Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

selam kızlar...

haberimi sizinle paylaşmak istedim, testim pozitif çıktı..
Allahım hayırlısıyla da tamamına erdirir inş..
Hayırlısıyla tez zamanda bekleyenlerin güzel haberlerini almak nasip olsun inş..
çok sevindim canım:46::46::nazar::nazar: umarım bu sefer sağlıcakla alırsın bebişini kucağına :emir_bebek:

kızlar ben iyi değilim ya sizinle paylaşmak istiyorum biz denemeye başlayalı 8 ay oldu biliyorsunuz ve bugün yine regl oldum .bugünkü reglim çok sıkıntılı oldu onu sonra anlatırım. az önce eşimle tartıştık .ben umudumu yitirmek üzereyim benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor bu hissimi eşimle paylaştığımda senin zaten bütün dediklerin oluyor bunu da demesen keşke diye üzerime geldi .ne yapıcam bilmiyorum yarın psikoloğa gidicem bi faydası olur umarım yoksa kafayı yemek üzereyim:14:

kızlar ben iyi değilim ya sizinle paylaşmak istiyorum biz denemeye başlayalı 8 ay oldu biliyorsunuz ve bugün yine regl oldum .bugünkü reglim çok sıkıntılı oldu onu sonra anlatırım. az önce eşimle tartıştık .ben umudumu yitirmek üzereyim benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor bu hissimi eşimle paylaştığımda senin zaten bütün dediklerin oluyor bunu da demesen keşke diye üzerime geldi .ne yapıcam bilmiyorum yarın psikoloğa gidicem bi faydası olur umarım yoksa kafayı yemek üzereyim:14:

ayyy aynı benim kocam ben bişey söyleyesiye açtın şom ağzını olsada olmayacak diye başlarrr
olacak tatlım hepimizin bebişi olacakkk burda bebişlerimizden bahsedececeğizz doktorun ne demişti hatırlıyormusun ben hatırlıyorum....
mutlaka faydası olur git bencede psikologa birde kuran biliyorsan oku namaz kıl nasıl rahatladığına inanamayacaksın
birde korkularının üzerine git bak ben yine yenidoğanda başladım çok iyi geldi diyebilirim çalışmadan öncekinden çok daha iyiyim diyebilirim
allahım yardımcın olsun

:nazar: AYŞEM................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ:nazar::nazar:
:nazar:VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz:49::49:
:nazar:UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:):49::49:
:nazar:24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu:49::49:
:nazar:ASESULFAM...............Evvvveeeeettt 5. hamişimiz hayırlı uğurlu olsun:52::52::52::49::49:
:nazar:CALAKAN..............:38:çalışmalara başladı:46:................BAT:NERELERDESİNN ARKADAŞIMM:36:
:nazar:DOĞA....................:38:çalışmalara başladı:46:..................BAT:UMUT HEP VARR:21::21:
:nazar:AYNUR...................:38:çalışmalara başladI:46:..................BAT:BİTKİLERDE ŞİFA VARmışşş:30::30:
:nazar:İNAY......................:38:çalışmalara başladı:46:...................BAT:16.10.2012 KIRMIZILARDAN KORKMUYORUZZZ:33::33:
:nazar:ÖZAY.....................:38:çalışmalara başladı:46:.....................BAT:29.09.2012 BELİRTİM YOKKKK:43::43: AMA UMUDUM VAR:52::52:
:nazar:TUBEGUK.................:38:çalışacakkkkkk hep beraber bekliyoruzz:46::46::46:...................BAT:08.10.2012HAYDİ TUBEGUK HAYDİİİ
:nazar:MELEKYAVRUSU.........beklemede:ssz::ssz:SONNNNN 3 AYYYYcık
:nazar:MELEKANNESİ.............beklemede:ssz::ssz:
:nazar:HANNEM.....................beklemede:ssz::ssz:

doğacım bizde cok iyi anlasıyorduk bayadır ama pazar bir kavga ettik eşimle bir kavga ettik neler neler dedik, o bana dedi bende ona, ama aksama giydim cicilerimi kapıda bekledim, barısalım diyemi yaptın dedi evt dedim iyi düşünmüssün dedi, sonuc barıstık, sen de benim gibi yap, dünyayı da umursama neden olmasın canım bu bir aksilikti hep seni bulmayacak merak etme, eşinle mutlu olmaya calıs çünkü ikinizde cektiğiniz acılardan dolayı kavga ettiniz bence, sahsen bizim ki ondan oldu sinirler harap oluyor kimseye belli etmeyeyim derken birbirinden cıkartıyorsun acını, ama eşin unutmazsa sen unut barıs eşinle mutlu olmaya bak canım.... ah işte bebeklerimiz olsaydı bu dertler olmayacaktı, bende pazar deli gibi agladım benim cocuğum olmayacak ben ne biçim kadınım diye, benden sonra evlenenler ikinciye hamile ben 3 hamilelikle bir cocuk doğuramadım diye yedim kendimi sonra ilacımı aldım rahatladım sende git psikiyatriste, ayrıca hamile kalma zamanı önemli değil bebek senin rahmin ne zaman iyiyse o zaman gelecektir unutma sonucta sen daha önce hamile kalabildin unutma... seni ccok seviyorum öpüyorum üzme kendini sakın yeterince üzüldük baska dertler de yüklenme kendine...

canim hemen umutsuzluga kapilma, bundada vardir bir hayir...kafandakileri silebilsen rahatlasan inan daha kolay olur senin icin.
yoksa ovulasyon testini birde dene diyecegim.. rabbim hakkinda hayirli evlatlar nasip etsin insallah cümlemize...

ayşem nasılsın muhammed emin nasıl çıktımı küvezden????

iyim canim hastaneye git gel yapiyorum sonra ev isi cocuklar derken aksam oluyor...
oglumda iyi küveze hic girmediki.. normal bebek yataginda emmesi gereken miktari emse hemen cikacakta henüz hepisini bitiremiyor teyzesi yoruluyor sonrada uyuyor...

iyim canim hastaneye git gel yapiyorum sonra ev isi cocuklar derken aksam oluyor...
oglumda iyi küveze hic girmediki.. normal bebek yataginda emmesi gereken miktari emse hemen cikacakta henüz hepisini bitiremiyor teyzesi yoruluyor sonrada uyuyor...

tamam canım tekrardan geçmiş olsun hastanede deyince küvezdedir belki diye sormuştum.. az kaldı kavuşmanıza desene göbek adı umut olsun bizim umudumuzz biz öyle diyoruz ona bu topicte okumuşsundur
haydi darısı bizlere artıkınn

tamam canım tekrardan geçmiş olsun hastanede deyince küvezdedir belki diye sormuştum.. az kaldı kavuşmanıza desene göbek adı umut olsun bizim umudumuzz biz öyle diyoruz ona bu topicte okumuşsundur
haydi darısı bizlere artıkınn

insallah canim. rabbim hepimizin gönlünde olani kollarimiza versin... umutsuz yasanmaz olsun umudumuz... rabbim kisa zamanda hepinizin umudunu verir insallah...

selam kızlar...

haberimi sizinle paylaşmak istedim, testim pozitif çıktı..
Allahım hayırlısıyla da tamamına erdirir inş..
Hayırlısıyla tez zamanda bekleyenlerin güzel haberlerini almak nasip olsun inş..

gözün aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmanı nasip etsin...

arkadaşım gözümüz aydın olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.. darısıda biz melek annelerinin başına olsun hayırlısıyla allah izin veririse çok sevindikkkk 4 . gebişimiz haaa hadi bakalım daha nice gebişlere allah izin veririse hadi inay senide bekliyoz 5. sıraya koyalım mı yoksam...........?

tatlım bu ay ben korunucam galiba bilmiyorum bellide olmaz kafam karışık....

inaaaay, nerdesin kız??? bugün pazartesi, izinli de değilsin? hiç uğramamışsın, iyisin değil mi???

iyiyim tatlım dün yoğundum sadece okudum :)))

akşam, hamile kalırsam kızlara nasıl duyurayım diye düşünürken buldum kendimi :52::52::52:
bikaç fikrim var bakalım :37:

:1::1:benim kız zırt pırt hastalanıyo ne verim
bide ben kafama göre arada prozac içiyorum (çaktırma) bişi olur mu??
bilgilerinize arz olunur.....:52::52:

Son düzenleme:
aynen canım yeter ki allah ol desin önünde ne durur ki insallah hepimiz tez zaman da alırız bebeklerimizi kucaklarımıza, sabah eşim dediki eger yeniden hamile kalırsan bir anda unuturuz hemen yeni bebeğe odaklanırız üzme dedi, ama bir daha hamile kalırsan dünya yansa umursamayacaksın diyor bana

Umarim esin hakli cikar, ama bence oyle olmuycakdir. Inanki unutmak o kadar zorki. Ben bu bebek icin Allahima hergun binlerce kez tesekkur ediyorum, ama oglumu da tek bir gun bile aklimdan cikaramiyorum. Onu dusunduyumde gozlerimin dolmadigi bir an bile yok. Nasil unuta bilirim ki, melegimi. Ama umarim en kisa zamanda hamile kalirsin ve gercekden esin dedigi gibi olur.

aynur, melekyavrusu, melekanası siz nasılsınız kızlaar???

ay ben çok yorgunum kızlar, akşama kadar dersim vardı bugün... daha yemek yapacağım....:52::52: hayrına kocama bi tabak yemek verseniz ya ben de yemek yapmaktan kurtulsam...
yerimden kalkasım yok ya pek bi konuşasım var galibaaaa...
neyse öpüyorum hepinizi, hepiniz benim bebeklerimsiniz:37::37::37:[/QUOTE]

tobeguk nasıl olalım tatlım olduğum hala bin şükür diyorum allah beterlşerinden korusun cümlemizi inş.. hayırlısıyla beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç birşey yok ...
valla ne spor yapmaya nede rejim yapmaya mecalim var... herşey bizden geçmiş anacım.....allahım inş. hayırlısıyla tüm meleklerimizin hatrına bizleri tez zmanda sevindirsin kızlar....bu enbüyük sevincimiz olur herhalde..

Pozitiv dusun, tabiki senin cocugun olucakdir. Ben ogluma hamileyken o kadar aptalca seyler dusunyorudumki, gercekde oldu. Durduk yere surekli ya onu doguramazsam, ya onu dogurmaya gedipde eve elim bos gelirsem gibi seyler soyleyip duruyordum ve aynen oyle oldu. Bebegimi kaybetdikden sonra okula gitmem gerekdigi halde gitmedim, herkes nasilsa iki ay sonra okullar acildiginida gitmen gerekecek dedi, bense icimden hep kendi kendime ya o zaman zaten insallah tekrar hamile olucagim icin kolay olur gitmem diye dusunyordum, bazen kendi kendime sasirityordum neden bu kadar emin oluyorum diye, megerse Megerse evrende dusunduyumuz, olmasini istedigimiz ve istemedigimiz hersey oluyormus. Gercekden de oyle oldu okula gitdigimde hamlieydim yine zordu benim icin ama en azindan artik bir umudum vardi. Lutfen ne olursa olsu umudunu asla kaybetme. Simdi sana bir link yolluycam belkide biliyorsundur ama bence onu izle, dusunce tarzinin deyisecegini umuyorum. Sadece guzel dusunmeliyizki guzelde olsun.

iyyis napalım tembelim çalışmak istemiyorum bugün...
yarında....
öbürgünde.....
:52::52::52::52::52::52::52:

Yaa bende oyleyim, o kadar shikayet etdim yok istemiyorum derse gitmek, yok falan yok filan, derslerim azaldi haftada iki defa gidiyorum, aslinda boylesi cok daha iyi ama para konusunda cok ama cok kotu:( sen ne is yapiyorsun?

Back
X