Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar gece rüyamda hamileyim ve bebeğim hareket etmiyor doğuma üc hafta varken gene sezeryanla ölü doğum yapacaktım, off anlatayımda cıkmasın rüyam, 2. hamileliğimmiş nasıl aglıyorum bu da mı telef oldu diye, eşime bile anlatamadım

Allah korusun hepimizi kötülüklerden insallah, artık hepimizin yüzü güler insallah

inş. hayırlısıyla güler tatlım yaaa takma patavatsız insan çok etrafımızda allah bizlerden uzak eylesin öylelelerini allah islah eylesin, hayrolsun inş. rüyanda kız gebemisin yoksa cadı..... hadi bakalım inş. allah nasip etmeyecek şeyin hayalini kurdurmazmış kızlar hayırlısıyla inş.. kucaklarımızı doldurup hayırlısıyla bir ömür birlikte yaşayacak bebekler nasip eder rabbim cümlemize bu arada kızlar nerde melekyavrum kimsecikler yoktur..

kızlar benim bi sıkıntım var sabah sabah....ağrım var idarar yollarımı üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu oldum anlamadım ağrı ve şişkinlik ve de yanma var... ne yapsam ne etsem bilemiyom ilaç kullanmam doğru olurmu şuan onuda bilmiyom,,melekyavrum yetişşşş nerdesin sayın hocammmmmmmm

canım geçmiş olsun boll bol su iç derim ben hastanede değilmisin idrar tahlili yaptır hemen enfeksiyonda varsa melek yavrumun dediği ilacı allırsın :8::8:

kızlar gece rüyamda hamileyim ve bebeğim hareket etmiyor doğuma üc hafta varken gene sezeryanla ölü doğum yapacaktım, off anlatayımda cıkmasın rüyam, 2. hamileliğimmiş nasıl aglıyorum bu da mı telef oldu diye, eşime bile anlatamadım

bende gördüm aynı rüyadan geçende yırtıyordum her yeri çabuk beklemeyin alın sezeryana ilk bebeğimde böyle oldu hareketleri yavaşlamıştı 1 dakka bile önemli diyordum yalvarıyordum doktora off rüyası bile çook kötüydü

bu arada kızlar nerde melekyavrum kimsecikler yoktur..

işte geldim burdayımmmm:21::21::21:
ama siz yoksunuz bu seferdeee:25::25:

hoş buldum canım iyiyim çok şükürr sen nasılsınnn
işteyim fırsat buldum yerleştim bilgisayara:52::52:
bakıyım dedim kızlar ne alemdee

hoş buldum canım iyiyim çok şükürr sen nasılsınnn
işteyim fırsat buldum yerleştim bilgisayara:52::52:
bakıyım dedim kızlar ne alemdee

iyi yapmışsın tatlım...insan çalışmaktan da sıkılıyor demi fırsat buldukça kaçmak iyi geliyor hele bizler gibi laf yapmayı sevenler olunca dermişim... valla melekyavrumla ben burdayız gerisi yoktu sende geldin o kadar , bol bol su içiyom ne olsun iç iç tuvalete taşınıyom :) hey gidi eski günler heyyyy allahım gene nasip eder inş. be özayım, herşey bana meleğimi hatırlatıyor her nokta ona çıkıyor, allahım sen sabrımı arttırtır.

sen ne yaptın çalışmalar nasıl gidiyor..varmı bi değişiklik allahım ümitlerimizi kesme yarabbim sen hakkımızda hayırlı olanları nasip eyle yarabbim...

aminnnnn canım çok içtennnn aminnnn
evet ya sizlerle laf atmak güzell hele iş yerinde bizim meslek hep bayan bayana ya her fırsatı değerlendiriyoruz valla bilirsin sende :)))
bizim çalışmalar aynı geçen ay olmadı bu aya Allah kerim benim döngüde 30 günde bir geçmiyor vesselam eskiden çok hoşuma giderdi uzun diye şimdi 20 GÜNDE BİR olaydı keşke diyorum
neyse hayırlısı artıkınn arkadaşım Allahım en yakın zamanı hayırlı eylesin inşallah
Asıl senin nasıl gidiyorr çalışmalarr???

ceren senin ne kadar olmustu benim 3 ay oldu hala orda bir tuhaflık var afedersiniz o bölgemi tüylerden temizlerken bile dikiş civarına dokunamıyorum birsey olur diye, bir de tas gibi sanki o sezeryan dikiş yeri

ben sezaryen olalı 2,5 ay oldu.neredeyse aynı sayılır seninkiyle.ben dokunduğum zaman bi tuhaflık hissdiorum hatta sadece sezaryen old bölge değil karnımın aşağılarında. farklı bir his ne yaptılarda orası öle oldu anlamadım. bu hissizlik durumu kiminde bir yıl olmuş düzelmemiş.ben de merak ettim.
bu arada fakülteye gittim. genetik test istedim çünkü daha bebeğim doğmadan 10 tane kusur buldular saolsunlar. bunlardan bazıları kistik fibroz ve down sendromu. bana genetik dr nin söylediği ise bu bulguları (bağırsakta parlama , el ayak kısalığı vs.) biz diğer bebeklerde de görüorz ama her zaman genetik bir rahatsızlık çıkmıo ardında.dedi.(bu bulguları veren bebekler genelde sağlıklı da çıkabiliomuş)açıkcası genetik test yapmıyalım zaten ilk bebeğin dendi biz gen testlerini 2-3 bebek ölümünde yapıoruz dedi bana. bu acımasızlık olmuo mu dedim kaldım ölece. sonra tamam dediler sizde kistik fibroza ve gen testine bakacağz. 2 ay sonrada sonuç çıkacakmış. bu kısmını hallettim yani.
bir de önlem amaçlı kan testi yaptıracağm. acaba bebemi kan pıhtılaşması vs. bi sorundan mı kaybettim die. ama bunun içinde sezaryenden sonra 6 ay geçmesi gerekiormuş. kan ancak o zaman ii anlaşılırmış.kendi düzenine 6 ay sora dönermiş. siz de bunun için 6 ay beklediniz mi merak ettim.

Allah korusun hepimizi kötülüklerden insallah, artık hepimizin yüzü güler insallah

senin anlatıklarına benzer bir rüyada ben gördüm. sezaryenden hemen sonra hamile kalmışım. bebeği alcaz diolar vs. ki o dönemde daha kırkım çıkmamış eşimle beraber bile olmuorum.olmayacak bir iş ama bir süre acaba hamile miyim olabilir mi başıma böle bişey mi gelecek die yedim kendimi. bilinçaltımızda yeniden bunları yaşar mıyız yaşarsak naparız vs . şeyler dolanıo bence. hala atlatamadık....

çarşıda dolaşırken küçücük bebeklerine bağıran vuran kişiler görüorum. allah böyle güzel bir hediye nasip etmiş ve farkında deiller. sonra bi dilenci eelinde kız bebeğiyle dilenio. gencecik bir kız yaşı 20 bile deildir. bebekte 6 aylık falan. bence çoğu kişiden daha zengin. ben de bir kız bebek kaybettğm için mi nedir zaten bebeğin kız old fark edince bi alıp emzirmek falan geldi içimden ahhhhhh bu süt hormonummmm yaktın beni.

aynur bugün gene test yaptım hamile değilim heralde insallah:18::18::18:, zamanında olsun ya, zaten korunduk ya ama bana belli olmaz iki gebeliğim korunmama ragmen olmustu ondan korktum ya:44::44::43:

melekyavrum teşekkür ederim ama doktorum prof. ve riskli gebelik alanında korunmayalım 3 ay sonra görüşelim dedi offf kafam çok karışık kızla kaç ay sonra hamile kaldınız :18:

melekyavrum teşekkür ederim ama doktorum prof. ve riskli gebelik alanında korunmayalım 3 ay sonra görüşelim dedi offf kafam çok karışık kızla kaç ay sonra hamile kaldınız :18:

neee süpermiş benim 3 ay bitti, bana da doktorlar 4 ay falan dediler ama ben cesaret edemem, zaten 2 düşük 1 ölü doğumum var zaten yarın folic asite baslıcam, onu kullandıktan 3 ay sonra hamile kalmak daha iyi

ay aklımdan cıkmıyor bugünkü müsterinin bebeği sen öldürdün ben de seni öldürcem demesi, deliricem yaslı bunak suratına bakasım gelmiiyor, bir de diyorki araban nerde sattık dedim, yoksa kaza yaptın bebeği ondan mı öldürdün diyor aptal sey, işyerindekiler amca boşboş konusma dedi ama adam duymuyor, bela okuyorum ilk defa ömrümde birine Allah belasını versin, beni bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok

tobeguk naber tatlım...çalışmalar nasıl gidiyor , yoğundur inş. kızlar yasin mi okuyorsunuz ... bilen varmıki arkadaşlar kuran aramızda...ben zaman buldukça türkçe okumaya çalışıyom ama çok istiyorum arapçada öğrenmeyi....inş. nasip eder rabbim. bak size bişey daha sölim, her namzdan sonra okuyacağınız bi dua var, hacet duası...ben okuya okuya ezberledim sizlerde ezberlersiniz bence çok umak gerek çok sevapmış kızlar hacet < istek ) rabbim inş. kabul eder hepimiz için dua ediyom rabbime allahım sevdiklerinin hürmetine kabul eder inş.....
daha başlayamadım ki çalışmayaaaaa:50::50: evet yasin okuyoruz birbirimize canım. geçen hafta bana okundu. bahsettiğin dua hangisi canım? ben de okuya okuya baya bi öğrendim duaları...:9:
kızlar mrb ben doktordan geldim dikişlerimi aldı korunmayalım 3 ay sonra tekrar görüşelim dedi ya pat diye hamile kalırsam anlamadım ben
:53::53::53:neeee?? saçmalamış yahu. rüptür diye bir şey var!!! valla dr. izin verse bile karşıyım ben arkadaş!!:19::19:
ne haber canım neler yapıyosunuz görüştünüzmü doğaylaa???
senin yasinler geçen haftaydı ben de geçen hafta adettim bu haftaki listede varım geçen hafta sölemiştim ayşe silmişti beni canım senin adını görünce tüh dedim ama yapacak bişey yoktuu:(
neyse sen iste ben sana hep okurum zaten her okumamda hepinizin ismiyle (nickiyle) dua ediyorum ALLAHIM inşallah kabul eder
sağol tatlım beniiim. ben de sana okuyacağım inşallaahh...evet bir karışıklık olmuş.
geçen hafta buluştuk doğayla. baya maceralı bir buluşma oldu:9::9::9: eşimle de tanıştılar. oldukça güzeldi yani...:34:ne diyeyim anlatılmaz yaşanır:9::9::9:
tobeguk sende yersin kuzum ne olcak ya, sen de cay yaparsn ohh misss
aaaa bak yeme işi en iyi yaptığım iştir baaak!!:56::56::56: onu yapabilerem işteeee:46::46:
sezaryenden sonrası his kaybı ne zaman gececek?????benim özellikle ameliyat yerimde var....
cerencim benim 10 ay oldu hala var bazı yerlerde his kaybı. benim özellikle dikişlerin olduğu yerde bir de göbeğimin tam 2 parmak altında vardı o uyuşuklık, his kaybı. nedir, ne değildir bir bilgim yok bu konuda..
ceren senin ne kadar olmustu benim 3 ay oldu hala orda bir tuhaflık var afedersiniz o bölgemi tüylerden temizlerken bile dikiş civarına dokunamıyorum birsey olur diye, bir de tas gibi sanki o sezeryan dikiş yeri
sertlik yok bende meleğim. ama o sanki yırtılacakmış hissi bende de var. sanki ağdayı çekerken yırtılacakmış gibi geliyor, korkuyorum. benimki psikolojik bence...
kızlar benim bi sıkıntım var sabah sabah....ağrım var idarar yollarımı üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu oldum anlamadım ağrı ve şişkinlik ve de yanma var... ne yapsam ne etsem bilemiyom ilaç kullanmam doğru olurmu şuan onuda bilmiyom,,melekyavrum yetişşşş nerdesin sayın hocammmmmmmm
canım çok geçmiş olsuuun:71::71:
Amin amin arkadasim,allahimhepinize nasip eder insallah,varsin agri sizi olsun ama yeterki saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.valla bende shikayet etmiyorumda, kotu birsey olasindan korkuyorum. umarim degildir.
olmayacak, kötü bir şey olmayacak. biz sıramızı savdık uğurböcüküüüü...
offfff patavatsız insanlardan nefret ediyorum
bir tane müsterim yaslı bunak gerizekalı,güya espri yapıyor bebeği öldürmüşssün ben de seni öldürcem dedi
agla agla kendimden gectim,Allah belasını versin aptal sey bebeğimin sacının teline zarar gelsin ister miydim işte böyle salaklar insanı alt üst ediyor
offff canım bir de bu tiplerle sınanıyoruz:19::19::19:
.......bir de önlem amaçlı kan testi yaptıracağm. acaba bebemi kan pıhtılaşması vs. bi sorundan mı kaybettim die. ama bunun içinde sezaryenden sonra 6 ay geçmesi gerekiormuş. kan ancak o zaman ii anlaşılırmış.kendi düzenine 6 ay sora dönermiş. siz de bunun için 6 ay beklediniz mi merak ettim.
ay hayır beklemedik:50: beklemek mi gerekiyormuş yaaaa!!:50::50:

çarşıda dolaşırken küçücük bebeklerine bağıran vuran kişiler görüorum. allah böyle güzel bir hediye nasip etmiş ve farkında deiller. sonra bi dilenci eelinde kız bebeğiyle dilenio. gencecik bir kız yaşı 20 bile deildir. bebekte 6 aylık falan. bence çoğu kişiden daha zengin. ben de bir kız bebek kaybettğm için mi nedir zaten bebeğin kız old fark edince bi alıp emzirmek falan geldi içimden ahhhhhh bu süt hormonummmm yaktın beni.
malesef alışacaksın bu görüntülere canım:19::19:
malesef o süt hormonu beni 10 aydır yakıyor, hala düşmedi gitti..:50:
ya dikkat ettim de çoğumuzun bebeği kız mı nee??:26::44:

neee süpermiş benim 3 ay bitti, bana da doktorlar 4 ay falan dediler ama ben cesaret edemem, zaten 2 düşük 1 ölü doğumum var zaten yarın folic asite baslıcam, onu kullandıktan 3 ay sonra hamile kalmak daha iyi

ay aklımdan cıkmıyor bugünkü müsterinin bebeği sen öldürdün ben de seni öldürcem demesi, deliricem yaslı bunak suratına bakasım gelmiiyor, bir de diyorki araban nerde sattık dedim, yoksa kaza yaptın bebeği ondan mı öldürdün diyor aptal sey, işyerindekiler amca boşboş konusma dedi ama adam duymuyor, bela okuyorum ilk defa ömrümde birine Allah belasını versin, beni bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok

meleğim sıkma canını yaa!! boş ver bizim derdimiz bize yetiyor da artıyor bile, bir de derdine dert katma! dengesizmiş işte!!!:19::19:

meleğim sıkma canını yaa!! boş ver bizim derdimiz bize yetiyor da artıyor bile, bir de derdine dert katma! dengesizmiş işte!!!:19::19:

bence de bir daha desin bakalım agzının payını vercem yaslı maslı demicem,neyse salladım haklısın

bu süüt hormonunu nasıl anlıyorsunuz,yoksa süt mü geliyor hala, doğumdan sonra bana hemen parlodel denen bir ilaç verdiler o sütümü kesti hatta bi sefer sütyenimde sarımsı bir leke gördüm annem sütün dedi,bir tuhaf oldum, sütüm olur insallah diye dua ederken o süt kesici hap bana cok dokunmustu, istemeye istemeye atmıstım gerçi sütümü görsem daha cok içim acırdı

bence de tobeguk hep kız genelde,insallah gene kızım olur,biraz da kız olduğundan daha cok üzülüyoruz bence,aslında ben kızım olmasını istemiyordum bayan olmak cok zor bu dünyada diye ama hepimizin kızları artık cok ama cok mutlu meleklerimiz, bu sefer bana erkek olacak gibi geliyor hayırlısı sağlıkla alalımda cinsiyete takılanlara aklım ermiyor artık gercekten

melekkyavrum aaaaaaaaaaa terbiyesiz adama bak ben bile sinir oldum gıcık oldum

valla bende korkuyorum korunacam en azından 3 ay geçsin doktora gittikten sonra bırakırı korunmayı

melekkyavrum aaaaaaaaaaa terbiyesiz adama bak ben bile sinir oldum gıcık oldum

valla bende korkuyorum korunacam en azından 3 ay geçsin doktora gittikten sonra bırakırı korunmayı

minitom nasıl koruncaksın hapla mı yoksa eşinmi korunacak, bence de 3 ay bekle aman baska sıkıntı olmasın bu sefer, 3 ay dediiğin inan bir an önce geçiyor hatta ben ne zaman 3 ay oldu diyorum ama sana suan gecmeyecek gibi gelir bilirim, ama inan bi bakmıssın kaç 3 ay geçmiş

bence de bir daha desin bakalım agzının payını vercem yaslı maslı demicem,neyse salladım haklısın
bu süüt hormonunu nasıl anlıyorsunuz,yoksa süt mü geliyor hala, doğumdan sonra bana hemen parlodel denen bir ilaç verdiler o sütümü kesti hatta bi sefer sütyenimde sarımsı bir leke gördüm annem sütün dedi,bir tuhaf oldum, sütüm olur insallah diye dua ederken o süt kesici hap bana cok dokunmustu, istemeye istemeye atmıstım gerçi sütümü görsem daha cok içim acırdı
bence de tobeguk hep kız genelde,insallah gene kızım olur,biraz da kız olduğundan daha cok üzülüyoruz bence,aslında ben kızım olmasını istemiyordum bayan olmak cok zor bu dünyada diye ama hepimizin kızları artık cok ama cok mutlu meleklerimiz, bu sefer bana erkek olacak gibi geliyor hayırlısı sağlıkla alalımda cinsiyete takılanlara aklım ermiyor artık gercekten

yaaa, bana ne, bana ne! ben taktım işte cinsiyete, gıcık ol bana.:19: zaten bu yüzden doğa da gıcık oluyor bana! ama ben hem kız olsun hem de sağlıklı ve ömürlü olsun istiyoruum. istiyorum işte, istiyorum, istiyoruuum:19::19: ben de eşim de zaten hep kızımız olsun istemiştik... ama biliyorum benim evladım erkek olacak..ben yeterince üzülmedim ya!!
canım süt hormonunu ölçüyorlar her seferinde bende. dos...ex vermişlerdi bana da. daha etkiliymiş. gerçi sen daha iyi bilirsin de!! buna rağmen 7 ay boyunca gördüm benden o sarı lekeleri. hala da kanda yüksek çıkıyor. malesef gebeliğe de engelmiş:19::19:

ya bu arada kızlar çoook kötü bir haftasonu ve haftabaşı geçirdim...özetleyeyim:
haftasonu düğün vardı memlekete gittik.. bebek yok mu diye soranlar mı dersiniz, düşük yapmışsın diyenler mi, bebek aldırmışsın!!:53::53: diyenler mi??? neler neler..onlarca kişiden saçmasapan "gençsin, yine olur, üzülme, çocuğun olsun bıktım dersin" zamazingoları.. hamile olanlar ( ki 5 aylık evli olduğu halde 4 aylık ikizlere hamile bir tanesi ve benden 8-10 yaş küçükler!!)..üstelik atlayıp, zıplayıp, göbek attılar. ben de onlara bakııııp bakıp iç geçirdim..
okul da taşındı, idare değişti. inanılmaz tuhaf tiplerle çalışıyorum!! eşimle de tartıştık!!! öffff son 3 gün çooook iğrençtiiiii!!!!:19::19::19:

tobeguk e katılıyorum melekyavrum, boşver şu gereksiz insanları düşünüpte zamanını harcama yaa böle basit şeyler için üzme tatlı canını insan oğlu her söz söylemeye hazır , söylesinler boşver duymazdan gel dolaş çık yanlarından şimdi kendini paralama arkadaşım ya tekrar geldiği zaman bişey diyecek olursa lafı yapıştır otursun yerine,

yaaa, bana ne, bana ne! ben taktım işte cinsiyete, gıcık ol bana.:19: zaten bu yüzden doğa da gıcık oluyor bana! ama ben hem kız olsun hem de sağlıklı ve ömürlü olsun istiyoruum. istiyorum işte, istiyorum, istiyoruuum:19::19: ben de eşim de zaten hep kızımız olsun istemiştik... ama biliyorum benim evladım erkek olacak..ben yeterince üzülmedim ya!!
canım süt hormonunu ölçüyorlar her seferinde bende. dos...ex vermişlerdi bana da. daha etkiliymiş. gerçi sen daha iyi bilirsin de!! buna rağmen 7 ay boyunca gördüm benden o sarı lekeleri. hala da kanda yüksek çıkıyor. malesef gebeliğe de engelmiş:19::19:

ya bu arada kızlar çoook kötü bir haftasonu ve haftabaşı geçirdim...özetleyeyim:
haftasonu düğün vardı memlekete gittik.. bebek yok mu diye soranlar mı dersiniz, düşük yapmışsın diyenler mi, bebek aldırmışsın!!:53::53: diyenler mi??? neler neler..onlarca kişiden saçmasapan "gençsin, yine olur, üzülme, çocuğun olsun bıktım dersin" zamazingoları.. hamile olanlar ( ki 5 aylık evli olduğu halde 4 aylık ikizlere hamile bir tanesi ve benden 8-10 yaş küçükler!!)..üstelik atlayıp, zıplayıp, göbek attılar. ben de onlara bakııııp bakıp iç geçirdim..
okul da taşındı, idare değişti. inanılmaz tuhaf tiplerle çalışıyorum!! eşimle de tartıştık!!! öffff son 3 gün çooook iğrençtiiiii!!!!:19::19::19:

canım bana hergün 3-5 kişi mutlaka bebek ne yapıyor diye soruyorlar ama ben niyetlerinden emin olduğum için kızmıyorum, ama niyet önemli onu da anlarsın zaten,bazen düşünüyorum acaba kötü birsey yaptıkda onun cezasını ı cekiyoruz diye, sevmeyenlerimiz varsa içlerinden oh olsun diyorlarmıdır acaba...
aynen benim dearkadasım var kızın bebek asagı indi her düğünde göbek atmaktan ben daha hamileliğimin 4. haftasında bile oyun oynanamamıstım birşey olur diye kız 9 aylık zıp zıp zıplıyor,bugünde doğum yapacak, valla ne diyeyim kıskanıyıorum hemde cok
polyanacılığa gerek yok cok özeniyorum özenmiyorum desem yalan, bende tasıdım 9 ay ben neden mutlu olamadım diyorum,offf offf

tobeguk zaten artık hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor, ama eşinle iyi olmaya calıs gerisini boşver, en acı gününüzü beraber yasadınız,herkesi boşver ama eşine sarıl canım

''Neyzenden bir Nefes, Neyde bin sesle karşılık bulur..Olsaydı Kavuşmak aceleyle, Ney; neye inlerdi ki o vakit...İyiki Ayrılıklar var...Ve iyiki Umud-u vuslat ...Aşk ile ''(...)

Back
X