Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar calakanın çoook selamı var sizlere .taşınmış ama daha yerleşememiş kayınvalidesinde kalıyormuş, evde interneti yokmuş daha da uzun süre olmaz heralde diyor . yeni bir haberi yok ,olursa söylerim ben size ,sizi özlemiş. (calakandan haberleri dinlediniz ,şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz....):52:

tobeguk valla benimde aklımdasın canım ya, aynen ben de senin gibi nur topu bir kiste sahipim rahmimde 4cm benimkisi, aynen bende senin gibi kilolarımı veremedim, ama bugün yürüyüşlere baslıcam insallah sen de yürü,kız birbirmizi gaza getirip verelim su kiloları
canııım ama seninki daha çok yeni. ben doğumdan sonraki 3 ay hamile karnımla gezdim. sonra karnım indi. benim 9 ay olduuu:52::52::52: ay valla hiiiiç kimse gaza getiremez beni mevzu yemek olunca:50::50: ama yürüyüşü severim, yürüyebiliriz yani. ama bi iyileşeyim de....
kızlar calakanın çoook selamı var sizlere .taşınmış ama daha yerleşememiş kayınvalidesinde kalıyormuş, evde interneti yokmuş daha da uzun süre olmaz heralde diyor . yeni bir haberi yok ,olursa söylerim ben size ,sizi özlemiş. (calakandan haberleri dinlediniz ,şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz....):52:
biz de onu özledik.. bir yerlerden internet bulup uğrayabilse keşke.. allah kolaylık versin bakalım.

kızlar bana bi siteden mail geliyor mailin geldiği yer bi kişisel gelişim sitesi . "evren " adına gönderiyorlar mesajları bana bu hafta şöyle demişler:

İstiyorum ama olmuuyyoooo... En çok duyduğum cümle sevgili doğa

Hatta belki senden bile duymuşumdur bir iki kere ;)))

Benden istemeyi, cep telefonundan numara çevirmek gibi düşün.

AMA

Kapsama alanında olmak zorundasın. Benim kapsama alanımda olmak ise çok kolay.

Cep telefonunda 4 tane bar görürsün ya sana alan içinde olup olmadığını gösterir. Aynı sistem bende de var. Sadece biraz farklı.

Hemen test edelim bakalım sen alanın içindemisin.

Şimdi bir isteğini düşün... İyice düşün.. Detaylı düşün.. Tüylerin diken diken,

Kolların tavuk götü gibi oldu mu? İşte o zaman seni çok net duyabiliyorum.

Bu durum dışında kalan isteklerse, benim için sessiz film sen de Çarli Çaplinsin.

Ben izlerken eğleniyorum ama seni bilemem ;))))

Aloo... alooo... aloooo doğa, sesim geliyürmüüüüü

Öptüm valla

Evren
tobegüüüüük tam senlik doğru mesaj ne dersin şekerim?:1:

canııım ama seninki daha çok yeni. ben doğumdan sonraki 3 ay hamile karnımla gezdim. sonra karnım indi. benim 9 ay olduuu:52::52::52: ay valla hiiiiç kimse gaza getiremez beni mevzu yemek olunca:50::50: ama yürüyüşü severim, yürüyebiliriz yani. ama bi iyileşeyim de....

ay canım zaten bende sana bunları yazdıktan yaklasık 30 saniye sonra 4 tane lahmacunu mideye indirdim,ama küçüklerdi:))) şimdi yürüyüşten geldim, sanırım ancak yarım lahmacun gitmiştir sadece:)) galiba bende mevzu yemek olunca gaza gelemiyorum biiri bizi durdursun

kızlar ne diyorum biliyormusunuz kızım 1 gün aklımdan cıkarmı acaba, geçtim bir günden,bir saat unuturmuyum onu, hadi bir saati geçtim 1 dakka baska seyler düşünürmüyüm diyorum...
olmuyor bir an bile baska sey düşünemiyorum, bir saniye bile cıkmıyor aklımdan,sonra ultrason resmine bakıyorum kızımı neden unutamadığımı anlıyorum,çünkü o kadar güzel ki o kadar masum ki ve o kadar melek ki evet o kadar melek ve hep melek olarak kalıcak,hata benim kimsenin değil onu hep şans meleğim diye sevdim cok ugurlu geldi bize, melek kızım diye diye melek ettim yavrumu güzeller güzelimi, cok özlüyorum onu, annelik bu demekki biz hepimiz anneyiz,nurlar içinde yatsın melek yavrularımız, anneleri sadece melek yavrularını düşünüyor ve biz onları cok seviyoruz ve hep cok sevicez
onlar hep cennette mutlu olucaklar, hep gülücekler
peki ben neden aglıyorum kızım hep mutlu olucak diyemi yoksa ben hep mutsuz olucam diye mi

dün gece gene rüyamda kızımı gördüm, bu gece gene görsem keşke, rüyalarda bile kızımla yasamak beni mutlu eden tek sey

cok özlüyorum cok,cok aglıyorum cok, cok gücsüzüm cok caresizim cünkü bir tek ölüme care yok, hala inanamıyorum onu kaybettiğime

bugün annem aradı ve bir kadınla tanısmıs kadının kızı 3.5 yasında bebeğini kaybetmiş, sonra gene cocuğu olmus o da bir anda 4 aylıkken ölmüş doktor yüreği catlamıs demiş, sonra gene doğum yaparken 3. kuzusunu kaybetmiş, kadın tam aklını yitirirken gene hamile kalmıs ve suan 3 cocuğu varmıs hatta şimdi dert yanıyormus cok yaramazlar yetişemiyorum diye, ve kızlar o kadar ssevindim ki kadın için insallah bizde yeni yeni bebeklerimizin yavrularımızın peşinde kosarken acılarımızı unuturda cok yaramazlar diye dert yanarız insallah kader arkadaslarım can dostlarım benim, Allah sadece beni değil sizleri de güldürsün insallah, iyiki varsınız,kimseye anlatamadıklarımı sadece sizinle paylasıyorum,insallah son üzüntümüz olur canlarım,bu gece gene efkarlıyım biraz, ama olucak umutsuzluk en büyük düşmanımız, ona yenilmek yok, olucak, hepimiz hamile kalabildik doğurabildik gene doğurucaz ama bu sefer mutlu sonla biticek hikayelerimiz

kızlar bana bi siteden mail geliyor mailin geldiği yer bi kişisel gelişim sitesi . "evren " adına gönderiyorlar mesajları bana bu hafta şöyle demişler:
İstiyorum ama olmuuyyoooo... En çok duyduğum cümle sevgili doğa
Hatta belki senden bile duymuşumdur bir iki kere ;))
Benden istemeyi, cep telefonundan numara çevirmek gibi düşün.AMA
Kapsama alanında olmak zorundasın. Benim kapsama alanımda olmak ise çok kolay.
Cep telefonunda 4 tane bar görürsün ya sana alan içinde olup olmadığını gösterir. Aynı sistem bende de var. Sadece biraz farklı.
Hemen test edelim bakalım sen alanın içindemisin.
Şimdi bir isteğini düşün... İyice düşün.. Detaylı düşün.. Tüylerin diken diken,
Kolların tavuk götü gibi oldu mu? İşte o zaman seni çok net duyabiliyorum.
Bu durum dışında kalan isteklerse, benim için sessiz film sen de Çarli Çaplinsin.
Ben izlerken eğleniyorum ama seni bilemem ;))))
Aloo... alooo... aloooo doğa, sesim geliyürmüüüüü
Öptüm valla
Evren
tobegüüüüük tam senlik doğru mesaj ne dersin şekerim?:1:
aynen bacım. ben namaz sonunda (hani şu 40 yılda bir kıldığım!!) dua ederken ahanda tam o tüylerim tavuk dötü gibi olup, kalbim sıkışıp titreyip kendine gelecek kadar içten dua edebildiğimde "hah, tamam şimdi oldu" diyebiliyorum.
öptüm seni evren...:34::34::34::34:
ay canım zaten bende sana bunları yazdıktan yaklasık 30 saniye sonra 4 tane lahmacunu mideye indirdim,ama küçüklerdi:))) şimdi yürüyüşten geldim, sanırım ancak yarım lahmacun gitmiştir sadece:)) galiba bende mevzu yemek olunca gaza gelemiyorum biiri bizi durdursun
4 lahmacun ha:130::130: bendensin bebeğim....

inaaaay, bakan açıkladı... kızını iş yerine yakın okula yazdırabiliyorsun artık. bilgine.....

inaaaay, bakan açıkladı... kızını iş yerine yakın okula yazdırabiliyorsun artık. bilgine.....

duydum tatlım yakınımdaki okul yarım gün ve işyerimde hergün yanımda beklemesi gerekecek onuda sorun yaparlar burda diye düşünüyorum...yan komşum ilgileniyor şimdilik onun kızıyla aynı sınıftalar

bu arada
canım lahmacun istedi:52::52:

Kızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok...... Ne yapıyorsunuz yoğunluktan sizlerle ne yazı yazabildim ne cavap verebildim hepinize teşekkür ederim destekleriniz için allah bu hayırlı günde yüzlerinizi güldürsün inş... Sabredelim kızlar güzel günler çok yakın bu çektiğimiz acıların mükafatını görecez inş. Hayırlı bir şekilde yeterki sabredelim hep birlikte sabredelim ki.....daha güçlü olalım....tutun ellerimden

Kizlar nihayet Ozay sayesinde takvimi eklemeyi basardim. onumuzdeki ay sizlerin isimleri altinda o takvimi gormeyi istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm.. Allahim duy sesimi lutfen. Duymusdumki, hamile kadinlar ne isterlerse o olurmus. Ben hem melek annesi hemde hamile biri olarak tum kalbimle bunu istiyorum. Sizlerin ve canim ablamin bir bebegi olmasini diliyorum. (Bu arada ablam tam 11 senedir evli ve bebegi olmuyor:( Hergun namazda silzer ve onun icin bol bol dua ediyorum.

Kizlar nihayet Ozay sayesinde takvimi eklemeyi basardim. onumuzdeki ay sizlerin isimleri altinda o takvimi gormeyi istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm.. Allahim duy sesimi lutfen. Duymusdumki, hamile kadinlar ne isterlerse o olurmus. Ben hem melek annesi hemde hamile biri olarak tum kalbimle bunu istiyorum. Sizlerin ve canim ablamin bir bebegi olmasini diliyorum. (Bu arada ablam tam 11 senedir evli ve bebegi olmuyor:( Hergun namazda silzer ve onun icin bol bol dua ediyorum.

saol canım duaların için inşallah ablanada en kısa zamanda bir bebek nasip eder Rabbim...
maşallah sana ve bebişine :nazar::nazar:

saol canım duaların için inşallah ablanada en kısa zamanda bir bebek nasip eder Rabbim...
maşallah sana ve bebişine :nazar::nazar:

Amin insallah. Ee sen neler yapiyorsun? Siz bir briinizi hic gordunuzmu burdaki arkadaslarla yoksa hepiniz ayri ayri sehirlerdenmisiniz? Herhalde en uzakda olaniniz benim:)

ay şöle börek yapsam yanında güzel yoğurtlu bi salata yanına zeytinli mayalı poğça yanına güzel bi pastaa kurabiyeler bide güzel çaaaaaay hep beraber toplansaaaaaak ne güzel olurdu:):52::52:

Ayyy simdi bayilicagim. Ya gercekden keske bir gun sizlerle bulusma sanisimiz olsa. Sen Turkiyenin neresindesin?

Back
X