Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

doğum iznimi kullandım.nöbet konusunda da rahatım şimdi. saolasın. inşallahhh bu gece rüyamızda bebişlerimizi görelim. herkese güzel uykular....okulla anlaşması olan hastane ne demek tobeguk????????????ben mi yanlış anladım yoksa devlet hastanesi ya da fakülte mi kastettiğin?

yanlış okumuşum devlet has. kastetmişs hamileyken nöbet konusunda ben özelden almıştım. boşşş verrr gecen geçti. napalım.
zaaten fakülte beni görünce direk heyete bağladı:)

sayfamız sessizlesti ya:((((

cerencim Allah sabır versin benim de tam 3 ay oldu arkadasım napalım dayanmak cok zor ama kaderimiz bu cekmek zorundayız, keske baskka haberlerde tanısaydık birbirimizi ama insallah son acımız bu olur canm

neşe katalaım o zman sayfamıza biraz arkadaşlar herkese günaydınlar.....

selam kızlar......
kuzenim 26 haftalıkken doğurduğu bebeğini nihayet evine getirdi......
ne mutlu ona sağlıkla büyüsün inşallah....
benimkide 26 haftalıktı oysa.....
dipteyim sondayım depresyondayımmmmmmmmmmm

selam kızlar......

çok sevindim canım ALLAH sağlıklı ömür versin bebişe inşallah bizede nasip etsin ama bizimkisi artıkınn aylarını günlerini tamamlar sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah

Ahh inaycım işte nasip varmı ötesi hayrlı olsun bebeğiniz insallah bir önce toparlanır, bak benim 37 haftalıktı ne oldu,senin 26 haftalıktı ne oldu, nasip baska ötesi yok

yanlış okumuşum devlet has. kastetmişs hamileyken nöbet konusunda ben özelden almıştım. boşşş verrr gecen geçti. napalım.
zaaten fakülte beni görünce direk heyete bağladı:)
yok canım devlet hastanesi olma şartı yok. sgk ile anlaşmalı özel hastanelerden de aldığın raporlar geçerlidir. aklında bulunsunda ilerisi için yanlış yönlendirmiş olmayayım..
neşe katalaım o zman sayfamıza biraz arkadaşlar herkese günaydınlar.....
merhaba aynurcuuuum:3::3::3::3: nasılsın???
selam kızlar......
gözleri aydın canım..ah inayım, benim kuzeninki de benimki kadardı. onlarda çok çekti ama kızları şimdi ilkokul 3 e gidiyor...
biz depresyonlara girmeyelim de kimler girsin?????

özaaay, naptın işyerinde?? listeyi paylaş da güncelleyelim arkadaşım...:29::29:

kimseye bişe diyemiyorum insanlar kıskanıyorum sanmasın diye
kıskançlık değil tabi bu çok sevindim ama..
aması var işte... ne yalan söyleyeyim ilk duyunca bebek gidecek diye düşünmüştüm ama direndi ve şimdi evinde...
kısmet herşey yiyecek ekmeği varmış bu dünyada...

aması var işte... ne yalan söyleyeyim ilk duyunca bebek gidecek diye düşünmüştüm ama direndi ve şimdi evinde...
o amalar yok mu ... ben de birinin haberini alsam çok seviniyorum ama yalnız kalınca ağlamaya başlıyorum ...yiyecek ekmek, alacak nefes meselesi .benim doktor 27 haftalıkken kontrole gittiğimde ayrıntılı bakmıştı şu an bütün organları sapasağlam doğsa hiç zorluk çekmeden yaşar demişti ama ama ama ....olmadı işte ama ama ama olanın oluyo işte .biz toptan bahtsısız be bacım! :50:

cennet cehennem fotolarını gördüm çoook güzel çıkmışınız maşallah :nazar: kocalarımız olmasa ne yapardık Allah onları yanımızdan eksik etmesin:38:
amiiin doğacığım, amiin...

bize anlat canım arkadaşım, bize dök içini. biz öyle şeyler düşünmeyiz de söylemeyiz de!! hem merak etme doğanın da dediği gibi biz de aynı şeyleri düşünüp hissediyoruz...bak güzel bir söz gördüm başka sayfada, inşallah bizde de böyle olur...

Allah evet der istediğini verir
Allah hayır der istediğinden daha iyisini verir
Allah bekle der kendi bildiği en iyisini verir...

bize anlat canım arkadaşım, bize dök içini. biz öyle şeyler düşünmeyiz de söylemeyiz de!! hem merak etme doğanın da dediği gibi biz de aynı şeyleri düşünüp hissediyoruz...bak güzel bir söz gördüm başka sayfada, inşallah bizde de böyle olur...

çok güzelmiş gerçekten...inşallah bizim içinde öyle olur..

sen kaçarsın şimdi inayım, kendine iyi bak canım. kızını da motive et de accık hevesi artsın ödevlere karşı. hoş ödeve karşı heves nasıl artar bilmiyorum ama:50::50:daha çook küçük çünkü!!!

ya kızlar tv de son günlerde bir reklam var. burun tıkanıklığı gidermek için. 3 gündür heeer fırsatta onu izliyorum..çok hoşuma gidiyor.. "o anne her gece 5 kere yanıma gelecek, pışpış yapacaaak, öpeceek. o rahat uyusun diye tüm gece uyuyamam arkadaş!" falan diyor.. bayılıyorum o reklama. inşallah allah bize de evlatlar nasip eder de biz de kalkıp pışpış yapıp mis kokusunu çeke çeke öperiz...

özaaay, naptın işyerinde?? listeyi paylaş da güncelleyelim arkadaşım...:29::29:

halloldu galiba canım yerim aynı çok üzüldüğümü görünce kendiliklerinden vazgeçtiler kalsın dediler ama nöbet listesine falan eklenmedim daha galiba doğum sonrası rapor aldım diye gıcıklık yapıyorlarmış sanki ben yokken hastanenin bütün işleri durdu amannn neyse bakalım heralde daha almazlar olduğum yerden.. yani inşallah

listeyi yapalım arkadaşlar siz yarına kadar bat ları yazın yarın akşama düzeltiyim olmaz mı?? :36::36:

seni burada ki herkes gibi o kadar iyi anlıyorum ki inay ahh ahhh

çok güzel ve doğru bir sözmüş ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin

tubeguk bikaç kişinin alıntısıyla nerden nasıl cevap veriliyor bulamadım benn

gerçekten çok güzel ve doğru bir sözmüş allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin

tubeguk birkaç kiden aynı alıntı yapıp cevap vermek nasıl oluyor bulamadım bennn

selam kızlar......

canım yaa..
eş zamanlı durumlar olunca, neler hissettiğini ,burada herkes tahmin eder.. :31:
ama bazı şeylerin önüne geçilmiyor..:50:
onların görecek günü, yiyecek ekmekleri varmış ..
Allahım, sağlık sıhhatle geçecek uzun, güzel bi ömür bahşetsin ona..:nazar:

sen nasılsın, kızın nasıl?
kızın bu sene 1 mi, yoksa anasınıfında mı inay?
kolay gelsin sizlerede.. kendine iyi bak cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya biz hepimiz birbirimizin ciğerini biiliyoruz ya her yazınızda evt bende böyle düşünüyorum diyorum..

inaycım ah o ama lar yokmu canım ne yapalım, bana da doktor 28. haftamda artık yasatırız 1 kilo olmus korkma demişti, sevine sevine eve gelmiştik bir daha ki gidişimde meleğim tam 1 kilo almıstı,bana 4 kilo doğar demişti millet ne oldu boşşşşşş

tobeguk ya o reklam beni benden alıyor hele sağ yanda papyonlu sarısın bir kız bebek ve arkada solda mavi karali gömlekli bir erkek bebek yokmu ahhh ahhhh Allah onlar gibi şirin bana da evlat nasip etsin diyorum her izleyişimde tv ye yapısıyorum, içim gidiyor

gecen kayınvaldem benle doğum yapan kızın bebeğini görünce koştura kostura tuvalete gitti agladı kadın, ahhh ahh benim torunumda böyle olucaktı dedi, annemde bana evden getirdiği esyaları gösterince ben hüngür hüngür agladım,çünkü meleğime bir valiz esya yapmıstı el işi göz nuru, bir battaniye yaptım diyordu,örtmeye kıyamazsın diyordu cok merak ediyordum, ama hiç göremedim, evden cıkarken valiz yanlarındaydı, ama ölüm haberini alınca hemen valizi eve yollamıslar meleğimin esyaları da kızım gibi bana kavusamadı,yıllarımı yedim bebek bebek diye, hamileyken bir defa sızlanmadım, hep şükür ettim,dert yanmadım Allahın gücüne gitmesin bu 3. bebeğim bu da elimden gitmesin diye ama ne bileyim ah bu ama lar yok mu

kızlar ben kızımı kaybedeli bugun tam 3 ayı bitirdim, aynur senden nöbeti devraldım sen her ayın 1 i bense 2 si mahvolucaz....

bu arada kızlar sadece size sorucam baska kimse bilmicek asla, ben artık bebe aspirini ve folik asite baslayayım diyorum nasıl olur 3 ay önceden baslamka iyi olur ya bu bile bir heycan ya

tobeguk nasıl oldun canım var mı bir değişiklik, üzme arkadasım sakın kendini,önce senin sağlığın canım

gerçekten çok güzel ve doğru bir sözmüş allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin

tubeguk birkaç kiden aynı alıntı yapıp cevap vermek nasıl oluyor bulamadım bennn

ay evet ya bende tobeguk gibi yapmak istiyorum topiğimizin en ustası tobeguku seciyorum:)))

kızlar ben şu smile ları bile yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz,heryere baktım yok

Back
X