kızlar ya biz hepimiz birbirimizin ciğerini biiliyoruz ya her yazınızda evt bende böyle düşünüyorum diyorum..
inaycım ah o ama lar yokmu canım ne yapalım, bana da doktor 28. haftamda artık yasatırız 1 kilo olmus korkma demişti, sevine sevine eve gelmiştik bir daha ki gidişimde meleğim tam 1 kilo almıstı,bana 4 kilo doğar demişti millet ne oldu boşşşşşş
tobeguk ya o reklam beni benden alıyor hele sağ yanda papyonlu sarısın bir kız bebek ve arkada solda mavi karali gömlekli bir erkek bebek yokmu ahhh ahhhh Allah onlar gibi şirin bana da evlat nasip etsin diyorum her izleyişimde tv ye yapısıyorum, içim gidiyor
gecen kayınvaldem benle doğum yapan kızın bebeğini görünce koştura kostura tuvalete gitti agladı kadın, ahhh ahh benim torunumda böyle olucaktı dedi, annemde bana evden getirdiği esyaları gösterince ben hüngür hüngür agladım,çünkü meleğime bir valiz esya yapmıstı el işi göz nuru, bir battaniye yaptım diyordu,örtmeye kıyamazsın diyordu cok merak ediyordum, ama hiç göremedim, evden cıkarken valiz yanlarındaydı, ama ölüm haberini alınca hemen valizi eve yollamıslar meleğimin esyaları da kızım gibi bana kavusamadı,yıllarımı yedim bebek bebek diye, hamileyken bir defa sızlanmadım, hep şükür ettim,dert yanmadım Allahın gücüne gitmesin bu 3. bebeğim bu da elimden gitmesin diye ama ne bileyim ah bu ama lar yok mu
kızlar ben kızımı kaybedeli bugun tam 3 ayı bitirdim, aynur senden nöbeti devraldım sen her ayın 1 i bense 2 si mahvolucaz....
bu arada kızlar sadece size sorucam baska kimse bilmicek asla, ben artık bebe aspirini ve folik asite baslayayım diyorum nasıl olur 3 ay önceden baslamka iyi olur ya bu bile bir heycan ya
tobeguk nasıl oldun canım var mı bir değişiklik, üzme arkadasım sakın kendini,önce senin sağlığın canım