Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kısıra bayılırım pek de güzel kek yaparım değişik değişik hadi buluşalım yaaaa

ben de kısırı güzel yaparım ya,ne muhabbet cevirirz ya

bende senin gibi sürekli öyle hissediyorum ama böyle insanları görünce umut oluyor hepimize, kadın 6 tane daha doğurmus ya masallah bin kere Allah onlara uzun ömür versin

bugünde bir teyze geldi kadın 26 yasında oğlunu 4.5 ay önce motor kazasında kaybetmiş, agladı 1 saat anlattı, o anlatırkeen kendi derdimi unuttum valla, 26 sene emek offf cok daha zor, bizimki de cok zor ama bu cok daha tarifsiz,doktorlar agla anlat demiş o da herkese anlatıyormus derdini böyle rahatlıyorum kzıım yoksa yerim kafayı dedi, benim göbek daha inmediği için beni hamile sanmıs, yok dedim benim basımdan da böyle bir iş gecti deyince, kızım Allah duranından versin dedi,Allah benim ki gibi dert vermesin dedi amin teyzecim dedim, işyerinde iyice cenesi düşük oldum derdim olunca millette bana içinii döküyor valla dert babası oldum güzin ablasıyım müşterilerimin artık:)))

sagolun arkadaslar..
inanin kucagima aldigimda aklima hep siz geliyorsunuz..
sonra bütün yasadiklarim geriye baktigimda ne cabuk gecti der gibi...
oglumun taburcu oldugu gün yatagini hazirlarken kizimin carsaflarini cikarip oglumun kini takarken hüngür hüngür agladim ah ahhhh onlari takarken kizim karnimda yasiyordu...
inancinizi yitirmeyin hersey öyle geciyorki bi bakmisizki hepimizin kucaginda bebisler onlar hakkinda yazisiyoruz..
meleklerimiz unutulmuyor yüregimizde yara sanci gibi vurup geciyor...
oglumda kizimi ariyorum...onu kokladikca kizimin cansiz bedeni aklima geliyor...
yinede hamd olsun rabbime sükürler olsun ne olursa olsun anne olmak cok güzel..
rabbim tez zamanda hepinizin kucagini doldurur insallah...

Bende kısır yapmak istiyoum birinizde poğaca birinizde kek yapın gelin oturalım
yaaa ben ne yapacağım, iyi poğaça yapamam kii:110: aaa :28:o zaman ben de kırmızı mercimek köftesi ya da makarna salatası yaparıım.. gerçi doğaylan ben bezelye yemiyoruz ama:9::9::9:
sagolun arkadaslar..
inanin kucagima aldigimda aklima hep siz geliyorsunuz..
sonra bütün yasadiklarim geriye baktigimda ne cabuk gecti der gibi...
oglumun taburcu oldugu gün yatagini hazirlarken kizimin carsaflarini cikarip oglumun kini takarken hüngür hüngür agladim ah ahhhh onlari takarken kizim karnimda yasiyordu...
inancinizi yitirmeyin hersey öyle geciyorki bi bakmisizki hepimizin kucaginda bebisler onlar hakkinda yazisiyoruz..
meleklerimiz unutulmuyor yüregimizde yara sanci gibi vurup geciyor...
oglumda kizimi ariyorum...onu kokladikca kizimin cansiz bedeni aklima geliyor...
yinede hamd olsun rabbime sükürler olsun ne olursa olsun anne olmak cok güzel..
rabbim tez zamanda hepinizin kucagini doldurur insallah...

amin ayseciğim, amin... inşallah senin bebeğin de sağlıklı ve hayırlı ömürlü olur....
denir ya tarifsiz acı diye, öyle işte bizimkisi...:50::50:

aynurcum benim bu sene program çok yoğun ben eve geldiğimde siz çıkmış oluyonuz sonra da kocam geliyo yemek falan derken ...zaman geçiveriyo şimdi kocamı beklerken yemeğe yazıvereyim dedim .kalbim hep burda ama :16:

kesin program ağır yoksa seni bağlasan durmazsın anacım...gel arada şöle bi muhabbet ediverip yine işine git tatlım bi karıştırıverelim lafı,,
tatlım neresi zayıfım yaa allah aşkına zayıfta görmesek yutturacan yani haaaa yeme beni şimdi :) fazlalıklar var .... çokta önemli değil canım sağ olsun.....sağlığımız yerinde olsun

özaaaay, yasinlerimi okudun muuu???

tobeguk naber tatlım...çalışmalar nasıl gidiyor , yoğundur inş. kızlar yasin mi okuyorsunuz ... bilen varmıki arkadaşlar kuran aramızda...ben zaman buldukça türkçe okumaya çalışıyom ama çok istiyorum arapçada öğrenmeyi....inş. nasip eder rabbim. bak size bişey daha sölim, her namzdan sonra okuyacağınız bi dua var, hacet duası...ben okuya okuya ezberledim sizlerde ezberlersiniz bence çok umak gerek çok sevapmış kızlar hacet < istek ) rabbim inş. kabul eder hepimiz için dua ediyom rabbime allahım sevdiklerinin hürmetine kabul eder inş.....

kızlar mrb ben doktordan geldim dikişlerimi aldı korunmayalım 3 ay sonra tekrar görüşelim dedi ya pat diye hamile kalırsam anlamadım ben

özaaaay, yasinlerimi okudun muuu???

ne haber canım neler yapıyosunuz görüştünüzmü doğaylaa???
senin yasinler geçen haftaydı ben de geçen hafta adettim bu haftaki listede varım geçen hafta sölemiştim ayşe silmişti beni canım senin adını görünce tüh dedim ama yapacak bişey yoktuu:(
neyse sen iste ben sana hep okurum zaten her okumamda hepinizin ismiyle (nickiyle) dua ediyorum ALLAHIM inşallah kabul eder

tobeguk naber tatlım...çalışmalar nasıl gidiyor , yoğundur inş. kızlar yasin mi okuyorsunuz ... bilen varmıki arkadaşlar kuran aramızda...ben zaman buldukça türkçe okumaya çalışıyom ama çok istiyorum arapçada öğrenmeyi....inş. nasip eder rabbim. bak size bişey daha sölim, her namzdan sonra okuyacağınız bi dua var, hacet duası...ben okuya okuya ezberledim sizlerde ezberlersiniz bence çok umak gerek çok sevapmış kızlar hacet < istek ) rabbim inş. kabul eder hepimiz için dua ediyom rabbime allahım sevdiklerinin hürmetine kabul eder inş.....

canım dua topiğimiz var sırayla herkese yasin okunuyor.. çok şükür ben biliyorum kuran canım ilk okulda öğrenmiştim annem ve teyzen 45inden sonra ögrendiler sende kolay ögrenirsin eminim.. hacet duası var dua kitabımda ama senin gibi sık okumuyorum okusak güzel olur tabii

aynurcum cok sağol ya bende okuyacam artık hacet duası hepimiz birbirimiz için de dua edelim, baskasına ettiğimiz dua daha cok kabul olurmus bir de yalvararak yakararak dua etmek lazımmıs...

tobeguk sende yersin kuzum ne olcak ya, sen de cay yaparsn ohh misss

minitom canım salla sen doktoru cok bilir onlar, rahimiinin toparlanması lazım lütfen bir 4-5 ay korun bari hiç birimiz hap kullanmadık, hep eşlerimiz korundu siz de öyle yapın, bir de hap gecikktirir hamile kalmayı bir de onla uğrasmayın

mrb kızlarrr internetim yoktu giremedim uzun süredir hepinizi merak ediyorum ama okuyamadım biz iyiys Allaha şükür önümüzdeki hafta kontrolümüz var doktora da iyi derse herşey yolunda çok şükür öpüyorum hepinizi..

Merhaba kizlar nasilsiniz?Ben ayniyim ancak sirt ustu yatinca rahatliyorum, isdende izin aldim gitmiyorum. Dun kuzenimin duyunu vardi, valla cok zor oldu orda durmak ama gitdim. Ayaga kalkdigim ve oturdugum anda agrilarim basliyor. yuruyemiyorum bile, ama uzandigim anda sanki hic bir sey yokmus gibi oluyorum. Birgun kaldi sali dr. a gidecem. Umarim onemli bir sey degildir. Lutfen bana dua edin.

Bu arada aysemin bebegimi olmus? gec gec geldigim icin habersizim sizlerden. Kendinize iyi bakin.

sezaryenden sonrası his kaybı ne zaman gececek?????benim özellikle ameliyat yerimde var....

uğurböceği bol bol dinlen tadını çıkar hamileliğinin inşallh her şey güzel olsun...darısı sağlıkla tüm isteyen arkadaşlarımızın başına....

uğurböceği bol bol dinlen tadını çıkar hamileliğinin inşallh her şey güzel olsun...darısı sağlıkla tüm isteyen arkadaşlarımızın başına....

ceren senin ne kadar olmustu benim 3 ay oldu hala orda bir tuhaflık var afedersiniz o bölgemi tüylerden temizlerken bile dikiş civarına dokunamıyorum birsey olur diye, bir de tas gibi sanki o sezeryan dikiş yeri

kızlar benim inanılmaz bas dönmelerim var cok korkuyorum hamile değilimdir umarım henüz korunduk ama ne bileyim korkuyorum, bir sürü ilaç kuulllandım bu ay grip asısı oldum, folic asite baslamadım daha,test yaptım adetim düzensiz olduğu için emin de olamıyorum, testte cizgi yok ama ne bileyim sanki incecik hafif bir cizgi görür gibi oldum eşim birsey yok dedi ama sanırım evhamlandım, insallah vakti ve zamanıyla olur ya,daha vakti değil ya:((

kızlar benim inanılmaz bas dönmelerim var cok korkuyorum hamile değilimdir umarım henüz korunduk ama ne bileyim korkuyorum, bir sürü ilaç kuulllandım bu ay grip asısı oldum, folic asite baslamadım daha,test yaptım adetim düzensiz olduğu için emin de olamıyorum, testte cizgi yok ama ne bileyim sanki incecik hafif bir cizgi görür gibi oldum eşim birsey yok dedi ama sanırım evhamlandım, insallah vakti ve zamanıyla olur ya,daha vakti değil ya:((

arkadaşım hayırlısı olsun bee rabbim kısmet ederse olur yapacak bişey yok o isterse herşey olur rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder inş... allahım hayırlısıyla şöle beklemediğin bi zamanda inş. sağlıklı sıhhatli kucağına veriri çokkkk seviniriz valla, kafana takma çok ilaç içtim filan diye hiçbirşeye olmazsa olmaz herşey yüce allahımın elinnde koruyacak olan o , hadi bakalım ayağını şöle iyiceeee sürüki arkandan pıtır pıtır dökülelim kuzu, insan ne olduğuna anlam veremiyordur demi hayatımız hep acabalarla dolu allahım, bu sıkıntılarımızın mükafatını veriri inş.... kurban olamadığın rabbbim sen hepimize hayırlısını ver inş..biz melek annelerinin yüzlerinide güldür inş. kimselerin yanında boynumuzu bükük bırakma rabbim....

bu arada hepiize hayırlı bi hafta diliyorum, haftamızı hayırlı eyle her dertlerimizi def eyle kazalardan belalardan, kötülüklerden ve şerlerden uzak eyle cümlemizi inş.

kızlar benim bi sıkıntım var sabah sabah....ağrım var idarar yollarımı üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu oldum anlamadım ağrı ve şişkinlik ve de yanma var... ne yapsam ne etsem bilemiyom ilaç kullanmam doğru olurmu şuan onuda bilmiyom,,melekyavrum yetişşşş nerdesin sayın hocammmmmmmm

kızlar benim bi sıkıntım var sabah sabah....ağrım var idarar yollarımı üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu oldum anlamadım ağrı ve şişkinlik ve de yanma var... ne yapsam ne etsem bilemiyom ilaç kullanmam doğru olurmu şuan onuda bilmiyom,,melekyavrum yetişşşş nerdesin sayın hocammmmmmmm

canım bence mutlaka ilaç al ama sana yazıcağım ilaçlar hamilelerin bile güvenle kullandığı türden yani bi sıkıntı yapmaz.
monurol sase sadece bir sefer ılık suda gece son idrara cıkısından sonra eritip içiyorsun fiyatı 10tl
eger gecmezse o zaman baska birsey söylerim

bunlar hamile olsan bile kullanılacak seyler bu arada bol bol su iç
gecmiş olsun canım

Amin amin arkadasim,allahimhepinize nasip eder insallah,varsin agri sizi olsun ama yeterki saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.valla bende shikayet etmiyorumda, kotu birsey olasindan korkuyorum. umarim degildir.

offfff patavatsız insanlardan nefret ediyorum

bir tane müsterim yaslı bunak gerizekalı,güya espri yapıyor bebeği öldürmüşssün ben de seni öldürcem dedi
agla agla kendimden gectim,Allah belasını versin aptal sey bebeğimin sacının teline zarar gelsin ister miydim işte böyle salaklar insanı alt üst ediyor

kızlar gece rüyamda hamileyim ve bebeğim hareket etmiyor doğuma üc hafta varken gene sezeryanla ölü doğum yapacaktım, off anlatayımda cıkmasın rüyam, 2. hamileliğimmiş nasıl aglıyorum bu da mı telef oldu diye, eşime bile anlatamadım

Allah korusun hepimizi kötülüklerden insallah, artık hepimizin yüzü güler insallah

Back
X