümü evde kayınvaldemlere hizmet ederek geçirmek istemezdim
(((
E YUH YANİ 3700 KİLOLUK BEBEĞİMİ KAYBETTİRDİLER CANIM YA, OF OF BENİM Kİ KORDONDAN 34 HAFTADAN SONRA HİÇ KİLO ALMAMISTI 2,200 DE KALMISTI, GERÇİ ÖMRÜ VARSA 700GR BEBEKLER BİLE YASIYOR, KADERİMİZDE BU ACI VARMIS ÖTESİ YOK ELDEN HİÇ BİR SEY GELMİYOR MALESEF, BENİM Kİ DOKTOR HATASI KESİNLİKLE TANSİYONUM VARDI DEFALARCA YALVARDIM DOKTORA BEBEĞİMİN KİLO ALIMI AZALDI DEDİM YOK YOK HERSEY İYİ DERT ETME DEDİ BANA, ŞİMDİ SAĞOLSUN DOKTORUM HERGÜN DERT EDİCEM ÖMRÜM BOYUNCA
doktorum ondan şaşırdı zaten o kadar hastam var dedi senin kadar herşeyi harika olan çok az dedi hiç konduramadım böle bişiyi dedi ama sonuçta sebebsiz ölüm yani kaç doktora da sorduysam sonrasın da kimsenin hiç fikri yok...hep başa dönüyorum sorular kafamda bitmiyo acaba ne olduki falan die sebebini bilseydim de ne değişirdi bilmem ama gerçekten büyük şok yaşadıkk...ama şimdi yeni umdumuz var şükürler olsun ki inş bu kez herşey güzel olucak inş.........
![]()
Benimkisi 3300 du, catimda baya normaldi hatta doktorum kendisi sen bununla hatta 4 kilo bile dogurursun demisdi. 10 nisanda ultrasonla bakdilar, aslinda 18 i tahimini dogum vaktimdir 10 nisanda bakdilar ve basi tamamen inmis 18 ne kalmaz iki uc gune gelir demisdi, tam 13 u aksam uzeri sancim basladi, az once anlatidgim gibi isde guc iyneleri yapib bebegi tamamen cata indirib orda bogdular. Off neyse anlatdikca o geceyi hatirliyorum, ve hala butun bunlari yasadigima inanamiyorum. Neyse elbet Allahin bir bildigi varmis, her kotu bildigimizin altinda iyi birseyler mutlaka vardir. Allah hepimmizin yardimcisi olsun. Bana herkes eger iyi bir doktorum olursa cok rahat dogura bilecegimi soyluyorlar, ama ben ayni seyleri yasamakdan o kadar cok korkuyorum ki, bu defa alah kismet ederse sezeryan olmayi dusunyorum.
çok doğru bi cümle sölemişin cnm her kötü bildiğimizin altında iyi birşeyler vardır her hikmetinde bi hayır vardır tabiyki çok acı eminim hepimizde öledir o doktorun malasef deyişi milyonlarca kes kafamızda tekrarlanıyo her seferinde aynı acıyı veriyordur ama halimize şükürler etmeliyis sağlıklıyıs Rabbim nasip ederse yeniden anne olucaz inş....
Kızlar bugün benim doğum günüm ama en berbat doğum günümü yasıyorumkayınvaldemler geldi sabah zaten birsey yapıcak olsaydık bile onların varken yapamayız, ayrıca içimden de gelmiyor, ama gene de doğum günümü evde kayınvaldemlere hizmet ederek geçirmek istemezdim
(((